razvane, dar de unde stii tu asa de sigur ca bobocel asta are doar 14 ani ???...si pe urma, daca este adevarat, atunci chiar nu are ce cauta pe balta decat insotit de parinti pe undeva pe la cupa copiilor...

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
---------------------------------shimanobig scrie:miyagi@
p.s. postarea am scris-o mai mult in graba si un pic nervos. Incercam sa ma explic mai delicat intr-un post care nu a fost luat probabil din cauza ca am citat de mai mult de 3 ori.
singur iti dai raspunsul ptr cee ce ai scris la adresa lui bobocel....scuzele nu le cer decat atunci cand sunt 100% sigur ca am gresit.
Sa mor daca n-am 13 ani si 11 luni jumate...maine imi fac buletinu !Vladut Mateianu scrie:@bobocel
daca ai 14 ani, ai tras un loz castigator ! te astept la tancabesti cu buletinul in mana si vei beneficia de un abonament gratuit din partea fratilor parfene.
miyagi scrie:bobocel scrie:sa nu intelgeti gresit, eu nu ma iau de fratii Parfene! Sunt oameni cu bun simt si caracter...am zis de ei pentru ca despre balta lor este vorba...daca era sarulesti, yiceam Coco, si tot asa! Deci eu chiar ii repesct pe domnii Parfene! DAr mi se apre enrom pretul...inteleg ca in Romania nimic nu conteza dar toate au o limita...!
Si normal myagi ca tu ai pürins crap de 22,5 pe sarulesti! Ca si Ardy prindea de 34 atunci( daca ai auzit de el!)
Ca pe vremea aia era joaca nu bataie de joc...Si acum 10-15 ani pe Zau de Campie, unde mergeau cei din transilvania prindeai de 20 de kilograme...asa ca te rog ai grija la limbaj...caci eu imi aparam doar drepturile...
@Cezar
mersi de invitatii dar sunt plecat din tara pana duminica! Si apoi incepe scoala....fire intinse![/quote
-------------------
Diferenta dintre noi doi Bobocel e de peste 20 de ani daca zici ca ai doar 14, ani in care eu am pescuit la crap - daca am auzit de Ardy?! Hummmmm! prefer sa nu-ti raspund desi trebuie sa sti ca nici el nu auzise de Sarulesti cand pescuiam eu acolo - , iar de inteles gresit doar tu si Shimanosmall.
Nicidecum nu e vorba de balta Tancabesti in topic ci de faptul daca se mai merita atatea concursuri. Inca odata spun ca Balta Tancabesti a fost folosita ca un exemplu general.
Intr-o alta ordine de idei si eu sunt ardelean, Salajan chiar si stiu, chiar pot sa-ti spun ca in vremea Sarulestiului in Ardeal nici nu se stia ce-i ala crap de catre pescari sau nu exista spiritul asta de carpcontest. Chiar intereseaza-te de Zau de Campie ce status avea prin '86-'87. La limbaj va trebui sa ai tu grija pentru ca in postarea ta anterioara i-ai facut lipsiti de bun simt si hoti. Verifica-ti postarea.
Ca ai anumite aspiratii stiu. Am avut ocazia sa-ti urmaresc postarile pe net de la inceput,cred. Foarte bine. Respecta insa regulile jocului. Daca iti poti aduce un aport la inbunatatirea unui sistem si mai bine insa nu insultand oameni care si-au sacrificat inclusiv familiile ca sa avem noi parte de rasfat. Cam asa gandesc. Sper sa nu gresesc inca odata.
Shimano! daca tu consideri ca facand un om pe care nu-l cunosti mitocan stand in spatele calculatorului nu-i gresit atunci va trebui sa intram in alta era.
Daca ptr. ce-a scris mai jos a primit abonament ,inseamna ca ptr. faptul ca pe colegii de forum ii considera fraieri... urmeaza sa devina Moderator !shimanobig scrie:...................
Oricum polemica asta a dus pana la urma la ceva bun....Bobocel s-a ales cu un abonament de toata frumusetea pe Tancabesti,o balta la care multa lume viseaza
bobocel scrie:.................. Daca face atatea concursuri domnu Parfene de ce nu are bunu simt sa mai scada din pret? credeti voi ca eu la 14 ani imi pot permite 300 de ron la 24 de ore de pescuit? este o hotie curata!