@Razvan Ulmeanu .....
cele de pe site-ul specificat de tine nu sunt custom .....si intradevar sunt 197 de GBP .....sunt de serie , daca mai adaugi finisaje, inele , etc , pretul ajunge pe langa 250 GBPsau mai sus ....pt customuri preturile pleaca de la pretul 196-198 GBP,si clar in sus ....
pana la urma balista este clar o lanseta de succes ....doar din cauza asta se fabrica de o gramada de ani ..
@shimanobig ... la 700 ron iti dau niste venomuri noi , practic tot acelasi lucru fac , tot 3.90 sunt , acelasi nr de inele ,ce conteaza ce firma sunt , nu?
daaaar , folosind o paranteza ......altcumva zambesti cand se uita colegii pescari la harrison decat daca ai avea niste ,, medii" ca si venomurile mele , nu?

sa nu mai vorbim de calitatea materialelor ,constructia corecta, blazonul firmei ....etc
@ Vladut ..........ce bine era daca nu plateam pt brand ...........aveam si eu mercedes , nu opel ........doar practic fac acelasi lucru , nu?

sunt sigur ca o sa-mi aud niste chestii

dar nu m-am putut abtine
nu e nimeni obligat sa cumpere de la Gabi ..........suntem la bazar ,regula e simpla ......iti place cumperi , nu iti place .....o sera buna domnilor !