Harrison !!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Harrison !!!

Mesaj de Vladut Mateianu »

@gaby

si eu ti-am mai zis, vad ca insisti. faptul ca ai luat tu teapa si ai dat o caruta de bani pe lansete nu inseamna ca trebuie sa consideri ca cei care nu iti dau banii astia sunt ''necunoscatori''.... :oops:

la Senzor, lansetele tale costau 990 lei/nou noute, cu garantie 3 ani.si aveam si ceva adaos comercial la ele... :wink:

PS iar ca o parere personala, de pescar, afla ca sunt niste lansete medii, la care platesti extrem de mult ptr nume..... si nu zic din carti, am si eu 2 bucati..... de la Torrix in sus deja stam de vorba !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

speedy

Mesaj de speedy »

@Razvan Ulmeanu .....
cele de pe site-ul specificat de tine nu sunt custom .....si intradevar sunt 197 de GBP .....sunt de serie , daca mai adaugi finisaje, inele , etc , pretul ajunge pe langa 250 GBPsau mai sus ....pt customuri preturile pleaca de la pretul 196-198 GBP,si clar in sus ....
pana la urma balista este clar o lanseta de succes ....doar din cauza asta se fabrica de o gramada de ani ..

@shimanobig ... la 700 ron iti dau niste venomuri noi , practic tot acelasi lucru fac , tot 3.90 sunt , acelasi nr de inele ,ce conteaza ce firma sunt , nu? :lol: :lol:
daaaar , folosind o paranteza ......altcumva zambesti cand se uita colegii pescari la harrison decat daca ai avea niste ,, medii" ca si venomurile mele , nu? :wink: sa nu mai vorbim de calitatea materialelor ,constructia corecta, blazonul firmei ....etc

@ Vladut ..........ce bine era daca nu plateam pt brand ...........aveam si eu mercedes , nu opel ........doar practic fac acelasi lucru , nu? :lol: :lol:
sunt sigur ca o sa-mi aud niste chestii :oops: :oops: :oops: dar nu m-am putut abtine :lol: :lol:
nu e nimeni obligat sa cumpere de la Gabi ..........suntem la bazar ,regula e simpla ......iti place cumperi , nu iti place .....o sera buna domnilor ! :mrgreen:

aditza

Mesaj de aditza »

degeaba dai 10-15 mil daca nu stii ce pot betele... aceste bete au aruncat 160-170 metrii :D si stiu ce zic

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Concluziile care se pot trage aici trebuie sa plece in primul rand de la faptul ca sunt lansete bune , dar totusi medii , nu sunt nici Chimere si cu atat mai putin Torrix , dar in primul rand sunt SH.

Se stie ca si la lansetele custom producatorul la 4 buc ofera ceva discount , pe langa transport ; oferea si inainte si mai ales acum ptr ca si la ei criza e in floare si nu mai arunca englezoii cu "poundsii" lor in pescuiala. Iar sa fim seriosi si cele custom sunt tot pe acolo , diferenta se vede in pret numai cand sunt noi in magazin , cand sunt in raft unele langa altele.

Preturile acum in plina criza (si se pare ca treaba e tot mai tulbure in loc sa se limpezeasca) , ca vrem sau nu se tot scufunda, nimic nu mai are pret . Sincer chiar ma mira ca lansetele inca isi tin pretul , cand casele au scazut cu 50% fiind umflate rau , masinile au scazut cu 20 - 30%. Nu vreau sa-ti fac eu pretul , insa adunand si scazand , tragand linie si judecand drept , pretul acela "fix" de 1.000 Ron nu-l va plati nimeni.

Si mai e o chestie , cine are bani de brand si vrea brand , le ia de noi cu ochii inchisi ptr siguranta , garantie nominala etc. Cine n-are cascaval de asa ceva , asteapta reduceri la cele bune dar fara brand consacrat si isi ia cu 5 mil batul si arunca cu 10 m mai putin si pe malul baltii tot fericit e .

Sa-ti dau un pont acum ca sa ma ierti ca ti-am tinut topicul sus : daca vrei 1000 Euro pe toate , fa o tombola cu 10 prieteni si fiecare cumpara un bilet de 100 Euro de la tine . Tragi din caciula apoi si fericitul castigator cu 100 Euro a luat betele. Sau poti sa faci doua extrageri si vor fi doi castigatori a 2 buc. fiecare. Daca sunt doi castigatori sansa e chiar mare si cred ca ai gasi amatori.

Spor la vanzare !

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

@ speedy ... la 700 ron iti dau niste venomuri noi , practic tot acelasi lucru fac , tot 3.90 sunt , acelasi nr de inele ,ce conteaza ce firma sunt , nu?
daaaar , folosind o paranteza ......altcumva zambesti cand se uita colegii pescari la harrison decat daca ai avea niste ,, medii" ca si venomurile mele , nu? sa nu mai vorbim de calitatea materialelor , blazonul firmei ....etc

pai daca te duci pe balta mai speedy gonzales ,sa faci o fata de mucalit ca se uita ghertoii pe betele tale cand ei nu stiu decat cand se apropie ce fel de bete ai ....inseamna ca esti un pescar ,daca ma pot exprima asa:"dat dracului"
pun pariu ca tu ai prins numai cand ai dat cu bete de firma....este?
tu chiar crezi in ca saracul crap se uita prima data pe mal sa vada ce bete ai si dupa ce se asigura ca ai bete de firma se duce chitit pe bila sau in cazul tau pe porumb ,sa muste? daca tu crezi asa,ei afla ca te invarti intr-o mare confuzie dragul meu,vorba lu VAL
da tu linistit cu harisoane si cu centuryoane si poti fi sigur ca vei prinde numai tzfarca targargalan si tzfirca tgash :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ESTI PRAF SI PULBERE...MAESTROOOO :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ultima oară modificat Joi Sep 16, 2010 22:05 de către RazvanG, modificat de 3 ori în total.
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Si mai este ceva ce nu stie vanzatorul : Torrix facut la comanda costa sub 13 mil in Romania, cu garantie si probabil o reducere semnificativa la 4 buc. cumparate.... :wink:

http://www.meetcarp.ro/ro/Lansete/Rods--lansete

Si intre Torrix si Balista este diferenta mare....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Asa e ...Balista sunt bete medi ....sunt facute cam de 10 ani. pe acelas blanc.

Parca in 2002 s-a castigat cupa mondial cu balista ...de Kurt Grabmayer ..mi se pare mie..Legat de torixuri...cele de 3.5 lb..sunt la fel ca balista de 4 lb.
Am dat cu amandoua. Sa dea Dumnezeu sa castigam si noi vro cupa mondial cu ceva produs de noi.
Pana atunci.... pace ..!!!

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Gaby,
Daca Torrixul de 3.5 lbs este la fel ca Ballista de 4 lbs ai mari probleme legate de modul in care lucreaza o lanseta.
Spor la vanzare.

Speedy,
Tu esti snob sau doar prieten cu Gaby?

Adyta,
Voi cum masurati aruncarile alea de 150-170 de metri?
C. S. PELICANUL

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Se masoara cu ruleta ;) :))

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

Alex Matea scrie:Se masoara cu ruleta ;) :))
...ce :roll: ? ..firul sau distanta de la "aruncator" si locul unde cade plumbul :wink: :D ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”