Harrison !!!

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Vladut Mateianu
CS SENZOR
Puncte: 0

Re: Harrison !!!

Mesaj de Vladut Mateianu »

gaby_po23 scrie: Sa dea Dumnezeu sa castigam si noi vro cupa mondial cu ceva produs de noi.
Pana atunci.... pace ..!!!
Pace si tie . Si afla ca chiar daca nu am castigat inca vreo cupa mondiala, Romania a iesit de 2 ori vicecampioana mondiala cu ceva produs de noi : solubilele ! :wink:

PS Iar echipa Buhac-Baboieru-Paraschiv si-a castigat sectorul la Cupa Mondiala tot cu ceva romanesc ! :wink: Sper ca macar de asta sa fi mandru ca esti roman...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alex Matea

Mesaj de Alex Matea »

Se masoara in urmatorul mod : ;)
Se tine lanseta in mana , se pune plumbul jos , se da drumul la fir, se merge 150-200m( ca deh cu 2 in fata esti mai jmeker). Iar apoi un cadru specializat vine si masoara cu ruleta si trece in carnetel metri "aruncati".Cam asa se executa longcastingul romanesc. :D

aditza

Mesaj de aditza »

totusi, e mai usoara metoda lui hutchinson cu betele infipte in pamant :D

speedy

Mesaj de speedy »

@shimanobig ......
ia zi-mi de ce atunci care e rationamentul pescarilor care fac upgrade la scule , si trec de la bete low sau medii spre clasa de top?
ai dreptate ca dl crap nu se uita la ce scule ai ........dar sunt destule balti unde trebuie sa-l cauti pe la distante de peste 130 m ......nu?
poti sa ai cea mai buna montura si cele mai bune momeli .......daca nu duci montura la distanta respectiva ca nu te ajuta scula , ce faci?......... :wink: :wink:
eu n-am bete consacrate , si nici un pescar dat dracului nu sunt ,dar am mai prins si cu ele .........si la porumb :lol: :lol: si mai ales am prins cand mi-am facut upgrade-ul la bete si am putut sa arunc unde trebuie ...asta a facut si diferenta la marimea crapilor .
si o sa mai dau si cu porumb de acum incolo ..........si e una din momelile la care prind constat , mai ales atunci cand nu mai misca nimic la bile....si sunt o gramada de pescari care nu pleaca fara porumb in traista la pescuit .......cred ca si tu ai , nu? :lol: :lol:
nu se nasc toti profesori ........mai suntem si pescari praf si pulbere , dar la cat de praf sunt ,mi-ar place niste Harisoane :lol: :lol: :lol: si cred ca si tie :wink: :wink:

@Razvan ......
nu sunt prieten cu Gabi , nu l-am vazut niciodata .....sunt 200 km distanta ,mai discut cu el cand are ceva de vanzare sau pe privat .
snobism sau nu ......., poate .....dar tare bine m-as simti cu niste scule de top pe malul baltii :lol:
tu de ce ai ofertat pt baliste?banuiesc ca ai si tu motivele tale .....
oricum i-am facut praf si pulbere topicul omului , citand un filozof in viata :lol: :lol si cred ca nimanui nu i-ar conveni
sa i se faca asta .
injurati-ma pe privat :lol: :lol:

samanoske72

Mesaj de samanoske72 »

gabi,daca cineva are nevoie de sculele alea,le va cumpara si punct.urca pretul la 1100 si mai asteapta. :wink:

SERBAN_77

Mesaj de SERBAN_77 »

Gabi tata se pare ca ai multi prieteni ca tare ti-au bulit topicul. Eu stiu un lucru chiar daca ai cere mult este lucrul tau si ai dreptul si nebun este cine da nu cine cere.
Serban Ionescu
0744.627.647
ionescu.serban@yahoo.com

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

deci... Balista = 2002 Cupa Mondiala..!!!! adica 10 ani aproape pe acelas blanc...

Romania = boilies vicemapioni ( no coment la bile si tineti-i tot asa si respect.) , dar sa fiu si eu carcotas... de la un timp.. vine unu cu niste bile tari rau si face ravagi pe nume Rudeanu ( si le vinde si cu 20 % mai ieftin.)
Si sa fiu si mai carcotas... Cica e unu pe nume Mitranescu care ... la porumb ...( 3 lei kg ) ..rupe pe toate concursurile...Si cam face legea !!!!

Concluzie... piata e mare si fiecare alege de unde vrea.. dar sa nu punem la indoiala calitatea.

De retinut...Balista ===== CUPA MONDIALA SI PUNC.

astept in continuare situri cu preturi ...dar concret.
La Meet Carp.. am fost si au alte lansete fata de cele care vb.... Sorry de confuzie !!!

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Pai daca vorbim de carcoteli, hai!
Una dintre lansete are tronsonul de varf schimbat si nu este la fel cu celelalte 3. Alta lanseta are inelul de 50 spart. Deci ele sunt impecabile....
Te-am contactat acum ceva vreme sa cumpar lansetele. Pretul lor era la vremea respectiva 800 de ron. Dupa ce am stabilit intalnirea si am vazut lansetele, ai marit pretul la 1.OOO de ron per buc. Asa ca mai usor ca nu e ca tine!
Inca odata spor la vanzare!
C. S. PELICANUL

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Se stie ca o lanseta are are tronsonul schimbat...am spus-o.. tare si raspicat...daca sunt la fel... o va vedea cel care o cumpara...pastila ca e crapata.....asta o va vedea cine o cumpara ..daca e asa :)
Eu astept situri cu balista la 10 mil buc...
Fir intins...pescarilor !!!

gaby_po23
pescar de competitie

Mesaj de gaby_po23 »

Topic inchis.. si multumesc de gazduire.
Credea ca de aceea e bazar.. ca fiecare sa cerem si sa negociem cat vrem . Nu sa ne sticam topicul unul altuia.
Nici eu nu m-am bagat peste alti.. ca au mulinete sau lansete bune sau proaste.
Am facut o oferta si cu asta basta. ( unde am crezut ca e cazul )
Nu m-am apucat sa zic ca alte lansete nu merita atat...sau ca nustiu ce produle sunt proate..
Drept urmare.. topicul este inchis.
Cand ma vad cu pescarii vreau sa bea o bere nu sa ma injur. !! Fir intins !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”