@shimanobig ......
ia zi-mi de ce atunci care e rationamentul pescarilor care fac upgrade la scule , si trec de la bete low sau medii spre clasa de top?
ai dreptate ca dl crap nu se uita la ce scule ai ........dar sunt destule balti unde trebuie sa-l cauti pe la distante de peste 130 m ......nu?
poti sa ai cea mai buna montura si cele mai bune momeli .......daca nu duci montura la distanta respectiva ca nu te ajuta scula , ce faci?.........
eu n-am bete consacrate , si nici un pescar dat dracului nu sunt ,dar am mai prins si cu ele .........si la porumb

si mai ales am prins cand mi-am facut upgrade-ul la bete si am putut sa arunc unde trebuie ...asta a facut si diferenta la marimea crapilor .
si o sa mai dau si cu porumb de acum incolo ..........si e una din momelile la care prind constat , mai ales atunci cand nu mai misca nimic la bile....si sunt o gramada de pescari care nu pleaca fara porumb in traista la pescuit .......cred ca si tu ai , nu?
nu se nasc toti profesori ........mai suntem si pescari praf si pulbere , dar la cat de praf sunt ,mi-ar place niste Harisoane

si cred ca si tie
@Razvan ......
nu sunt prieten cu Gabi , nu l-am vazut niciodata .....sunt 200 km distanta ,mai discut cu el cand are ceva de vanzare sau pe privat .
snobism sau nu ......., poate .....dar tare bine m-as simti cu niste scule de top pe malul baltii
tu de ce ai ofertat pt baliste?banuiesc ca ai si tu motivele tale .....
oricum i-am facut praf si pulbere topicul omului , citand un filozof in viata

:lol si cred ca nimanui nu i-ar conveni
sa i se faca asta .
injurati-ma pe privat