In cadrul concursului boiles mania, noi participantii vrem sa organizam un concurs numit Braila Bonus separat de concursul initial,in care fiecare participant la concursul Braila Bonus plateste cate 200 de euro iar participantul cu media cea mai mare din cei sapte pesti prinsi, inscrisi la acest concurs, castiga toti bani adunati, in urma cotizatiei platite de participanti inscrisi la startul concursului.
1.Bogdan Gaoaza
2.Pasa
3.Vio David
4.Zvonko
5.Alexe Razvan
6.David Nicu
Si lista poate continua si cu ceilalti participanti la concursul Boiles Mania.
Banie se vor stringe la mine inainte de tragerea la sorti a concursului.
200 cu TVA sau fara?
Premiul se impoziteaza cu 16%, se retine CAS, etc ?
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic! Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.
Si credeti ca l-ar putea lua altcineva decat ocupantul locului I? Matematic,ocupantul locului I are cea mai mare medie la cei 7 pesti,propunerea este o suplimentare a premiului I pentru cei ce participa. poate lua acesti bani alta echipa ,daca se face media primilor 3,4 si probabilitatea scade, 5 pesti.
Evident ca ar putea lua potul si altcineva decat locul 1. Premiul il va castiga echipa clasata cel mai bine in clasamentul final. Daca locul 1 nu participa la braila, poti castiga premiul si de pe locul 10 de exemplu, chiar daca este putin probabil sa se intample asa.
Nu as crede ca ceilalti participanti adica 95 % vor vrea si ei sa participe la ,,Braila Bonus'' .
Din punctul meu de vedere am face din acest concurs un business si mie unu nu mi-ar placea .
Haideti totusi sa nu amestecam aceasta partidea de pescuit cu un maraton al banilor..
E doar o parere si nu trebuie sa luati in calcul spusele mele.......deci ......nu ma bag !!!