Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
Se cam rup cotoarele sub spigot.Un amic a rupt trei din patru si erau de 3,75 lbs.Nu te sfatuiesc sa cumperi asa ceva,au ramas doar cu numele.mai bine Shimano daca nu ai fonduri de alte lansete mai bune.ceachy scrie:cateva pareri despre lanseta daiwa emblem 3.9/3.5lbs??
Am vazut bre,lasa-le dorului si cauta altceva.Marinarul scrie:Chiar sunt surprins de ceea ce aud ... Chiar atat de slabe sa fie Daiwa Emblem de 3,75 lbs sa se rupa cotoarele ca betele de Marocco ?? Serios acum , ai patit sau vazut personal sau din auzite ?
Mi se pare putin cam dramatic ptr niste bete considerate in clasa medie de la Daiwa cu sperante de mai mult , dar din cate spui tu ... lucrurile nu stau chiar asa .
Astept detalii suplimentare : cum s-au rupt , in ce conditii , s-a incarcat over doze lanseta in aruncare ?
Multumesc anticipat !!! PS : chiar ma batea gandul sa-mi iau 4 buc de 3.75 lbs.
stiu ca-s frumoase,da-s periculoase.mariusangler scrie:Am vazut bre,lasa-le dorului si cauta altceva.Marinarul scrie:Chiar sunt surprins de ceea ce aud ... Chiar atat de slabe sa fie Daiwa Emblem de 3,75 lbs sa se rupa cotoarele ca betele de Marocco ?? Serios acum , ai patit sau vazut personal sau din auzite ?
Mi se pare putin cam dramatic ptr niste bete considerate in clasa medie de la Daiwa cu sperante de mai mult , dar din cate spui tu ... lucrurile nu stau chiar asa .
Astept detalii suplimentare : cum s-au rupt , in ce conditii , s-a incarcat over doze lanseta in aruncare ?
Multumesc anticipat !!! PS : chiar ma batea gandul sa-mi iau 4 buc de 3.75 lbs.
depinde cum dai cu elemariusangler scrie:Se cam rup cotoarele sub spigot.Un amic a rupt trei din patru si erau de 3,75 lbs.Nu te sfatuiesc sa cumperi asa ceva,au ramas doar cu numele.mai bine Shimano daca nu ai fonduri de alte lansete mai bune.ceachy scrie:cateva pareri despre lanseta daiwa emblem 3.9/3.5lbs??