daiwa emblem

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

ceachy
Puncte: 0

daiwa emblem

Mesaj de ceachy »

cateva pareri despre lanseta daiwa emblem 3.9/3.5lbs??

ceachy

Re: daiwa emblem

Mesaj de ceachy »

chiar nu stie nimeni?

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

ceachy scrie:cateva pareri despre lanseta daiwa emblem 3.9/3.5lbs??
Se cam rup cotoarele sub spigot.Un amic a rupt trei din patru si erau de 3,75 lbs.Nu te sfatuiesc sa cumperi asa ceva,au ramas doar cu numele.mai bine Shimano daca nu ai fonduri de alte lansete mai bune.
Mad carp Team

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Chiar sunt surprins de ceea ce aud ... Chiar atat de slabe sa fie Daiwa Emblem de 3,75 lbs sa se rupa cotoarele ca betele de Marocco ?? Serios acum , ai patit sau vazut personal sau din auzite ?
Mi se pare putin cam dramatic ptr niste bete considerate in clasa medie de la Daiwa cu sperante de mai mult , dar din cate spui tu ... lucrurile nu stau chiar asa .

Astept detalii suplimentare : cum s-au rupt , in ce conditii , s-a incarcat over doze lanseta in aruncare ?

Multumesc anticipat !!! PS : chiar ma batea gandul sa-mi iau 4 buc de 3.75 lbs.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

A vazut sigur!! :D Cel care a reusit performanta sa le rupa era chiar partenerul lui de pescuit, Edy Bos. Sa vezi atunci "bucurii" pe capul lor. :mrgreen: :D :lol:
Fir intins

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

Marinarul scrie:Chiar sunt surprins de ceea ce aud ... Chiar atat de slabe sa fie Daiwa Emblem de 3,75 lbs sa se rupa cotoarele ca betele de Marocco ?? Serios acum , ai patit sau vazut personal sau din auzite ?
Mi se pare putin cam dramatic ptr niste bete considerate in clasa medie de la Daiwa cu sperante de mai mult , dar din cate spui tu ... lucrurile nu stau chiar asa .

Astept detalii suplimentare : cum s-au rupt , in ce conditii , s-a incarcat over doze lanseta in aruncare ?

Am vazut bre,lasa-le dorului si cauta altceva. :D
Mad carp Team

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

mariusangler scrie:
Marinarul scrie:Chiar sunt surprins de ceea ce aud ... Chiar atat de slabe sa fie Daiwa Emblem de 3,75 lbs sa se rupa cotoarele ca betele de Marocco ?? Serios acum , ai patit sau vazut personal sau din auzite ?

Am vazut bre,lasa-le dorului si cauta altceva. :D
stiu ca-s frumoase,da-s periculoase. :D
Mad carp Team

clabuc

Mesaj de clabuc »

mda, si au si service-ul prost. eu de 1 an nu am reusit sa gasesc un cotor

mitudaniel
Partener Crapmania.ro

Mesaj de mitudaniel »

mariusangler scrie:
ceachy scrie:cateva pareri despre lanseta daiwa emblem 3.9/3.5lbs??
Se cam rup cotoarele sub spigot.Un amic a rupt trei din patru si erau de 3,75 lbs.Nu te sfatuiesc sa cumperi asa ceva,au ramas doar cu numele.mai bine Shimano daca nu ai fonduri de alte lansete mai bune.
depinde cum dai cu ele

sunt super bune aceste lansete...crapi de 18 kg ;13 kg etc si lansari lungi cu plumbi fox de peste 90 gr....si nici un fel de problema ...parerea mea e ca trebuie sa le folosesti corespunzator

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Am tot auzit in ultimii doi ani ca Daiwa pe lansete nu straluceste , fara a dezamagi insa. Dar e clar ca sunt surprize , ca si la altii cu siguranta , dar nu te-ai astepta parca atat de des.
Lansetele folosite corespunzator ... totusi nu vorbim aici de niste lansete no name de 2,75 lbs care in realitate nu au pe bune nici 2,5 lbs. Vorbim de Daiwa Emblem de 3,75 lbs unde te-ai astepta sa gasesti forta si putere pana la plumb de 140 gr , dar in nici un caz rupturi intr-o aruncare normala fie ea si in forta , ca d-aia isi ia omul de 3,75 lbs si 13'' ca sa intre in ele fara frica ...
Mai e o chestie as zice : daca le folosesti ptr casting sau aruncari extreme , in care dai in ele (daca poti) cu ura si suparare , cred ca exista posibilitatea sa cedeze si lansete mai de brand decat Daiwa Emblem , chiar daca ai respectat greutatea plumbului recomandat.

In fine , e o problema a carei rezolvare nu o vom gasi aici , mai e si hazard , mai e si ghinion , mai e si o bula de aer microscopica strecurata in carnea lansetei in zona cu solicitari , mai e si spigotul subtire sau usor tocit etc etc.
Am fost frapat ca sunt putine firme de renume care la un buget mediu au lansete de 3.75 lbs si chiar le vizasem cu cateva luni in urma dar apoi usor , usor , m-am cam dezumflat. Concurenta e mare pe piata in bugetul a aprox. 7 mil / bat , sunt multe alegeri la dispozitie , fiecare cu pretentii , desi marea majoritate de 3.5 lbs.
Oricum se gasesc bete pe piata care sa nu ofere surprize si de asta sunt sigur , dar e drept , la un buget mai generos.

Numai bine si spor !

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”