a fost cineva la targul aventuri ?

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

alexe85

Re: a fost cineva la targul aventuri ?

Mesaj de alexe85 »

de ce nu va dati voi 2 mesaje pe privat? asa puteti sa va explicati exact ce v-ati face unul celuilalt si nu va mai trebui sa fiti subtili... si cine stie... poate se leaga ceva

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de RazvanG »

alexe85 scrie:de ce nu va dati voi 2 mesaje pe privat? asa puteti sa va explicati exact ce v-ati face unul celuilalt si nu va mai trebui sa fiti subtili... si cine stie... poate se leaga ceva
Vad ca esti cam invidios .....nu vrei sa preiei tu initiativa cu tipul? :wink:

Iar daca tot te bagi ca tampaxul ,mai bine iti vezi de acaretele tale de pescuit ...nebunatica mica ce esti :lol: :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Hai ca ati distrus si topicul asta..... :D
Oricum, targul nu a fost chiar o reusita.....
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Vladut Mateianu scrie:Hai ca ati distrus si topicul asta..... :D
Oricum, targul nu a fost chiar o reusita.....
Vladutze accept o parere pertinenta cum este a ta ,ai fost la o multime de targuri insa sa vina descultul ala si sa faca el topicul praf....sa-mi fie cu pardon 8) 8) 8)

alexe85

Mesaj de alexe85 »

mie mi-a placut la targ si stiti de ce?
a fost pus in aceeasi perioada cu targul ala de hair style-listi sau ce se petrecea in hangarul de langa si misunau o gramada de fete/femei frumoase prin curte la Romexpo. cred ca am stat mai mult timp afara la terasa cu mici decat inauntru la acarete

@shimanobig era o gluma... si astept si scuze (pe PM daca iti e rusine sa o faci pe forum) si oricum nu am inteles de ce te-ai aprins si ai inceput sa vorbesti voalt/trivial cand c.c.Cosmin l-a caracterizat pe reprezentantul MCC la targ ca fiind gras si chel... atata tot...

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

alexe85 scrie:mie mi-a placut la targ si stiti de ce?
a fost pus in aceeasi perioada cu targul ala de hair style-listi sau ce se petrecea in hangarul de langa si misunau o gramada de fete/femei frumoase prin curte la Romexpo. cred ca am stat mai mult timp afara la terasa cu mici decat inauntru la acarete

@shimanobig era o gluma... si astept si scuze (pe PM daca iti e rusine sa o faci pe forum) si oricum nu am inteles de ce te-ai aprins si ai inceput sa vorbesti voalt/trivial cand c.c.Cosmin l-a caracterizat pe reprezentantul MCC la targ ca fiind gras si chel... atata tot...
Scuze ptr ce? Chiar nu inteleg ce intelegi tu insa daca nu sti sa faci diferenta intre o clona si un user adevarat te astept sa-ti ceri scuze publice sau pe MP :wink:
Apropos tu l-ai vazut pe reprezentantul MCC?daca tot spui ca ai fost la targ.Pai baiatu ala frumos si musculos pe langa care roiau toate fetele din pavilionul alaturat, era gras si chelios?Aproape ca ma indragostisem si eu de el :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”