Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
Vad ca esti cam invidios .....nu vrei sa preiei tu initiativa cu tipul?alexe85 scrie:de ce nu va dati voi 2 mesaje pe privat? asa puteti sa va explicati exact ce v-ati face unul celuilalt si nu va mai trebui sa fiti subtili... si cine stie... poate se leaga ceva
Vladutze accept o parere pertinenta cum este a ta ,ai fost la o multime de targuri insa sa vina descultul ala si sa faca el topicul praf....sa-mi fie cu pardonVladut Mateianu scrie:Hai ca ati distrus si topicul asta.....![]()
Oricum, targul nu a fost chiar o reusita.....
Scuze ptr ce? Chiar nu inteleg ce intelegi tu insa daca nu sti sa faci diferenta intre o clona si un user adevarat te astept sa-ti ceri scuze publice sau pe MPalexe85 scrie:mie mi-a placut la targ si stiti de ce?
a fost pus in aceeasi perioada cu targul ala de hair style-listi sau ce se petrecea in hangarul de langa si misunau o gramada de fete/femei frumoase prin curte la Romexpo. cred ca am stat mai mult timp afara la terasa cu mici decat inauntru la acarete
@shimanobig era o gluma... si astept si scuze (pe PM daca iti e rusine sa o faci pe forum) si oricum nu am inteles de ce te-ai aprins si ai inceput sa vorbesti voalt/trivial cand c.c.Cosmin l-a caracterizat pe reprezentantul MCC la targ ca fiind gras si chel... atata tot...