DESFASURARE BOILIESMANIA 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
Cezar Radu
Puncte: 0

Re: DESFASURARE BOILIESMANIA 2010

Mesaj de Cezar Radu »

Felicitari castigatorilor.

Postarea lui Dragos reprezinta punctul de vederea al echipei.
Merci Razvan ca ai dat lamuririle necesare referitoare la nadirea grea.
Echipa Tata & Fii

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

felicitari invingatorilor,tuturor participantilor,organizatorilor,arbitrilor si gazdelor.
ps.mai lasati fratilor carcoteala.
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Genes Florin scrie:
Anutei Dragos scrie:Felicitari echipei castigatoare.
Pacat ca victoria voastra este umbrita de faptul ca doua zile la rand ati nadit cu o racheta care nu era permisa de regulamentul concursului . Pacat si ca arbitrii care au fost sesizati nu au luat nici o masura. Pacat ca iar a curs apa la Tancabesti desi ni sa promis ca la nici un concurs nu o sa mai fie probleme cu nivelul apei. In rest un concurs reusit in care media capturilor a fost cam scazuta pentru acest lac !!!!! . Poate la anu.!!
Dragos, ești pe lângă. Toată lumea a nadit cu racheta, felicitări moldoveni rezultatul este meritat. Nu uitati ca fac parte din lotul care a câștigat Campionatul National.
Felicitări băieți!
genes esti in eroare,nu toata lumea.
si cand dracu ai avut timp sa-i vezi pe toti,
ca erai concentrat sa prinzi peste. :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

Cezar scrie:Felicitari castigatorilor.

Postarea lui Dragos reprezinta punctul de vederea al echipei.
Merci Razvan ca ai dat lamuririle necesare referitoare la nadirea grea.
extras din regulament dragos
16.Se poate folosi racheta de nadit (doar ptr boilies) in intervalul 9-17.(AVERTISMENT)

asa ca nu-l mai umfla pe ulmeanu :lol: :lol: :lol:
Ovidius Constanta

Dan Badarcea

Mesaj de Dan Badarcea »

ultras_is scrie:in cer articol din regulament scrie ca este interzisa nadirea cu "spomb"... chiar si pe site-ul distribuitorilor aceasta este trecuta ca: "Racheta de nadire SPOMB"

greu sa accepti infrangerea si mai frustrant sa stii ca iar te-ai calcat in picoare MOLDOVENII...

PS suntem niste bomboane!! cine nu ne inghite sa ne suga :twisted:
sper ca tu nu esti din zona,pentru ca........
am vazut multi moldoveni mult mai destepti. :wink:
Ovidius Constanta

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Razvan Ulmeanu scrie:...............
1. Citat din regulament:16.Se poate folosi racheta de nadit (doar ptr boilies) in intervalul 9-17.(AVERTISMENT)
Arbitrii ne-au comunicat ca se poate folosi racheta de boiles, mai exact cea subtire speciala de bile. Asa ca mai subtire cu spombul, sa fie clar!
La inceputul concursului am pus in vedere tuturor echipelor de pe sectorul nostru ca nu au voie sa foloseasca Spomb-ul ptr. ca nu putem urmarii cu ce se nadeste ! Toate echipele s-au conformat si n-au folosit Spomb-ul !
Razvan Ulmeanu scrie:.............
Cand a atentionat arbitrii ca o echipe nadeste cu spombul, acestia i-au comunicat sa faca contestatie. Din bun simt nu a vrut.
...din bun simt iti spun ca noi n-am spus asa ceva ! La o eventuala contestatie echipa respectiva primea Avertisment si-atat ...problema a fost ca ei n-au fost anuntati la inceputul concursului ca Spomb-ul nu e o racheta de nadit permisa iar ce scrie in regulament in paranteza se refera la tipul rachetei nu la nada care este admisa ! Pe aceste considerente am avertizat doar verbal echipa respectiva sa nu mai foloseasca Spomb-ul dupa primele 2-3 ore de la inceputul mansei a 2-a , cand au intrat la noi pe sector !...si n-au mai folosit-o !

@Alex
De autosesizat nu mai poate fi vorba ,dupa 2 zile si dupa o schimbare de sector ...ca daca-i dadeam avertisment retroactiv acum ne umpleam de glorie ! :?
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Cezar Radu

Mesaj de Cezar Radu »

gor965 scrie:
Razvan Ulmeanu scrie:...............
1. Citat din regulament:16.Se poate folosi racheta de nadit (doar ptr boilies) in intervalul 9-17.(AVERTISMENT)
Arbitrii ne-au comunicat ca se poate folosi racheta de boiles, mai exact cea subtire speciala de bile. Asa ca mai subtire cu spombul, sa fie clar!
La inceputul concursului am pus in vedere tuturor echipelor de pe sectorul nostru ca nu au voie sa foloseasca Spomb-ul ptr. ca nu putem urmarii cu ce se nadeste ! Toate echipele s-au conformat si n-au folosit Spomb-ul !
Razvan Ulmeanu scrie:.............
Cand a atentionat arbitrii ca o echipe nadeste cu spombul, acestia i-au comunicat sa faca contestatie. Din bun simt nu a vrut.
...din bun simt iti spun ca noi n-am spus asa ceva ! La o eventuala contestatie echipa respectiva primea Avertisment si-atat ...problema a fost ca ei n-au fost anuntati la inceputul concursului ca Spomb-ul nu e o racheta de nadit permisa iar ce scrie in regulament in paranteza se refera la tipul rachetei nu la nada care este admisa ! Pe aceste considerente am avertizat doar verbal echipa respectiva sa nu mai foloseasca Spomb-ul dupa primele 2-3 ore de la inceputul mansei a 2-a , cand au intrat la noi pe sector !...si n-au mai folosit-o !

@Alex
De autosesizat nu mai poate fi vorba ,dupa 2 zile si dupa o schimbare de sector ...ca daca-i dadeam avertisment retroactiv acum ne umpleam de glorie ! :?
Georgica hai sa lamurim un pic situatia asta. La inceputul mansei eu v-am sunat si v-am zis ca echipa de pe Ponton 1 nadeste cu spomb-ul iar la 10 - 15 min tu impreuna cu nenea Mircea ati venit si ati vb cu ei. Pe urma ati venit la noi in stand si ne-ati zis ca baietii nu au stiut, ca ati vb cu ei si nu o sa mai foloseasca spomb-ul si sa o lasam asa. Explica-mi te rog nu e bun simt din partea echipei noastre ca nu a facut contestatie?
A doua zi situatia s-a repetat, numai ca spomb-ul a fost inlocuit cu o racheta de nadit model mare (nu racheta model subtire pentru boilies).
Echipa Tata & Fii

mircea62

Mesaj de mircea62 »

dan _city_center scrie::D :lol: asta era pentru la iarna.....dl.Buhac(viitor conducator in cadrul AGVPS"pe surse") in momentul in care am poposit in standul acestuia ....a pus o conditie :!: :roll: :lol:

Centre, aici nu pozezi si nu filmezi! si eu asa am facut :lol:
Imagine
Dom' Buhac, daca tot te faci ca citesti "beletristica de specialitate" macar tine dracu' revista cu capul in sus !
:lol: :lol: :lol: :lol:

Acu inteleg de ce n-a vrut poze si filmare
Mircea B.

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

mircea62 scrie:
Dom' Buhac, daca tot te faci ca citesti "beletristica de specialitate" macar tine dracu' revista cu capul in sus !
:lol: :lol: :lol: :lol:

Acu inteleg de ce n-a vrut poze si filmare

el nu a vrut .dar presa....si-a facut datoria....iar in curind un filmulet incendiar :wink:in mai multe episoade :lol:

dan _city_center

Mesaj de dan _city_center »

prima parte :lol: :lol: :lol:
Imagine

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”