Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
asta-i un fel de "drepti, v-aliniati, la stanga-n prejur !"...hai sas !.JuNioR. scrie:FOX Iluminat Hanger sau FOX Specealist Hanger,critici/pareri,etc,etc!
Eu cred ca ala care scrie cu nick-ul Junior ... e tac'su !!!alex_mures scrie:nea Cornele...![]()
tac-su e sef vamal la Varsand,crede ca aici e ca acolo
gor965 scrie:Eu cred ca ala care scrie cu nick-ul Junior ... e tac'su !!!![]()
...adicacornelserbu scrie:gor965 scrie:Eu cred ca ala care scrie cu nick-ul Junior ... e tac'su !!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...george, fa cumva ca tac'su sa aiba o fata...
![]()
![]()
te-ai gandit vre-o clipa ca la felul cum ai "cerut pareri", nu e nimeni obligat s-o faca ???...putin mai mult respect, baietel ! cu toate ca in vara i-am mai cerut unuia sa fie mai respectuos cu lumea pe aici si el a inteles ca cel mai bine e sa-si asmuta dulaii pe mine....JuNioR. scrie:Doamne sunteti culmea,pai eu v-am cerut pareri si voi imediat sariti cu gura,daca sunt mai mic nu inseamna ca trebe sa fiu luat de prost,stiu si eu sa fac pe desteptul si pe smecherul,si mai incetati cu "tac-tu e vames",pai daca e,e ce vrei sa fac in privinta asta,v-am cerut pareri doar atat!Nu am facut nimic mai mult!
.JuNioR. scrie:Doamne sunteti culmea,pai eu v-am cerut pareri si voi imediat sariti cu gura,daca sunt mai mic nu inseamna ca trebe sa fiu luat de prost,stiu si eu sa fac pe desteptul si pe smecherul,si mai incetati cu "tac-tu e vames",pai daca e,e ce vrei sa fac in privinta asta,v-am cerut pareri doar atat!Nu am facut nimic mai mult!