Salut!

Lansete, mulinete, fire, carlige, camping, accesorii, etc. Comentati, criticati sau recomandati.

Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee

RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Salut!

Mesaj de RazvanG »

.JuNioR. scrie:te-ai gandit vre-o clipa ca la felul cum ai "cerut pareri", nu e nimeni obligat s-o faca ???...putin mai mult respect, baietel ! cu toate ca in vara i-am mai cerut unuia sa fie mai respectuos cu lumea pe aici si el a inteles ca cel mai bine e sa-si asmuta dulaii pe mine... :D

Stai linistit,nu sunt genul de om "sa asmuta dulaii",trebuia sa zici asta de la inceput si eu cu siguranta intelegeam,ok atunci o sa fac tot posibilul ca sa fiu cat mai respectuos!
[/quote]\

Stati linistit se spune, kk-t cu ochi ce esti
:oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

shimanobig scrie:
.JuNioR. scrie:Doamne sunteti culmea,pai eu v-am cerut pareri si voi imediat sariti cu gura,daca sunt mai mic nu inseamna ca trebe sa fiu luat de prost,stiu si eu sa fac pe desteptul si pe smecherul,si mai incetati cu "tac-tu e vames",pai daca e,e ce vrei sa fac in privinta asta,v-am cerut pareri doar atat!Nu am facut nimic mai mult!

Bai saracie de sobolan cu taxe vamale, ai inceput sa afisezi un tupeu foarte obraznic.
Intai masoarati vorbele,nu te-am insultat asa ca te rog frumos sa nu o faci nici tu!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Intai invata sa vb cu dvs. dupa care poti avea o pretentie sau doua....obraznicule.

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

La 32 de ani ai tai,mi-ar fi rusine sa vorbesc chiar asa!

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

.JuNioR. scrie:La 32 de ani ai tai,mi-ar fi rusine sa vorbesc chiar asa!
Eu la anii tai nici nu ridicam privirea la cei mari...sa-i spui lu tati al tau sa mai lase orele suplimentare si sa se ocupe mai mult de odrasla :wink:

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

shimanobig scrie:
.JuNioR. scrie:La 32 de ani ai tai,mi-ar fi rusine sa vorbesc chiar asa!
Eu la anii tai nici nu ridicam privirea la cei mari...sa-i spui lu tati al tau sa mai lase orele suplimentare si sa se ocupe mai mult de odrasla :wink:
N-am inteles,pai de ce sa nu o ridic?Ca asa vrei tu,sau cum vine asta?!

alex_mures

Mesaj de alex_mures »

shimanobig
pe pariu ca nu are varsta care zice....prea stie cand si unde sa intepe
parerea mea ca e un lup batrin pe forumuri gen prietenila pe CARPNEWS :wink:

viorel dulamita
pescar de competitie

Mesaj de viorel dulamita »

...dar si un "lup batrin", poate fi "vamuit" de...administrator :lol: :lol: :lol: ...

robyvan
pescar de competitie

Mesaj de robyvan »

.JuNioR. scrie:Doamne sunteti culmea,pai eu v-am cerut pareri si voi imediat sariti cu gura,daca sunt mai mic nu inseamna ca trebe sa fiu luat de prost,stiu si eu sa fac pe desteptul si pe smecherul,si mai incetati cu "tac-tu e vames",pai daca e,e ce vrei sa fac in privinta asta,v-am cerut pareri doar atat!Nu am facut nimic mai mult!
Junior, adresarile tale ar trebui sa contina si cuvinte gen buna ziua, as dori, multumesc.....etc, si pun pariu ca ai afla chestiile care te intereseaza din 3-4 postari....este doar un sfat..... :) :)
slowly we rot- by Obituary

.JuNioR.

Mesaj de .JuNioR. »

robyvan scrie:
Junior, adresarile tale ar trebui sa contina si cuvinte gen buna ziua, as dori, multumesc.....etc, si pun pariu ca ai afla chestiile care te intereseaza din 3-4 postari....este doar un sfat..... :) :)
Am scris, in titlul topicului "Salut!"! Pai de ce sa zic,multumesc mi-a dat cineva un raspuns? :?:

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Comentarii Echipament Crap”