Bah parca sunteti copii. Nu o mai da-ti de gard.
Hai sa punem problema pe tapet si sa fie lupta pe fata, ca o lupta exista.
Cam despre ce e vorba...ca nu are legatura cu concursul Cupa Bucovina decat tangential. Marul discordiei este organizarea de concursuri. Cum bine stiti cu totii Vladut Mateianu organizeaza concursuri de multi ani, sub egida Senzor, Apcr si mai nou Senior Crap. Practic e asimililat cu ideea de concurs fiindca multi ani aproape doar el a fost organizator. Si cu mici scapari inerete concursurile au iesit bine. L-am ajutat si eu uneori, din placere si evident si altii ca o fi el Mussolini dar nu e Mafalda sa le faca pe toate. Evident pentru organizarea acestor concursuri, organizatorul si-a oprit partea pe care a considerat-o din taxa stransa si dupa scaderea premiilor si a cheltuielilor de organizare. Evident nu cred ca si-a pus nimeni problema ca nu a oprit fiindca era evident ca e o munca si trebuie remunerata, deci cred ca a fost pe fata pentru toti. De asemenea TOTI cei inscrisi la concursuri si-au asumat in gand ideea ca organizatorul isi ia si el partea..eu unul am gandit: "Bah organizeaza, am sansa sa particip, deci e normal sa-si ia si el ceva".
Pana aici nici o problema. Insa, mai nou, Dan City a venit cu idee ... bah hai sa facem si noi niste concursuri mai accesibile ca taxa, si in care organizatorul sa faca munca asta benevol. Foarte frumos! Si a organizat cateva, inclusiv Cupa Bucovina..unde desi au existat niste probleme cu premiile, din cauzele amintite in acest topic, concursul a fost OK. Si va pot confirma ca Dan City nu a oprit un leut din concursul asta, ba dimpotriva cred ca a avut o mica gaura.
Unde apar problemele...pai odata Vladut nu e multumit ca o parte din concursuri au fost anuntate de Dan ca fiind organizate " de Senior Crap ..prin...Dan City". A doua nemultumire a lui Vladut este ca astef de concursuri fara profit pentru organizator "strica piata".
Eu nu comentez situatia in favoarea unei parti sau a alteia. Dar daca sunteti barbati vorbiti frate direct. Nu cu siretlicuri de doi lei. Si le spun ca sa nu existe discutii... in primul rand taberele care sunt evidente: Vladut Mateianu si Andrei Vladeanu (normal ca Andrei e de partea lui Vladut e de inteles) si de partea cealalta Dan City, Razvan Ulmeanu si David Nicu pentru ca ei au fost organizatorii concursului de pe Floreasca. Evident de acum incolo cine se alatura unei tabere sau alteia devine DUSMAN al taberei adverse. Pana acum am vazut si auzit numai imbarligaturi..revin si le mentionez: Vladut si/sau Andrei au apelat la Claudiu in calitate de prieten vechi al lor sa intervina si sa strige sus si tare ca a fost pacalit de Dan City la premiere pe FLoreasca. Evident Alex Matea a sustinut partenerul de concurs respectiv Claudiu, pentru ca asa era normal, au fost o echipa. Acum eu nu invinuiesc pe niciunul, insa sunt sigur ca Claudiu nu ar fi zis nimic daca nu era rugat de Andrei sau Vladut sa o faca, scopul fiind evident "inabusirea miscarii revolutionare" si castigarea "luptei pentru supravietuire".
Repet oricine se baga...e imediat taxat si considerat dusman:) vezi postarea lui Valetro sau Cornel Serbu, sau Bora Burak.
Nu credeti ca e o lupta? ba este, discutiile pe tema concursului boilesmania cat si cele de aici isi au baza in cele amintite mai sus, vizand greseli de organizare ale celor 2 organizatori.
Eu unul voi merge atat la concursurile lui Dan, pentru ca eu il respect pentru munca si efortul depus in organizare, cat si la cele ale lui Vladut pe care il respect din aceleasi motive, chiar daca el nu o face Moka.
DAR FRATILOR...dati-o pe fata, nu pe la colturi si folosind copiii care se simt datori ca au fost promovati in Liga Mare. Profitul e profit cand vorbim de cash, dar molestarea comportamentului unor tineri nu e demna!
Cat despre la anul..o sa organizez si eu un concurs! impreuna cu Vladut Mateianu si Dan City

Terminati mai oameni buni, piata e mare e loc pentru toata lumea. Si in plus nu toti au bani de concursuri pe bani multi.