C.M ANGLIA 7-10 OCTOMBRIE 2010

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Încuiat
GabiT

Re: C.M ANGLIA 7-10 OCTOMBRIE 2010

Mesaj de GabiT »

Se pare ca in tara noastra draga birfa,scandalul,mirlanismele primeaza ca de obicei.
Am citit acum cinci minute pe site-ul GSP cum unul din fratii Becali il face praf pe Razvan Lucescu ,desi meciul cu Franta nici nu s-a disputat inca.
De suparare trec pe site-ul Crapmania sa vad ce face echipa Romaniei.Aici acelasi lucru nici nu au trecut 24 de ore de la start ca deja "prietenii adevarati"au aruncat cu fecale in munca unei echipe de un an de zile.Ii inteleg supararea domnului Petcu si are dreptate daca s-au facut aceste greseli cu echipamentul de concurs (probabil ca exista si aici o explicatie)insa din pacate prea multi"avocati"au sarit ca de obicei cu un limbaj foarte elevat sa infiereze posibila greseala.
Ca de obicei nu stim sa fim uniti in aceste momente ca natie si am ajuns sa fim si la pescuit din pacate in hazna.

Cu stima,
GabiT

Pasa

Mesaj de Pasa »

@Winston
@marlboro
BAI EU CRED CA VOI SUNTETI NISTE CLONE MOLDOVENESTI EU AM SPUS IN POSTAREA MEA HAI ROMANIA MAI PUTIN ESCROCULUI DE GABI SANDU
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

Sorin Daringa
Puncte: 0

Mesaj de Sorin Daringa »

Ai ceva impotriva catolicilor?
Si eu te-am rugat sa nu mai spurci atat.Asteapta pana la final si daca nu te multumesc rezultatele poti frate sa zici ce vrei tu.Dar acum asteapta sa se incheie CM.
Sincer cred ca nu e nimeni multumit sa intre sa vada o stire despre ce fac ai nostri si sa gaseasca numai lucruri aiurea postate aici.
Daca zici de G.Sandu ca e excroc dovedeste-o sau arata-i la anu ca voi sunteti mai buni.Da lasa-ma sa aflu stirile de la CM nu sa citesc aberatiile si frustrarile tale spuse pe forum.
Apropo nu te supara ca-ti spun acum dar o groaza de capii vostri capitalisti sunt moldoveni :wink: ,fie ca accepti sau nu....
Hai ROMANIA.........
Imagine

Pasa

Mesaj de Pasa »

Winston scrie:Ai ceva impotriva catolicilor?
Si eu te-am rugat sa nu mai spurci atat.Asteapta pana la final si daca nu te multumesc rezultatele poti frate sa zici ce vrei tu.Dar acum asteapta sa se incheie CM.
Sincer cred ca nu e nimeni multumit sa intre sa vada o stire despre ce fac ai nostri si sa gaseasca numai lucruri aiurea postate aici.
Daca zici de G.Sandu ca e excroc dovedeste-o sau arata-i la anu ca voi sunteti mai buni.Da lasa-ma sa aflu stirile de la CM nu sa citesc aberatiile si frustrarile tale spuse pe forum.
Apropo nu te supara ca-ti spun acum dar o groaza de capii vostri capitalisti sunt moldoveni :wink: ,fie ca accepti sau nu....
Hai ROMANIA.........
BAI NU VREI SA TI VEZI DE TREABA TA 8)
A.V.P.S. SOIMUL
BRONZUL NATIONAL 2010

vanea_SILSTAR

Mesaj de vanea_SILSTAR »

Hai Romania ! Lasati discutile aiurea si tinetile pumnii la baieti, sa speram ca vor ocupa unul dintre locurile cu care ne obisnuise lotul nare Senzor :!: Doar sunt de la Planet.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

N-am inteles un lucru, pozele astea sunt de la antrenament sau de la concurs? Daca sunt de la concurs, atunci consider ca V.Petcu ar trebui sa-si ceara scuze, vad si pe fata si pe spate scris destul de citet numele de Moara Vlasiei. S-au am halucinatii?? :(
Fir intins

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

Cucu Ionel scrie:N-am inteles un lucru, pozele astea sunt de la antrenament sau de la concurs? Daca sunt de la concurs, atunci consider ca V.Petcu ar trebui sa-si ceara scuze, vad si pe fata si pe spate scris destul de citet numele de Moara Vlasiei. S-au am halucinatii?? :(
Din ce am inteles eu pana acum au fost platiti 5000 kei extra pentru EXCLUSIVITATE, dupa cum vad eu acolo apar si numele/siglele altora deci exclusivitatea nu prea e .

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Se pare ca V. Petcu a fost informat de o lichea paracioasa ca echipa nu poarta treningurile..... Scopul acestei pare a fost discreditarea echipei nationale, precum si asmutirea lui Victor impotriva echipei nationale si a conducatorului delegatiei...... Mare lepra cel care a facut asta, dar Dumnezeu nu doarme...

PS Victor nu are nicio vina, chiar are dreptate sa fie exigent in clipa in care a sponsorizat echipa cu 150 de milioane ! Dar se pare ca lucrurile au stat altfel in Anglia...
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Problema se rezolva simplu : scuzele de rigoare si bani inapoi.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

maxx1979 scrie:Problema se rezolva simplu : scuzele de rigoare si bani inapoi.
Sectantule, ciocu mic si da cu presupusul la tine in club
:wink:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”