Moderator: gor965
BAI NU VREI SA TI VEZI DE TREABA TAWinston scrie:Ai ceva impotriva catolicilor?
Si eu te-am rugat sa nu mai spurci atat.Asteapta pana la final si daca nu te multumesc rezultatele poti frate sa zici ce vrei tu.Dar acum asteapta sa se incheie CM.
Sincer cred ca nu e nimeni multumit sa intre sa vada o stire despre ce fac ai nostri si sa gaseasca numai lucruri aiurea postate aici.
Daca zici de G.Sandu ca e excroc dovedeste-o sau arata-i la anu ca voi sunteti mai buni.Da lasa-ma sa aflu stirile de la CM nu sa citesc aberatiile si frustrarile tale spuse pe forum.
Apropo nu te supara ca-ti spun acum dar o groaza de capii vostri capitalisti sunt moldoveni,fie ca accepti sau nu....
Hai ROMANIA.........
Din ce am inteles eu pana acum au fost platiti 5000 kei extra pentru EXCLUSIVITATE, dupa cum vad eu acolo apar si numele/siglele altora deci exclusivitatea nu prea e .Cucu Ionel scrie:N-am inteles un lucru, pozele astea sunt de la antrenament sau de la concurs? Daca sunt de la concurs, atunci consider ca V.Petcu ar trebui sa-si ceara scuze, vad si pe fata si pe spate scris destul de citet numele de Moara Vlasiei. S-au am halucinatii??
Sectantule, ciocu mic si da cu presupusul la tine in clubmaxx1979 scrie:Problema se rezolva simplu : scuzele de rigoare si bani inapoi.