Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
tu , nu esti prietenul meu si nici nu esti apt sa imi dai mie sfaturi...Vladut Mateianu scrie:Nu, gresit. Nu ma leg de tine ca esti turc(cu toate ca istoria m-ar indreptati sa o fac) ci ptr faptul ca intervi in discutii total aiurea facand acuzatii nefondate, rodul unor telefoane date de cei implicati in acest caz si care acum se ascund pe undeva invrajbind lumea in continuare.
Eu te sfatuiesc prieteneste sa-ti vezi de afacerile tale si sa iei pescuitul exact ca pe un hobby, nu ca pe un front de lupta.....
Iar faptul ca ma faci complexat il consider o vorba spusa la nervi, dar pe viitor afla ca nu accept asemenea vorbe. Nici macar spuse sub forma de glume.....
aducand istoria in discutia asta nu dovedesti decat gradul tau de evolutie ...carpmaster scrie:tu , nu esti prietenul meu si nici nu esti apt sa imi dai mie sfaturi...Vladut Mateianu scrie:Nu, gresit. Nu ma leg de tine ca esti turc(cu toate ca istoria m-ar indreptati sa o fac) ci ptr faptul ca intervi in discutii total aiurea facand acuzatii nefondate, rodul unor telefoane date de cei implicati in acest caz si care acum se ascund pe undeva invrajbind lumea in continuare.
Eu te sfatuiesc prieteneste sa-ti vezi de afacerile tale si sa iei pescuitul exact ca pe un hobby, nu ca pe un front de lupta.....
Iar faptul ca ma faci complexat il consider o vorba spusa la nervi, dar pe viitor afla ca nu accept asemenea vorbe. Nici macar spuse sub forma de glume.....
nu a fost gluma , si accepti nu accepti e problema ta , daca incerci sa ma amenint sa stii ca nu merge cu mine...