Este un moment greu pentru mine si nu prea imi gasesc cuvintele in aceasta clipa dar vreau sa multumesc pentru mesajele de incurajare dinainte si mai ales de dupa concurs. Stiu ca acest rezultat nu ne onoreaza. Baietii si staff-ul tehnic au muncit mult pentru a obtine pe sectorul B si C punctarea macar a unui crap. Din pacate nu am reusit. Doar pe sectorul A am reusit un loc 3, loc ce ne-ar fi ajutat enorm daca punctam si pe celelalte sectoare.
Personal imi asum acest esec si consider ca eu port cea mai mare parte din vina pentru acest rezultat slab. Baietilor nu am ce sa le reprosez, au muncit, s-au daruit pana in ultima secunda si au facut tot ce le-a stat in puteri pentru obtinerea mult doritei capturi. Din pacate nu s-a reusit iar vina o port doar eu.
P.S.- Incepand de poimaine va voi povesti din culisele acestui CM, campionat cu o organizare MULT sub asteptari si cu cateva clase mai jos fata de organizarea CM de anul trecut. Organizarea etapelor de campionat national de anul asta au fost cu mult peste ceea ce englezii au oferit in acest an, incalcand multe reguli si reglementari din regulament. Iar aici nu ma refer deloc la populatia de pesti din lacurile lor, ci strict la organizare.
@miyagi
in ultimele 2-3 saptamani vad c-ai evoluat foarte mult pe acest forum.... de la cateva posturi timide si generice ai
ajuns sa fi formator de opinii si emitent de concluzii .... de pescuit cand te apuci ?????
cand pescari de competitie cu experienta ( barbu marius , gabi tomulescu , etc. ) constientizeaza si explica cat de
dificil este sa iei cele mai bune decizii in stand, pe niste balti total diferite de cele pe care ai mai pescuit, cu un stil total diferit de ceea ce sti despre pescuit , cu niste crapii care se hranesc altfel decat cum stii tu c-ar trebui s-o faca.... si in conditiile astea sa mai ai parte si de bulan, ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte sa-ti dai cu parerea.
Felicitari LOTULUI ROMANIEI !!!! pentru munca depusa si sacrificiile facute in acest an.... si-mi pare rau - sunt convins ca si lor - ca rezultatul nu este cel pe care l-am fi dorit cu totii.
Aveti dreptate Domnilor. Voi retracta toate remarcile malitioase si evolutia din ultimul timp de pe forum si ma duc la balta. Nu am dat in cap la nimeni ci doar m-a luat gura pe dinainte.
Va rog sa-mi permiteti sa felicit si eu lotul echipei nationale.
p.s.Gabi aia e cartea ta de vizita si ca atare iti expui pe ea toate rezultatele sau nu, asa cum si unii din noi se vor duce la balta ca sa invete cum se participa la un CM.
@miyagi
in ultimele 2-3 saptamani vad c-ai evoluat foarte mult pe acest forum.... de la cateva posturi timide si generice ai
ajuns sa fi formator de opinii si emitent de concluzii .... de pescuit cand te apuci ?????
-----------------------------------------
C.M. de crap 2010 s-a incheiat !
A castigat, cf. rezultatelor provizorii, Africa de Sud, care a depasit, in extremis Grecia.
Vestea buna (singura) este ca echipa care a reprezentat Romania a punctat de cateva ori, terminand in zona locurilor
12-14 (din 19 echipe calificate, dintre care doua n-au luat startul)!
Rezultatul este de departe cel mai prost din ultimii 10 ani si reflecta pe deplin valoarea "craparilor" care, de
cativa ani, s-au inconjurat de tot felul de tzutzeri si au manarit (destul de primitiv, de altfel), competitia nationala
inter-cluburi.
Cauze:
- starea de tensiune din randul competitorilor, coruptia si amatorismul organizatorilor.
- imixtiunea grosolana a AGVPS, care, desi nu a ajutat cu nimic, nu s-a sfiit sa manevreze lucrurile pe fata
(impunerea unor cluburi-fantoma, formate din pescari exclusi sau neacceptati de alte cluburi, precum si modificarea
calendarului competitional, intreruperea unor concursuri la momentul cand conducea "cine trebuie", rezultate stabilite
la "masa verde", neconforme cu situatia de pe teren, impunerea calificarii "din oficiu" a unora, etc, etc).
- trimiterea unei echipe de club (castigatoarea campionatului intern) si nu a unei selectionate, desi era campionat
Mondial intertari si nu Liga campionilor. De aici, resurse limitate, atat materiale, cat si umane.
- diletantismul din pregatire, cu antrenamente pe balti suprapopulate din Romania (desi se stia, sau trebuia sa se
stie, ca se va concura pe o pista mediocra ca dimensiuni si densitate).
Acuma, sa nu credeti ca este un "capat de tara", este pana la urma un campionat mondial de pescuit (adica ceva similar
cu campionatul de tuns oi, de taiat busteni, de mancat scovergi, etc).
Dar scriu toate astea pentru ca suntem sute de mii de pescari in Romania, dintre care foarte multi frecventeaza acest
forum.
Ei au dreptul sa stie ce se intampla si ce fac cei care (pretind ca) -i reprezinta.
Ca pescari, ca romani (de fapt, ca pescari romani).
Eu nu recunosc aceasta forma de a fi reprezentat
---------------------------------------------------------------------
Am dat un copy paste ca sa ma intelegeti mai bine, din remarcile altui pescar de crap. Poate mai exista si altcineva care intarzie sa mearga la peste.
miyagi scrie:Am dat un copy paste ca sa ma intelegeti mai bine, din remarcile altui pescar de crap. Poate mai exista si altcineva care intarzie sa mearga la peste.
Consider ca aveti ocazia sa faceti o echipa ( consensul este benefic unei echipe ) si sa va faceti ,, debutul ''
la Cupa Iernii pe Moara Vlasiei ... asa cum ne amenintati de ceva timp.
miyagi scrie:Am dat un copy paste ca sa ma intelegeti mai bine, din remarcile altui pescar de crap. Poate mai exista si altcineva care intarzie sa mearga la peste.
Consider ca aveti ocazia sa faceti o echipa ( consensul este benefic unei echipe ) si sa va faceti ,, debutul ''
la Cupa Iernii pe Moara Vlasiei ... asa cum ne amenintati de ceva timp.
Nu mai considerati atatea si nu va mai simtiti atata amenintat. Faceti-va viata.
Solutzii Miyagi, solutzii cautam, ca la critica ne pricepem totzi.
1. In primul rand ca sa conteze parerea ta trebuie un grad de implicare - participare.
2. Ca sa conteze parerea ta de reprezentat de catre echipa natzionala tre sa faci parte din lumea crapista ca asa oricine intra pe site de poker cand pierde Daniel Negreanu si tzipa ca nu sa calificat onest si ca nu ne reprezinta.
3. Daca vrei sa spui mai multe participa la sedintzele de pregatire a anului competitzional, asta e o lume ca oricare alta cine se implica poate sa decida, mama mea daca are pareri despre pescuitul crapului nu le emite pe site.
4. Fa un club si luptate pentru parerile tale.
........
Si mai sunt multe idei legate de incurajarea progresului in lumea crapista.
Eu nu pot sa critic munca baietzilor ca nu am participat la CN 2010 pot doar sa sugerez ce putem imbunatatzi desi nici eu nu-i halesc pe cei din APCR fiind membru al Ligii de Crap dar nici Imbecilismul si Diletantismul spectatorilor nu il halesc.
Nu poate spune nimeni ca echipa Planet Carp nu a muncit pentru a putea participa si reprezenta Romania cat mai bine si pentru a obtine un rezultat cat mai bun.
Referitor la rezultatul obtinut atat au putut.
Ei nu sunt vinovati cu nimic. VINOVATUL adevarat este cine i-a ajutat sa ajunga acolo facand cel mai mare rau posibil pentru reprezentarea Romaniei la acest Campionat Mondial. Dupa acest rezultat de rasunet el se bucura ca echipa a fost din partea APCR. Chiar nu va este rusine?Ccum ati putut face o asemenea afirmatie?
APCR nu a facut nimic....decat tot posibilul pentru a face numai rau acestui sport.
Acest mare pescar cum il considera anumite persoane ar fi trebuit sa-si aduca contributia la pregatirea lotului cat mai bine, dupa ce i-a ajutat sa ajunga acolo. Prin aceasta munca pe care daca ar fi depus-o in plus poate altul era rezultatul. Insa motiveaza ca nu a vrut sa fie acuzat precum anul trecut de vestitele MANDARINE. Va intreb: chiar nu mai aveti niciun respect pentru acest minunat si frumos sport, stimate DOMN?
Cand cineva nu este de acord cu idile dumneavoastra devine cel mai mare dusman, din acel moment nu faceti decat sa-i faceti numai rau si nu va mai intereseaza altceva. Nu va puneti deloc intrebarea ca cei care ma lauda si ma pupa imi vor oare binele sau o fac pentru ca ma stiu cum sunt?