Am fost sambata la Bulzesti.M-am cunoscut cu "bogatanii".Baieti finuti dar dati dracu.A fost o partida simpla ca oricare alta,adica: niste pastrama de porc,pastrama de oaie,neshte ciulama marca "Scorleanu-food-catering",neshte oooo aruncate in mare scarba intr-un tuci taranesc si "colac peste pupaza" s-au mai aruncat cu multa scarba neshte carnaciori afumati cu slaninutza frageda libidinoasa,si mult scarboasele fudulii de curcan la tuci preparare marca "Gabi Magerie".Spre dezamagirea tuturor visinata mea,palinca lui Alin,vinul lui Dragos,ne-au stricat buna dispozitie,aducandu-ne intro stare "extazi" ultraeuforica,presarata pe alocuri cu mari valuri de caterinca si bancuri penibile fara pic de haz dar despre care radeam cu lacrimi.Si ca tot cheful sa fie stricat pana la capat s-au mai aruncat din ura neshte coasta afumata cu otzara de bacon afumat pe gratar.Peste ce sa mai vorbim.Le-am data clasa "bogatanilor" si celor care au mai avut proasta intentie de a veni la pescuit cu mine pe aceasi balta.Am reusit in aparoape 2 zile sa arunc monturile cu nada exact pe langa toti crapii din Bulzesti,acestia fiind destul de multi in apa.Astfel am reusit sa-i inhib cu marele meu talent si noroc.Ei au prins ceva dar ma lasa rece ca noaptea petrecuta.Intr-un cuvant dupa cum se poate observa prin simpla citire a textului ne-am plicisit impreuna.
''Bogatanii'' au prins doar 14 crapi si .......un caine. Rezultat cam slab (drilul cu cainele a fost fabulos), insa a compensat partea cu ''food catering'' si placerea de a petrece 24 h alaturi de un mason.