Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
sa-teleg ca ti-ai schimbat idolii.? .....ai facut o alegere mai bunabcgcraiova scrie:Cateva din frazele lui Alin Scorleanu extrase din partida de la Bulzesti....:-Auuuuuu sariti ratza mi-a mancat din bile........auuuu baga-me-as........ gastele cu ciocu" la mine-n galeti....Ahhhh sa dea dracu f......l in gura de caine are plasa mea plina de boiliesuri solubile,in gura........AAAOOOOLLEEEEUUU.....f-.....ti pisica matii e cu botul la noi in cort.......Maaaaicaaaa sariti cainele e cu botul in vasul cu ciulama.......Iaaaaaa uiteeee baaaaaa javra aia e cu botul in tuciul nostru.......M-a distrat copios.Asa a fost de lasat in pace de toate orataniile de pe balta.Iar eu am vrut sa sugerez ca am aruncat monturi pe langa crapi in sensul ca am reusit sa nu i-au niciunul.In schimb "bogatanii" mama-mama sa te tii la ei.Au avut neshte bile de nu mai faceau fata la tras cand pe mal cand in apa.Apropos nu-i inteleg de ce nu aveau si minciog pentru uscat ca trasaturi au avut multe si pe uscat.Au luat un caine oglinda mai mare dragul.
eu am plecat de mult de la masa voastrabcgcraiova scrie:Bai adriean videanu tim 1,mai lasa-ne frate in pace.Te rugam mult nu te mai aseza la masa noastra.Nu mai sunt locuri si o stai in picioare si lumea o sa te ia de ospatar.
Daca ma bati te spun lu" varu-meu ca este in armata.Daca te cunosc te sparg cu bataia ca te faci de ras spunand oamenilor ,rushine,ca participa la competitii sportive,si nu stau la betivaneli prin Filiasi sau prin alte carciumi.Daca mi-esti prieten mi-e rusine ca te-am cunoscut.Si cu toate astea trebuie sa intelegi ca atata timp cat te ascunzi sub un id te risti la orice replici sau jigniri.Cereti scuze baietilor cum si eu am facut-o odata si il sun pe varu-meu sa nu mai vina din Irak sa te bata.adrian team1 scrie:daca ai sti macar cu cine vb...nu ti-ar aj nici 7 forumuri pt scuze![]()
![]()
La 40 ani sunt copil.Cica e o vorba: Cat parintii iti traiesc tot copil esti.adrian team1 scrie:eu am plecat de mult de la masa voastrabcgcraiova scrie:Bai adriean videanu tim 1,mai lasa-ne frate in pace.Te rugam mult nu te mai aseza la masa noastra.Nu mai sunt locuri si o stai in picioare si lumea o sa te ia de ospatar......ce sti tu
esti copil
Astia suntem noi-B.C.G. Ce zici te tine?adrian team1 scrie:daca ai sti macar cu cine vb...nu ti-ar aj nici 7 forumuri pt scuze![]()
![]()