Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sionut scrie:Cu riscul de ma numi iar Dl. Serbu indisbensabil in sensul de izmana,
cred ca organizatorii si concurentii ar trebui sa se mai ganndeasca la regula cu doi martori obligatorii
la cantar. Sunt cateva standuri la care distanta dintre ele este foarte mare.
Eu nu am nici o problema din punctul asta de vedere, numai ca cantarul se va lungi foarte mult.
Personal cred ca martorii ar trebui sa fie optionali, ei daca doresc sa fie prezenti sa fie, dar sa nu-i oblig eu ca arbitru sa lase pescuitul ca sa ma insoteasca la cantar.
Este un punct de vedere al intregii echipe de arbitrii.
sakale, cred ca ar fi si mai frumos daca ai face propunerea asta din postura de participant la concursSakal scrie:frumos ar fi daca fiecare echipa care castiga 100 de euroi pentru captura zilei sa ii doneze pentru fetita bolnava de la Giurgiu.
lasa ma sa imi termin balta si de la anul ne luptam ca ursii !cornelserbu scrie:sakale, cred ca ar fi si mai frumos daca ai face propunerea asta din postura de participant la concursSakal scrie:frumos ar fi daca fiecare echipa care castiga 100 de euroi pentru captura zilei sa ii doneze pentru fetita bolnava de la Giurgiu.
abia astept, mai ales ca tu nu vi niciodata cu mana goalaSakal scrie:lasa ma sa imi termin balta si de la anul ne luptam ca ursii !![]()