si cum le duci la cabana, vladut ?Vladut Mateianu scrie:Cipica, in timpul concursului bateriile se pot incarca la cabana ?
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
si cum le duci la cabana, vladut ?Vladut Mateianu scrie:Cipica, in timpul concursului bateriile se pot incarca la cabana ?
Glumet ca de obicei Dl.Serbu. Din ce parte a postului meu ar fi rezultat ca nu am citit ca au propus si altii, carora le multumesc pentru incredere, acest lucru ?cornelserbu scrie:
![]()
![]()
indispensabile, de ce nu citesti mataluta tot topicul ca sa vezi ca s-a trezit altul inaintea ta si a facut observatia respectiva pe pagina anterioara...
![]()
![]()
iar dai dovada ca nu esti izmanuta...
![]()
![]()
subscriu, si echipa mea are deplina incredere in arbitrii aps...chiar daca sunt cam scumpiVladut Mateianu scrie:Si echipa noastra are deplina incredere in arbitrii, considerand ca nu este cazul sa ii urmarim cand se fac cantaririle. Dar o vom face, daca acest lucru va fi cerut de catre organizatori...
as incerca si eu juma' de kil, crezi ca ne-o da ?gabi scrie:costica sa-mi dai si mie 2-3 kg de bile...da? da la inceput nu la sfarsit.![]()
![]()