CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Încuiat
bcgcraiova
Puncte: 0

Re: CUPA OLTENIEI 23-26 SEPT 2010

Mesaj de bcgcraiova »

Adrian_team eu zic sa te retragi,sau daca revii fa-o cu un set de scuze si vei intra pe calea cea buna.Si eu am gresit ca tine dar dupa ce i-am cunoscut pe baieti si ma refer la toti din Craiova am ramas placut surprins ca fiecare e deosebit in felul lui.Imi pare rau ca pana acum nu am fost cu niciunul la pescuit si am pierdut timpul cu "looseri".
Cine nu are loc de noi , sa se inghesuie!

cosmin ilie

Mesaj de cosmin ilie »

CER DETALI SI MARTORI CA EU AM FURAT LA CONCURS .CAND LA ACEL CONCURS AM AVUT MARTORI DE STAND PE DIROESCU SI STEFAN CARE ERAU PE LOC 2 ADICA IN FATA MEA SI IN STINGA PE COTELICI CARE TRAGEA PT MARIAN CONSTANTIN INCHIZINDUL PE DIRO DE NU A MAI LUAT NICI UN PESTE PANA LA SFARSITUL CONCURSULUI TU CE CREZI AM FURAT?SI DACA DA PROBE . ESTE VORBA DE INVIDIE SI ASTA MA DOARE.ASA CA ACESTA A FOST ULTIMUL CONCURS LA CARE AM PARTICIPAT IN JUDET IMI PARE RAU CA NU SUNTETI BARBATI SA SUPORTATI SI INFRANGERILE.ALIN IMI PARE RAU CA SCRIU AIUREA DAR SUNT DUPA O ZI DE MUNCA SPER CA MA INTELEGI STI SA CITESTI SI NE GRAMATICAL? :(

ScorleanuAlin

Mesaj de ScorleanuAlin »

:wink:
CS Oltenia Fishing

floricel

Mesaj de floricel »

las-l pe alin. ti-ai gasit martori de nadejde. unul care noaptea ii cara marfa lui marian constantin cu care probabil ca urma sa imparta banii :cry: :mrgreen: si altul care dormea nonstop datorita varstei inaintate. asa ca lasa-ne cosmine cu povestile si recunoaste, deoarece greseala poate fi iertata, mai ales daca a fost facuta la bautura !

adrian team1

Mesaj de adrian team1 »

cum, ereai tu vecin cu diro si cu cotelici?
si cotelici il inchidea pe diro? nu merge

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

floricel scrie:las-l pe alin. ti-ai gasit martori de nadejde. unul care noaptea ii cara marfa lui marian constantin cu care probabil ca urma sa imparta banii :cry: :mrgreen: si altul care dormea nonstop datorita varstei inaintate. asa ca lasa-ne cosmine cu povestile si recunoaste, deoarece greseala poate fi iertata, mai ales daca a fost facuta la bautura !
Mi-e greatza cand citesc ce scrieti.Ce usor pui in spatele lui Alin vorbe?

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

adrian team1 scrie:cum, ereai tu vecin cu diro si cu cotelici?
si cotelici il inchidea pe diro? nu merge
Ai facut de rahat topicul asta.Oricine-ai fi vomit........

bcgcraiova

Mesaj de bcgcraiova »

cosmin ilie scrie:CER DETALI SI MARTORI CA EU AM FURAT LA CONCURS .CAND LA ACEL CONCURS AM AVUT MARTORI DE STAND PE DIROESCU SI STEFAN CARE ERAU PE LOC 2 ADICA IN FATA MEA SI IN STINGA PE COTELICI CARE TRAGEA PT MARIAN CONSTANTIN INCHIZINDUL PE DIRO DE NU A MAI LUAT NICI UN PESTE PANA LA SFARSITUL CONCURSULUI TU CE CREZI AM FURAT?SI DACA DA PROBE . ESTE VORBA DE INVIDIE SI ASTA MA DOARE.ASA CA ACESTA A FOST ULTIMUL CONCURS LA CARE AM PARTICIPAT IN JUDET IMI PARE RAU CA NU SUNTETI BARBATI SA SUPORTATI SI INFRANGERILE.ALIN IMI PARE RAU CA SCRIU AIUREA DAR SUNT DUPA O ZI DE MUNCA SPER CA MA INTELEGI STI SA CITESTI SI NE GRAMATICAL? :(
Cosmin un vechi proverb arab spune "Ca nu ai sa vezi caine mort lovit cu piciorul."Stai linistit ca ce scriu astia daca nu ar fi electronic si ar fi pe hartie m-as sterge la fund cu vorbele lor.Lasa-i pe mana mea.Faci ce-a mai mare prostie ca pui suflet la ce scriu astia.Nu le mai da explicatii.Mai bine hai sa mergem pe la "campioanele" lor.Eu recunosc ca daca as fi la un concurs cu astia de arunca rahat pe unii oamenii as da mana cu ei dupa ce o trec prin "rahat".Ce pacat,ce rasuri!?!?!?! Cosmin ....lasa-i.....cainii latra....ursul merge.....Pe tatal meu il durea sufletul ca pe el nu il barfeste nimeni,si chiar el mi-a spus ca daca nu esti barfit inseamna ca nu reprezinti nimic.V-am dezvaluit asta ca o palma peste obrazul rautaciosilor.

Ionut Zamfir

Mesaj de Ionut Zamfir »

floricel ... daca ai avea cat de cat cultura generala ai stii ca un om cu cat inainteaza in varsta cu atat doarme mai putin. in al 2-lea rand daca ai stii macar 5% despre pescuit ca "cel care dormea nonstop datorita varstei inaintate" te-ai pupa in fund de fericire. si tu si adrianteam nu sunteti decat niste incepatori invidiosi pe cei care au avut rezultate la concursuri. daca erati oameni cu caracter nu va ascundeati in spatele unor nume oarecare ca sa va puteti etala invidia.

codrut floricel

Mesaj de codrut floricel »

rog a nu se confunda codrut floricel cu floricel
CODRUT FLORICEL
RIPOSTA

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”