Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, gor965
Mai ales ca nu se pune problema de concurenta , de la Arad la Bucuresti fiind ceva distanta dar nah, astia suntem noi romanii si desi ma asteptam la un astfel de raspuns din partea unui bucurestean si nu din partea unuia din Vestrobyvan scrie:omul chiar a pus o intrebare civilizata, nu vad de ce atata ironie si rautate........ma rog, vorba cuiva, tipic romanesc....
putea foarte bine sa il refuze politicos nu sa rada de el...eu cred ca ai facut aceiasi scoala cu el...cred ca ati fost colegi de banca...Doeat scrie:sa stie data viitoare sa numai intrebe ...daca ora se da la bucuresti in carpfishing sa se descurce omul ca ii aproape, nu sa intrebe pe amaratii din zona de vest sau pe si mai amaratii din ungaria. In zona asta consideram ca ora se da in carpfishing prin Anglia, mai nou Africa de sud ...pana la Bucuresti e cale lunga si de la bucuresti spre ora exacta in carpfishing la fel![]()
![]()
...geografic vorbind binenteles
Se pare ca voi astia din Vest pana la urma tot la Bucuresti o sa veniti ca sa prindeti peste mare sau puteti merge in Ungaria dar macar o sa aveti puiet de crapDoeat scrie:sa stie data viitoare sa numai intrebe ...daca ora se da la bucuresti in carpfishing sa se descurce omul ca ii aproape, nu sa intrebe pe amaratii din zona de vest sau pe si mai amaratii din ungaria. In zona asta consideram ca ora se da in carpfishing prin Anglia, mai nou Africa de sud ...pana la Bucuresti e cale lunga si de la bucuresti spre ora exacta in carpfishing la fel![]()
![]()
...geografic vorbind binenteles