Aplicand niste criterii logice cei mai posibili ar putea fi Cotelici (vad ca are si fotografii cu mine in situatii compromitatoare) si singurul care foloseste pe amandoua siturile de crap expresia AKA (vezi "aka Cristi Yamaha"). Un lucru este clar, este cineva care a fost la calificari si la sedinta de la Darvari. Faptul ca scrie acest lucru dupa un an de la calificari denota faptul ca nu vrea decat sa faca rau. De ce nu s-a facut contestatie in timpul concursului daca atata lume are obiectii? Faptul ca am stat mai mult in standul lui Badica nu l-am negat niciodata dar l-am si argumentat; au existat niste neintelegeri cu partenerul de concurs lucru care m_a facut sa nu mai suport o atmosfera tensionata, dealtfel eu nu am pescuit in acea mansa decat cu o singura lanseta iar cantitatea totala de peste prins raportat la lanseta este mai mare la mine decat la Badica. Oare cand am avut timp sa si prind peste, sa punctez , si sa le dau si lor daca eu am stat mai mult in standul lor.
cristy, cotelici garantez eu ca daca avea ceva de zis til zicea in fata. Aici tu macar ai picat in misloc cu povestea ta care este o frimitura de paine comparat cu ce sa intamplat acolo. Eu zic sa nu te superi, sunt chestie mult mai grave (si deja faptul ca se zice ca sunt niste desvaluiri de deslantuit NUMAI acuma ca baieti se CERTA intre ei MIE personal imi vine sa VOMIT, si vazand ce porcarie sau facute acolo nu pot nici sa ma inchip care alte "smecherie" murdare, scarbose trebuie inca sa aud). Asa ca , cristy daca nu este adevarat si niciuno poate sal confirme cu dovezi, baga si tu 2 zambareti in mesajul urmarmator si incheia povestea aceasta.
SI inca un sfat pentru toti ceilalti: CIOCU MIC!!!!!!!!!!!!!!!MAI LEGER CU ORGOLI!!! si salvati cel putin aceasta fatada deja pe jumatate deremata. Ciao
Dupa rationamentul tau (aka= as known as , termen uzual in anumite cercuri) suspecti pot fi si Dan Petre si Radu Sima.Si ei folosesc termenul.
Adriano insa ti-a dat un "clue" legat de cei care discutau subiectul ce te deranjeaza pe tine mai tare.DECI CAUTA MAI APROAPE.
Fotografiile nu le-am facut cu scopul de a contesta concursul ci pentru a demonstra , daca este cazul, ca s-a incalcat regulamentul.Dupa prima manse noi am tras concluzia ca nu suntem tocmai simpatici unor personaje care stateau la masa de arbitraj.Tu in locul nostru ce ai fi facut?Nu ai fi incercat sa strangi dovezi ca sa te aperi?
In rest...e treaba ta ce crezi.
Posteaza te rog mesajele in care eu am folosit termenul "aka".Nu ca nu l-as fi folosit niciodata dar chiar nu-mi aduc aminte cand..
Eu am dat cautare dupa acest cuvant pe ambele site-uri si rezultatul spune ca este folosit pe acest site in topicurile : "Se strange cercul suspectilor" si "Trecut si viitor" iar pe celalalt site in topicurile "A doua oara" "Pescuit cu seringa" si " Trecut si viitor"
N-am timp sa caut in amanunt sa vad cine a folosit termenul, poate ma ajuti tu.
Apoi mai vedem...
@Andrei
Acum nu mai am ce face, oricat de ingrijorat ai fi!
@Vladut
Am si eu cateva dezvaluiri incendiare.Pana acum m-am ferit sa expun o anumita persoana.Dar cred ca totusi o voi face. Astept sa vad cum evolueaza situatia.
prietene adriano,
aveam pretentii mai mari de la tine!
smecherii scarboase si murdare vei auzi toata viata!
daca tu le vei lua pe toate ca atare, vomitatul va deveni indeldnicirea ta principala!
observ ca spusele lui CZB au devenit litera de lege pentru tine! nici macar nu mai spui "daca asa s-a intamplat cum spune un ANONIM", ci ai inceput sa-l citezi pe individ!
nu e bine ce faci!
stiu ce ai patit anul trecut la calificari. ai fost nedreptatit si tratat fara respect de catre unii oameni.
mai mult, te-am apreciat ca ai fost printre putinii care ai postat pe forum, FARA A TE ASCUNDE SUB UN PSEUDONIM, neregulile pe care le-ai observat.
din pacate, mai nou, ai trecut de faza aia. acum postezi cu inversunare nu numai despre ce ai vazut, ci si despre ce ai auzit sau citit!
DACA AI CEVA DE SPUS, SPUNE! LASA CITATELE DIN ANONIMI!
STI FOARTE BINE CA POT DEMONTA CU PROBE 90 LA SUTA DIN INEPTIILE LUI CZB!
consider ca nu e cazul sa ma pun la mintea dobitocului.
te pup
andrei
ps lamaie, multa lamaie...
Hai mai Dane ai luat-o si tu pe linga ? Aia din Brasov s-au dovedit a fii niste oameni care chiar nu au nici o vina . Tu te vaiti de AKA - i-ai bagat si pe doctori , ce dracu pina unde ajungem ! E nasol ca s-a scris asa ceva si unii sunt chiar direct atacati , dar nu cred ca e cazul sa-ti faci atitea probleme . Ai intrat in colimator pentru ca postarea tinea partea echipei tale ( in anumite secvente ) . Dar daca e sa o luam pe direct - Adriano e cel mai vizat - norocul lui ca nu poate scrie romaneste atit de bine ; trebuie sa recunosti ca postarea e opera de arta dpdv logic si jurnalistic . Iese si el din calcul si ramine o postare , fundamentat logic , bine argumentata dar pina la urma un scenariu fara nici o baza concreta ( pareri , ce ar fii fost daca , etc ) . Da-l dracu - poate nici nu trebuia sa-i dam atita importanta .
Nu eu i-am bagat pe baietii de la Dr.Crap ci logica enuntata de el.
(Scuze Radu! Scuze Dan!) I-am cerut lui Cristi sa-mi demonstreze ca eu am folosit termenul, respectiv sa precizeze topicul in care l-am folost.Iertati-ma dar nu-mi aduc aminte.
In concluzie in lipsa unor dovezi concrete, doar pe baza unui rationament, Cristi ma acuza pe mine.Care-i diferenta intre el si RZB?(mai nou CZB dupa Andrei)
Postarea lui Mitanu a fost mai mult decat concludenta.Cristi insa, nu a dorit sa o ia in seama.
Este ultima postare care o fac pe acest site , in care ma vad nevoit sa-i explic d-lui Cotelici ca la scoala primara, ca nu intelege; dif. dintre mine si RZB este ca eu mi-am declinat identitatea in toate postarile pe care le-am facut (indiferent de continutul lor) ceea ce dovedeste ca sunt putator de ........, nu eunuc ca multi altii, si nu am facut afirmatii calomnioase la adresa nimanui. Bunul simt si simtul responsabilitatii nu ma lasa sa fac acest lucru. In prima postare din acest topic m-am referit la doi suspecti; unul tu si unul care foloseste term. aka. Daca ai mania persecutiei este doar treaba ta. Faptul ca tu te-ai ridicat atat de vehement la replica a generat suspiciuni tuturor celor care ne-am pus intrebarea cine a scris calomnia aia. Concluzia mea pana la urma este ca-mi racesc gura de pomana drept pentru care va las si nu va voi mai tulbura cu prezenta mea nefasta, cred ca nici la concursuri. Mi se pare o mare prostie sa cheltui o groaza de bani pentru a da subiet de barfa la cativa idioti. Ma rezum doar la pescuitul recreeativ , fara arbitri ,parteneri si fotografi (bine ca nu m-am ales si cu vreo rectoscopie) .Va urez fire intinse si scandaluri placute!