Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
andrei vladeanu
Veteran
Puncte: 0

Re: Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Mesaj de andrei vladeanu »

Zarguzon Adi scrie: eu te cunosc destul de bine;;
ma cunosti de mult, nu si bine
Zarguzon Adi scrie:in primavara ai convins cluburile sa nu voteze ca arbitrajul sa fie asigurat de APS pe motiv ca nu sunt bani, ;
ca sa economisim bani, nu pt ca nu sunt bani. cluburile au votat.
si in alta ordine de idei, decizia de la sinaia s-a luat pt un concurs intre cluburile apcr. apoi au intrat si altele. recunosc, in acel moment s-ar fi impus introducerea unui arbitraj din afara, gen aps
Zarguzon Adi scrie:iar acum spui ca banii ramasi sunt ai APCR-ului pt la anul; si asta in conditiile in care clubul Planet se plange ca au dormit 4 in camera pe jos, ca au platit bani de la ei pentru masina si in principal ca nu au facut performanta DIN MOTIVE FINANCIARE , adica din LIPSA BANILOR.
surprinzator dar la concursul tau privat ai asigurat arbitrajul cu cei de la APS;
or fi dormit 4 in camera pe jos dar au facut antrenament in 9 oameni. si inca unul apoi. nu le-au lipsit banii.
concursurile private nu au legatura cu subiectul.
The One Team

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

Zarguzon Adi scrie:si asta in conditiile in care clubul Planet se plange ca au dormit 4 in camera pe jos, ca au platit bani de la ei pentru masina si in principal ca nu au facut performanta DIN MOTIVE FINANCIARE , adica din LIPSA BANILOR.
surprinzator dar la concursul tau privat ai asigurat arbitrajul cu cei de la APS;
Nu stiu cine ti-a spus tie asemenea prostii? Noi am dormit cate 2 oameni in camera, de unde 4 in camera. Ce bani de masina? Noi nu am scos bani din buzunar nici pentru hotel, nici pentru masinile inchiriate la mondiale. Clubul nostru a facut rost de sponsorizare pentru a plati o parte din cheltuielile pentru al doilea antrenament si pentru deplasarea camionului cu echipamente la primul antrenament.

Nu cred ca m-am plans eu ca performanta a suferit din cauza banilor? Iar daca ai tras concluzia din cauza faptului ca am spus ca Africa are acces la fonduri nelimitate. Esti pe un drum gresit. Nici-o alta tara nu profita de un buget atat de ridicat. Nu suntem doar noi in situatia asta. Ei si-au permis sa aduca din Africa inca 20 de oameni pe langa lot sa ajute. Nici englezii care erau la ei acasa nu aveau o logistica mai buna.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

legio1083 scrie:In pur stil romanesc se vorbeste doar de dragul de a te auzi vorbind.
Daca au fost atatia bani, vreau sa vad si eu un desfasurator detaliat al cheltuielilor.
Daca au fost atatia bani dece am dormit pe jos cate 4 intr-o camera de 2?
Daca a fost o clauza de exclusivitate dece nu ni s-a comunicat?
Daca am fi fost deacord noi- echipa, cu o astfel de clauza , cine spune ca ne-am fi "vandut pielea" pe o suma atat de mica?
.............
@ Gabi Sandu

Voi nu ati fost impreuna?

...asa ca chestie...nu ca ma intereseaza.
Ultima oară modificat Mar Oct 19, 2010 22:02 de către Gabi Tomulescu, modificat 1 dată în total.
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

iulian staicu

Mesaj de iulian staicu »

pt Gabi SANDU

Legio spune :

"In pur stil romanesc se vorbeste doar de dragul de a te auzi vorbind.
Daca au fost atatia bani, vreau sa vad si eu un desfasurator detaliat al cheltuielilor.
Daca au fost atatia bani dece am dormit pe jos cate 4 intr-o camera de 2?
Daca a fost o clauza de exclusivitate dece nu ni s-a comunicat?"

poate ca intrebarile iti erau si tie adresate.

Iulian Staicu
ccc corbu constanta

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

@ iulian staicu
Uite ca astept si eu sa intervina Legio sa explice. Intrebarile nu aveau cum sa-mi fie mie adresate pentru ca eu am fost acolo si stiu exact ce s-a intamplat si cum a dormit lotul.

Gabi Tomulescu

Mesaj de Gabi Tomulescu »

:D :D :D :D

foarte tare asta...

legio explica te rog cum defapt ai vrut sa spui altceva...nu ca ati dormit inghesuiti...si ca voua chiar va placut asta si voi ati hotarat de buna voie si nesiliti de nimeni...sti ca la casatorie.

a fost o confuzie. nu?
The One Team Romania
Event Promoter IBCC

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

gabi scrie::D :D :D :D

foarte tare asta...

legio explica te rog cum defapt ai vrut sa spui altceva...nu ca ati dormit inghesuiti...si ca voua chiar va placut asta si voi ati hotarat de buna voie si nesiliti de nimeni...sti ca la casatorie.

a fost o confuzie. nu?
Mai Gabi, nu te-ai saturat de scandal?
Balta Puiesti

gabisandu
Pescar de competitie

Mesaj de gabisandu »

gabi scrie::D :D :D :D

foarte tare asta...

a fost o confuzie. nu?
A, nu bai Gabi. Chiar am dormit inghesuiti si banii i-am luat eu cu Stanila. :oops:

Costel Stanila

Mesaj de Costel Stanila »

Membrii lotului national inclusiv soferii dubei care au venit cu echipamentul au dormit la hotel de 4 stele in Anglia , cu acces la piscina si sauna si sala fitness incluse in pret, cu 3 mese pe zi, hotel la care a mai fost cazata doar echipa Angliei si oficialii FIPS.ed.
Soferii trebuiau sa plece pe 10 octombrie dupa incheierea campionatului, dar pentru ca nu faceam fata cu bagajele personale sa incapa in masinile inchiriate ca sa putem ajunge pe 11 octombrie dimineata la aeroport , in ultima noapte au dormit cei 2 soferi in camerele lotului, nemaifiind cazul sa mai inchiriem o camera pentru cateva ore.

Sper ca acum este clar pentru toti carcotasii si cei atat de interesati de "binele" LN.

Tampeniile care le debiteaza Zarguzon nu e cazul sa le mai comentez si eu.
Costel Stanila
A.P.C.R.

Zarguzon Adi
Partener Crapmania.ro

Re: CM Anglia 2010-discutii si comentarii

Mesaj de Zarguzon Adi »

FCristea scrie:am ajuns si noi in oradea si am deschis calculatorul. m-am ingrozit. ce p..a mea aveti cu mine, ca ajung sa cred ca va surclasez in pescuitul la crap. nu sunt un pescar de talia nationala si mai ales internationala(si ma refer la cei care arunca cu noroi in mine), dar am facut , fac si voi face pentru club tot ce pot (mai putin sa fur sau sa insel).

da domnule petcu si eu am dat bani, eu singur din banii mei, pentru ca trebuia. am dat si eu destui poate mai multi decat unii sponsori care sunt pe echipamentul clubului Planet, nu al Nationalei, va rog sa sesizati diferenta. iau eu nu am avut echipament de Nationala (nici nu gaseati 3sau 4xL) chiar daca am sacrificat bani, timp, sanatate si altele pentru club si nationala. eu am purtat echipamentul clubului Planet la mondiale si am fost mandru, mi-am facut poze si le-am pus pe forumul meu de suflet Revista lu' Peste, sunt pozele mele, cu mine si le pun unde vrea p..a mea.
cu sculele mele s-a pescuit la finala pe mv, la antrenamente si la finala mondiala pe un stand, cortul meu a fost folosit, aproape tot echipamentul meu a fost dat din dragoste pentru colegii care nu a avut. in Anglia (chiar daca acolo am figurat sofer) am ajuns pe banii mei cu avionul. mi-am lasat sotia din luna de miere si am fugit repede sa ajut baietii: sa le car bagajele la balta si pe balta la standuri, sa ma duc dupa nada pe o raza de 100 de km in Anglia din magazin in magazin (nu mai gaseam nimic s-a ras tot), sa le ducem mancare, apa, si chiar bautura in unele cazuri, sa pazim celelate echipe sa vedem ce fac sa transmitem informatiile pe balta, sa le ridicam moralul si mai ales , mai ales sa facem treaba murdara de a aduce bagajele inapoi in tara atunci cand toata lumea se urla ca vrea acasa si se intorcea acasa in 3 ore cu avionul noi am facut 3 zile si chiar mai mult, cu o duba a lui Sandu Leonte din lot care incarcata la refuz nu merge cu mai mult de 100 -110 km/ora. eu si cu Ibanescu ne-am platit cu bani accesul la dineul de deschidere si la cel de inchidere. Ibanescu s-a cerut in concediu fara plata si somaj tehnic sa sa poata sa ajute lotul. nu stau in spatele tastaturii sa jignesc pe nimeni chiar daca am vazut cu okii mei sau am presupus ca se intampla in timp diverse evenimente si actiuni care mi-au dau de gandit.

ce vreti de la mine? sunt un gras cu okelari care face si el ce poate. la mv am intrat arbitru dintr-o intamplare nefasta. nu am vrut sa fiu arbitru niciodata si am fost rugat de nenumarate ori de Gabi Sandu, dar omul pe care l-am inlocuit nu mai putea sa mearga cu ambele picioare umflate. ati ajuns sa ma faceti jigodie? eu jigodie? chiar crede-ti ca sunteti buricul pamantului acolo la bucuresti?....chiar credeti ca daca invartiti niste bani mai multi va da dreptul sa ne injurati in fata si sa ne jigniti asa cu au facut-o cativa la mv (unii o fac in continuare pe forumuri), dar diplomatia de care dam dovada si respectul pentru niste oameni care se sacrifica pentru un tel (chiar si irealizabil cateodata) ne face sa fim mai puternici, sa fim respectati de ALTI OAMENI care vad ce se intampla. nu suntem sclavii nimanui si nici ai banului.

am facut ce ne-a spus capitanul echipei Planet, capitanul echipei Nationale a Romaniei : "nu raspundeti la provocari, va rog ssa nu dati curs injuraturilor pentru ca se urmareste sa se faca scandal" asta am si facut, am tacut.
imi aduc aminte si acum cuvinte de genul spuse in fata: "imi bag p..a in gura voastra de moldoveni imputiti, voi nu trebuie sa castigati CN-ul" sau "javre, jigodii, escroci, hoti etc" oare daca raspundeam la provocari ce se intampla? ati facut dintr-o greseala de calcul o obsesie ca va fura cineva. daca se gresea in plus la altii era bine...nu?

chiar credeti ca noi nu avem in vocabular cuvinte de tipul de mai sus? avem, dar avem si mai multe in plus. echipa noastra (asta pentru cei care nu stiu) de la Planet, echipa nationala a Romaniei, (Colegii mei) e alcatuita din avocati, programatori/informaticieni, mercenari de razboi (maior in retragere), profesori de desen/pictori, jurnalisti, oameni de presa, oameni de afaceri.

nu ne obliga nimeni sa castigam mondialele...... si daca spuneti ca daca ar fi fost altii acolo ar fi facut treaba, ar fi facut un mare kkt. pentru ca mondialelel din acest an a fost o loterie curata O SPUNEM NOI CEI CARE AM FOST ACOLO PE MERIT.

DA......... SUNTEM CEI MAI BUNI DIN ROMANIA DAR NU SI DIN LUME.

Stima deosebita pentru: Vladeanu, Mateianu, Gabi Sandu, Nea Cici, Tomulescu (condoleante), Fratii Rudeanu, Stanila, Genes, APCR, AGVPS si mai ales PlanetCarp si tot ce inseamna el si Lotul national: Ciprian, Legio, Daniel, Sandu, Ando, Liviu, Cristian, Sorin si Adi.

URA deosebita pentru cei care ma urasc sau ma jignesc fara motiv.

ps 1 am scris cu litere mari ce respect mai mult, restu e cancan
ps 2 astept sa vad ce efecte are postul meu.

Din aceasta postare reiese clar ca lotul a avut ceva probleme financiare .Se pare ca lui legio ia zburat porumbelu fara sa vrea .
PS @ ANDREI VLADEANU TE CUNOSC NU BINE FOARTE BINE DE PE VREMEA CAND PESCUIAI CU PUFARINE SI VIERMUSI

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”