[quote="FCristea"]am ajuns si noi in oradea si am deschis calculatorul. m-am ingrozit. ce p..a mea aveti cu mine, ca ajung sa cred ca va surclasez in pescuitul la crap. nu sunt un pescar de talia nationala si mai ales internationala(si ma refer la cei care arunca cu noroi in mine), dar am facut , fac si voi face pentru club tot ce pot (mai putin sa fur sau sa insel).
da domnule petcu si eu am dat bani, eu singur din banii mei, pentru ca trebuia. am dat si eu destui poate mai multi decat unii sponsori care sunt pe echipamentul clubului Planet, nu al Nationalei, va rog sa sesizati diferenta. ............................................................................................
eu am purtat echipamentul clubului Planet la mondiale si am fost mandru, mi-am facut poze si le-am pus pe forumul meu de suflet Revista lu' Peste, sunt pozele mele, cu mine si le pun unde vrea p..a mea..................................
ce vreti de la mine? sunt un gras cu okelari care face si el ce poate. la mv am ati ajuns sa ma faceti jigodie? eu jigodie? chiar crede-ti ca sunteti buricul pamantului acolo la bucuresti?....chiar credeti ca daca invartiti niste bani mai multi va da dreptul sa ne injurati in fata si sa ne jigniti asa cu au facut-o cativa la mv (unii o fac in continuare pe forumuri.
imi aduc aminte si acum cuvinte de genul spuse in fata: "imi bag p..a in gura voastra de moldoveni imputiti, voi nu trebuie sa castigati CN-ul" sau "javre, jigodii, escroci, hoti etc" oare daca raspundeam la provocari ce se intampla? ............................................................................................
chiar credeti ca noi nu avem in vocabular cuvinte de tipul de mai sus? avem, dar avem si mai multe in plus. echipa noastra (asta pentru cei care nu stiu) de la Planet, echipa nationala a Romaniei, (Colegii mei) e alcatuita din avocati, programatori/informaticieni, mercenari de razboi (maior in retragere), profesori de desen/pictori, jurnalisti, oameni de presa, oameni de afaceri.
"oameni de afaceri"
Unul dintre ei "patron" de videochat (adica dvs)!!!!!
dl felix,eu stau cam prost cu memoria asa ca va rog sa-mi aduceti dvs aminte cind: "la mv ati ajuns sa ma faceti jigodie? eu jigodie? chiar crede-ti ca sunteti buricul pamantului acolo la bucuresti?....chiar credeti ca daca invartiti niste bani mai multi va da dreptul sa ne injurati in fata"
totus din cit imi aduc aminte,la MV nu v-am jignit,iar atit pe dvs cit si pe cei din clubul Planet nu i-am injurat niciodata,nici in fata nici in spate!!!!!
Intr-o postare,cind i-am raspuns lui Vlad Mateianu,am spus.................... ca in revista lu'peste am descoperit o "lichea"...............!!!!!
Asta este singurul cuvint prin care v-am jignit!!!!!!!
Mentionez,ca atit eu cit si cei din anturajul meu,cind ne adresam unei persone cu apelativul "lichea" , inseamna ca acea persoana "traieste"de pe urma "fetitelor"!!!!!!
Asa ca nu trebuie sa va suparati dl felix,atit timp cit afacerea dvs consta in "patron de videochat"!!!!!