Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Desfasurare, clasamente, fotografii, discutii, polemici, propuneri, decizii.

Moderator: gor965

Scrie răspuns
Costel Stanila
Puncte: 0

Re: Sponsorizare ...drepturi ,obligatii,responsabilitati !

Mesaj de Costel Stanila »

Razvan Ulmeanu scrie:
Costel Stanila scrie:Stai linistit Razvane ca o sa fie prezentata situatia de venituri si cheltuieli pe 2010 la AG a APCR.
Sunt foarte linistit. :D
Ceva info legat de "aceia" cu veninul?
Am intervenit pe forum doar cand a fost absolut necesar sa lamuresc anumite lucruri.
Nu am nici timp nici chef sa intru in polemici.E tarziu si doresc sa fac dragoste cu iubita...Ma scuzi,sper.O seara placuta... :D
Costel Stanila
A.P.C.R.

razvan u.
pescar de competitie

Mesaj de razvan u. »

Vint in pupa! :D :lol:
C. S. PELICANUL

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

Uite asa vine cutremuru' ...si va prinde pe toti suparati si certati :( ...si numai Costel scapa ! :lol:
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Dan Mitranescu
Veteran

Mesaj de Dan Mitranescu »

andrei vladeanu scrie:
apoi a mai cerut o suplimentare de buget (a mai facut si el rost de o sponsorizare) pentru inca un antrenament pe motiv ca nu s-a lamurit cu zig rig-ul. initial l-am refuzat, apoi am fost de acord.
Aici ai gresit ... Si nu este legat de bani .

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

andrei vladeanu scrie:scurta precizare (iar apoi panarama poate continua)

exclusivitatea de care se vorbeste este cea de pe ECHIPAMENTUL DE PREZENTARE.
iar ea a existat, potrivit intelegerii.
in stand, pescarii se pot imbraca cum doresc, cu conditia sa puna vestele pe ei.
standul este spatiul privat al pescarilor, iar acolo nu intra nimeni.
moldovenii puteau sa puna pe ei ce doreau, sponsorii lor

orice club se califica din romania, purta echipamentul oficial la parade, iar in standuri echipamentul clubului si sponsorii acestuia.
..... iar mi-ai ridicat mingea la fileu.......

ANDREI VLADEANU MI-AI PROMIS EXCLUSIVITATE PE TOT PARCURSUL CM IN SCHIMBUL A 50 000 000 LEI INCLUSIV IN STAND SI ASTA REIESE DIN INTREBAREA CARE MI-AI ADRESATO:
"Nici pe echipamentul de stand (short,tricou,etc) nu are voie sa fie inscriptionati alti sponsori"? !!!!!

Lucrurile au stat in felul urmator:

In vara,m-ai sunat si mi-ai spus ca trebuie sa mai platesc in afara de cele 100.000.000 lei promise de mine pentru echipamentul sportiv al LN,inca 100 000 000 lei,daca doresc ca sa-mi apara sigla cu Moara Vlasiei 2 pe echipament,deoarece s-au ridicat la sedinta "unii" si au spus ca daca vreau sa-mi fac reclama sa platesc,pentru ca eu nu am specificat la sedinta din ianuarie ca o sa inscriptionez pe echipament sigla " Moara Vlasiei 2"!!!!! Eu ti-am spus ca in momentul cind am promis ca o sa cumpar echipament sportiv LN,in valoare de 100 000 000 lei nu m-am gindit ca o sa se puna astfel problema de catre "unii" !!!!! Adica cum? Vine un sponsor si ofera balta gratuit si echipament in valoare de 100 000 000 lei si nu are dreptul sa isi treaca sigla pe echipament,ca asa vor "unii"?
Tu ai spus ca nu depinde de tine si ca acest lucru depinde de acei "unii" care au propus aceasta suma printre care : dl Rudeanu, dl Vali Vesa si George Alexandru,ultimii doi spunind ca daca nu platesc in plus inca 100 000 000 lei pentru sigla M.V.2 ei sint de acord sa plateasca acei 100 000 000 lei (Vali Vesa = 40 000 000 lei si George Alexandru = 60 000 000 lei)pentru echipamentul sportiv si nu au pretentia ca pe echipament sa apara nici o sigla de a lor!!!!!!
La inceput nu am fost de acord sa mai platesc nici un leu in plus si ti-am spus ca nu este corect felul in care procedati !!!!!
Tu ai spus ca nu ai nici o vina sa fac cum vreau,dar sa tin cont ca, chiar in cazul daca ar fi sa cumpar eu echipamentul si sa-l inscriptionez,cei din lot cind vor ajunge in Anglia,au sa lipeasca pe sigla Moara Vlasiei 2 scoci in asa fel incit aceasta sigla sa nu se poata vedea!!!!!!
Ai spus ca tot ceea ce poti sa faci ca sa ma ajuti in aceasta problema,este sa vorbesti cu acei "unii" si sa negociezi cu ei,tinind cont de faptul ca dupa parerea ta "adevarul este undeva pe la jumatate!!!!!!
M-ai sunat si mi-ai spus ca tot ceea ce ai putut sa faci este ca i-ai convins pe acei "unii"sa nu mai platesc in plus pentru sigla 100 000 000 lei si a ramas daca vreau sa mai platesc 50 000 000 lei (in plus pentru sigla)!!!!!
Nu am fost de acord,pentru ca ti-am spus,ca in cazul in care as accepta as fi luat drept "fraier"!!!!!!
Tu ai spus sa mai ma gindesc, ca ar fi pacat sa nu apara sigla cu "Moara Vlasiei 2" pe echipamentul LN (care ar fi vazuta in atitea tari), pentru 50 000 000 lei!!!!!
Dupa ce m-am gindit si am mai stat de vorba si cu "altii",ti-am spus ca sint de acord sa platesc in plus cei 50 000 000 lei cu o singura conditie si conditia este ca pentru aceasta suma doresc "EXCLUSIVITATE"!!!!!
Ai spus ca esti de "ACORD" fara sa mai vorbesti cu acei "unii" si asa a ramas!!!!!

Referitor la "EXCLUSIVITATE SI IN STAND LA CM" iti aduc aminte,ca pina sa inceapa "FINALA CAMPIONATULUI DE PESCUIT LA CRAP 2010",am avut o discutie cu tine,de fata fiind si Costel Stanila,discutie in care tu m-ai intrebat:
"Nici pe echipamentul de stand (short,tricou,etc) nu are voie sa fie inscriptionati alti sponsori"?)!!!!!
Eu ti-am raspuns ca NU!!!!!!
Tu ai intrebat din nou:
Dar sigla revistei "Super Pescar"(unde tu esti colaborator)?
Am spus bine,tinind cont ca este vorba despre echipamentul de stand si ca tu esti "bagat"acolo,aceasta sigla poate sa apara si poate sa mai apara in plus si sigla "SENZOR" :wink: !!!!!
Tu ai zis ca nu vrei sa apara sigla"SENZOR"pentru ca vrei sa apara discutii!!!!!
La terminarea discutiei,ti-am spus :
Valoare eu tie iti dau banii si tu trebuie sa garantezi de ceea ce am stabilit acum!!!!!!
Tu ai raspuns:
"Bine eu iti garantez ca nu o sa mai apara in afara de ROMANIA, Moara Vlasiei2 si Super Pescar nici o alta sigla si mergi pe mina mea ca o sa fie bine"!!!!

In momentul de fata te intreb:
De ce nu ai spus atunci: " in standuri, pescarii stau imbracati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca"?

Afirmatia asta nu poate sa o sustina decit niste nebuni!!!!!!

Atit timp cit cei din LN reprezinta ROMANIA,in orice competitie au obligatia sa poarte echipamentul LN!!!!!
La prezentare,festivitate de premiere: in trening!!!!!
In teren: tricou,short,trening(depinde de ramura sportiva)!!!!!
Oricum,cei din LN nu reprezinta ROMANIA doar la deschiderea si inchiderea unei competitii inter tari,iar in timpul competitiei pe teren,reprezinta clubul din care fac parte!!!!! In primul rind ei trebuie sa se mindreasca ca fac parte din LN si ca poarta echipamentul LN!!!!! Afirmatia asta a ta ca la un CM("in standuri, pescarii stau imbracati cum doresc")este chiar cea mai mare nebunie pe care poate sa si-o imagineze cineva!!!!!!

Nu ar mai fi avut loc aceste polemici si nu as mai fi facut nici un fel de discutie,daca LN ar fi purtat in stand macar gecile de la echipamentul sponsorizat de mine si nu ar fi purtat alte geci (marca Gabi Sandu)cu alti sponsori!!!! Totul a fost premeditat in ceea ce priveste al doilea rind de geci!!!!!

Eu cu tine am vorbit,cu tine am negociat,tu ai garantat pentru exclusivitate pe tot timpul desfasurarii CM si tie ti-am dat 50 000 000 lei pentru exclusivitate!!!!!Descurcate tu cu Costel Stanila si Gabi Sandu care nu au ascultat de indicatiile tale!!!!! Tu esti vinovat de ce sa intimplat!!!!!
Mai repet inca o data,simbata(a doua zi a CM) dupa ce ti-am adus la cunostiinta ca cei din LN pescuiesc cu alte geci nu cu cele care au fost sponsorizate de mine,ai spus ca de unde am aflat,iar eu ti-am spus ca din "revista lu'peste!!!!!Ai zis ca il suni pe Stanila sa vezi ce se intimpla acolo!!!! Mai tirziu m-ai sunat si m-ai intrebat daca m-am uitat pe site si daca am vazut pozele pe care le-ai postat tu cu 5 min in urma!!!! Am spus ca nu,dar sa nu inchizi tel ca ma aflu linga calculator si intru imediat sa le vad!!!! Am intrat si ti-am spus ca le vad!!!! Tu mi-ai intrebat daca imi place si eu am spus ca da!!!!!Mai departe mi-ai spus ca sa rezolvat problema,ca i-ai telefonat lui Costel Stanila si l-ai intrebat ca ce face acolo,doarme?????!!!!! Ai mai spus ca Costel Stanila ti-a spus sa-mi spui ca isi cere scuze FATA DE MINE!!!!!

DECI CINE ARE DREPTATE?

P.S.
Referitor la afirmatia lui Andrei Vladeanu:
"in stand, pescarii se pot imbraca cum doresc, cu conditia sa puna vestele pe ei.
moldovenii puteau sa puna pe ei ce doreau, sponsorii lor" si la echipamentul folosit (gecile "marca Gabi Sandu) purtate de catre cei din LN,in standuri:
Bine ca nu a avut Gabi Sandu un sponsor care confectioneaza bikini si sutiene,pentru ca ar fi fost jale cu j mare (J) ,am fi fost de tot risul lumii......!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Victoras Petcu

legio1083

Mesaj de legio1083 »

Constat cu mahnire ca aerul devine de nerespirat aici... Se vaneaza expresii, se rastalmacesc vorbe si din ce in ce mai multe persoane incep sa sufere de "sindromul femeii la telefon".

OMENESTE era sa nu lasi un om in fata hotelului dupa ce a condus 6000 de km pt tine si dupa ce acelasi om a platit din buzunarul propriu o gramada de chestii pt bunul mers al lucrurilor in aceasta deplasare.El nu mai cere acum bani inapoi si nici nu se bate cu pumnul in piept desi il musca mult prea multa lume de pe unde apuca. Eu nu cred in conjuncturi, eu cred in oameni si in omenie. Insa omenia se pare ca a disparut de mult.

Unii sar la gatul lui Gabi Sandu pt ca probabil e la moda sau pur si simplu din neputinta de a realiza macar cate a realiza el. Ce mai conteaza, din moment ce tot o face toata lumea. Orice rahat aruncat cu destula pricepere in sus poate cadea spre pamant cu aceeasi gratie cu care poate zbura un porumbel... asta chiar daca nu are pene.
Si daca lotul a avut probleme financiare , cine e indreptatit a judece chestia asta? Sa-l vad eu pe ala care are curajul sa iasa acum in fata , ca vad ca la maraieli in barba multi se pricep.

Stie vreunul din cei implicati in discutia asta si care NU au fost acolo ce am cerut eu sau ceilalti membri ai lotului cat am fost acolo? Am mancat sau am baut pe banii vreunuia dintre cei care ne cer socoteala? NU. Insa lumea isi da cu parerea.
As fi preferat un sistem de self-catering insa daca asa a hotarat majoriatea, nu acea rost sa ma trezesc eu mai cu motz.
Se traieste cu impresia ca cineva caca bani si altcineva ii haleste pe din dos. Sa-i manance cel care e instare , dupa un astfel de "proces de fabricatie".
Ca s-au facut sau nu smenuri chiar nu ma intereseaza. Cei care ridica astfel de probleme probabil se gandesc cu ciuda ca daca ar fi avuta "atata banet" pe mana sigur ar fi reusit sa combine ceva...
Eu mi-am cumparat singur apa atunci cand nu am gasit-o pe masa , sau am baut-o dela chiuveta. Nu am asteptat nimic dela nimeni si nu ma simt dator nimenui , nici macar cu o explicatie.

Deodata, e plini de romani care plesnesc de atat patriotism, care se simt lezati ca niste misei de moldoveni le-au facut tarisoara de ocara. Jenant. Ca daca erau ei acolo uite-asa il zdrobeau pe Sinan Pasa in copitele murgului si pe deasupra le mai luai in "cal" si jumatate din harem. Iarasi Jenant.

Jenant este ca unii , care abia invata sa lege un carlig chiar iau de bune toate mizeriile astea. Nu-i nimic, peste cativa ani o sa avem o generatie de pescari de competritie scoliti in stilul asta, o sa fim cei mai tari jucatori la offside... In dotarea obligatirie de concurs o sa intre un reportofon -spion , un aparat foto incorporat in rama ochelarilor si o camera cu infrarosu care sa poata merge nonstop. Toate astea o sa scoata din concurs o gramada de concurenti , poate chiar inainte de a-si arunca lansetele in apa.
Legio - Patria Nostra !

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Re: CM Anglia 2010-discutii si comentarii

[quote="FCristea"]am ajuns si noi in oradea si am deschis calculatorul. m-am ingrozit. ce p..a mea aveti cu mine, ca ajung sa cred ca va surclasez in pescuitul la crap. nu sunt un pescar de talia nationala si mai ales internationala(si ma refer la cei care arunca cu noroi in mine), dar am facut , fac si voi face pentru club tot ce pot (mai putin sa fur sau sa insel).

da domnule petcu si eu am dat bani, eu singur din banii mei, pentru ca trebuia. am dat si eu destui poate mai multi decat unii sponsori care sunt pe echipamentul clubului Planet, nu al Nationalei, va rog sa sesizati diferenta. ............................................................................................

eu am purtat echipamentul clubului Planet la mondiale si am fost mandru, mi-am facut poze si le-am pus pe forumul meu de suflet Revista lu' Peste, sunt pozele mele, cu mine si le pun unde vrea p..a mea..................................

ce vreti de la mine? sunt un gras cu okelari care face si el ce poate. la mv am ati ajuns sa ma faceti jigodie? eu jigodie? chiar crede-ti ca sunteti buricul pamantului acolo la bucuresti?....chiar credeti ca daca invartiti niste bani mai multi va da dreptul sa ne injurati in fata si sa ne jigniti asa cu au facut-o cativa la mv (unii o fac in continuare pe forumuri.
imi aduc aminte si acum cuvinte de genul spuse in fata: "imi bag p..a in gura voastra de moldoveni imputiti, voi nu trebuie sa castigati CN-ul" sau "javre, jigodii, escroci, hoti etc" oare daca raspundeam la provocari ce se intampla? ............................................................................................

chiar credeti ca noi nu avem in vocabular cuvinte de tipul de mai sus? avem, dar avem si mai multe in plus. echipa noastra (asta pentru cei care nu stiu) de la Planet, echipa nationala a Romaniei, (Colegii mei) e alcatuita din avocati, programatori/informaticieni, mercenari de razboi (maior in retragere), profesori de desen/pictori, jurnalisti, oameni de presa, oameni de afaceri.

"oameni de afaceri"
Unul dintre ei "patron" de videochat (adica dvs)!!!!! :wink:

dl felix,eu stau cam prost cu memoria asa ca va rog sa-mi aduceti dvs aminte cind: "la mv ati ajuns sa ma faceti jigodie? eu jigodie? chiar crede-ti ca sunteti buricul pamantului acolo la bucuresti?....chiar credeti ca daca invartiti niste bani mai multi va da dreptul sa ne injurati in fata"

totus din cit imi aduc aminte,la MV nu v-am jignit,iar atit pe dvs cit si pe cei din clubul Planet nu i-am injurat niciodata,nici in fata nici in spate!!!!!

Intr-o postare,cind i-am raspuns lui Vlad Mateianu,am spus.................... ca in revista lu'peste am descoperit o "lichea"...............!!!!!
Asta este singurul cuvint prin care v-am jignit!!!!!!!
Mentionez,ca atit eu cit si cei din anturajul meu,cind ne adresam unei persone cu apelativul "lichea" , inseamna ca acea persoana "traieste"de pe urma "fetitelor"!!!!!! :wink: Asa ca nu trebuie sa va suparati dl felix,atit timp cit afacerea dvs consta in "patron de videochat"!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Ca sa mai uitam de suparare!!!!! :lol: :lol: :lol:

Referitor la afirmatia lui Andrei Vladeanu:

"in stand, pescarii se pot imbraca cum doresc, cu conditia sa puna vestele pe ei.
moldovenii puteau sa puna pe ei ce doreau, sponsorii lor"

Bine ca nu a avut Gabi Sandu nici un sponsor care confectioneaza bikini si sutiene si care sa doreasca ca LN sa poarte in stand, produsele confectionate de el,pentru ca ar fi fost jale cu j mare (J) ,am fi fost de "tot risul lumii"......!!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

petcuvicto scrie:De ce nu ai spus atunci: " in standuri, pescarii stau imbracati cum doresc, mai ales ca vestele sun obligatorii sa fie purtate pe deasupra, inclusiv peste geaca"?
[/b]
din acest punct de vedere ma declar vinovat pentru ca nu ti-am facut precizarea asta. pentru mine era subanteleasa, eu am discutat numai despre echipamentul de prezentare.
prin urmare imi asum greseala, chiar daca ea ma va costa bani.
gabi sandu si stanila nu au nicio legatura.

insa, la echipa nationala echipamentul de stand a apartinut pescarilor si sponsorilor personali ale acestora (sau clubului din care fac parte)
conducerea delegatiei (apcr) nu poate obliga pescarii sa poarte anumite sigle SI in standuri, decat cand va dota echipele cu absolut tot echipamentul - corturi, lansete, mulinete, paturi, scaune, avertizori, etc.
asa zic eu ca e moral.
si nici atunci, nu poti sa le interzici sigla clubului lor, club care ii ajuta si investeste in ei.

prin urmare, cat timp voi putea sa apar acest principiu, o voi face. si nu voi distruge sponsorii mici si cluburile (care pun umarul la dezvoltarea fenomenului).

ps SUPERPESCAR a aparut pe echipamentul oficial nu pentru ca sunt eu bagat (te citez) ci pentru ca au platit prin contract si cu factura 3000 euro.
si nu a scris nimeni din conducerea revistei pagini intregi de forum pentru ca pe spatele moldovenilor a fost scris revista lu peste (concurenta directa)
de fapt, poate nu a avut cine sa-i sune sau sa le dea mesaje in genul celor pe care le primesti tu.
The One Team

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

Costel Stanila scrie:Stai linistit Razvane ca o sa fie prezentata situatia de venituri si cheltuieli pe 2010 la AG a APCR.
poate razvan vrea situatia aici, pe forum. ca sa fim transparenti.
eventual printam si lipim pe scuturile masinilor.
sa se vada si la terosonare.
sa fim transparenti, ce mama dracu...
:D :wink: :D :wink:
The One Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Campionatul National de Pescuit la Crap”