Moderator: gor965
Si eu cunosc destule si cred ca si APCR-ul stie locatii numai ca nu sunt atat de accesibile si s-ar putea sa cada si niste "senatori" obisnuiti ai podiumurilor, intr-o confruntare directa acolo. Dar`ar Bunul Dumnezeu sa decida Italienii sau FIPS-ul pentru la anu` un rau. Sa vad atunci cum o sa decurga ostilitatile.Cucu Ionel scrie:Cornel, eu n-as exclude Dunarea, cunosc destule locuri unde li s-ar putea da sanse egale tuturor participantilor, mai bine decat la o balta.![]()
E decis deja.miyagi scrie:Cucu Ionel scrie: Dar`ar Bunul Dumnezeu sa decida Italienii sau FIPS-ul pentru la anu` un rau. Sa vad atunci cum o sa decurga ostilitatile.
Asta a fost atunci. Totusi experiente cu crapu pe care ti-o ofera Delta si Dunarea te scoate din multe, fara sa mai iau in calcul si Siretul, Prutul, Oltul, etc.Zambaccian scrie:E decis deja.miyagi scrie:Cucu Ionel scrie: Dar`ar Bunul Dumnezeu sa decida Italienii sau FIPS-ul pentru la anu` un rau. Sa vad atunci cum o sa decurga ostilitatile.
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=25&t=6765
Scuza-ma Ionele da n-am citit corect si am crezut ca-i vorba de Delta. Eu as exclude Dunarea din cauza braconajului si in al doilea rand ca acolo poate fi nesansa in acelasi timp la toata lumea si s-ar compromite o etapa. Pe Dunare nu prea poti atrage crapul comparativ cu Delta.Cucu Ionel scrie:Cornel, eu n-as exclude Dunarea, cunosc destule locuri unde li s-ar putea da sanse egale tuturor participantilor, mai bine decat la o balta.![]()