ECHIPE DE 3 PESCARI ???

Topicuri vechi, unele pot fi o lectura placuta...

Moderator: gor965

adigogo

Mesaj de adigogo »

@Cornel Rosioru

Maestre, de vecini amabili n-o sa scapam niciodata! Ce ne-am face fara ei...? :lol: Cine ar mai avea grija de noi? :lol: Am fi singuri pe lume. :lol:

As vrea sa stiu parerea dumneavoastra si ce formula de echipa vi se pare mai buna, mai ales ca sunteti si organizator de competitii:

- 2 pescari
- 2 pescari + runer
- 3 pescari cu drepturi egale

Eu, sincer, as opta pentru una din ultimele doua si m-as bucura sa fie asa si la Cupa Cupelor. :lol: :lol: :lol:

adigogo

Mesaj de adigogo »

P.S.

Si, oricum, mai bine au loc discutiile astea acum, decat atunci, in prag de concurs!

Cu respect!

cornel rosioru
maestru emerit
Puncte: 0

Mesaj de cornel rosioru »

Pai sa le luam pe rind.
Echipa 2 pescari.
Sigur va fii o echipa f. bine sudata, Cei doi complectindu-se fara prea multa vorba. Cheltuielile se impart la 2, dar si premiul :lol:
Echipa de 2 + 1
Ar fii o solutie, care se experimenteaza si pe afara la unele concursuri.
Experienta de la Dirvari m-a convins ca cel de-al treilea a fost de mare ajutor. Asta in cazul unui concurs lung si greu.
Echipa de 3 cu drepturi egale.
E, aici sunt citeva probleme. Unde gasesti 3 pescari buni? Cind toti sunt buni sigur fiecare are personalitatea lui, Fiecare vrea sa-si impuna punctul de vedere si tactica. Si in doi sunt discutii dar in 3 ?
La concursul meu e tirziu sa mai anunt modificari. Dar de la anul sigur am sa iau in calcul si varianta asta.

adigogo

Mesaj de adigogo »

@Cornel Rosioru

Multumesc pentru raspuns!
Chiar si asa, particip anul asta.
Sanatate si numai bine!

Cristi_Mosharu

.

Mesaj de Cristi_Mosharu »

@Adigogo, un runner este ca o "a 3 a mana" la un concurs...in primul rand este si el pescar "rutinat pe balta", trebuie neaparat ( parerea mea :wink: ) sa fie sofer, pt a aproviziona echipa cu cele necesare pe parcursul concursului, si este de mare ajutor la prepararea momelii, nadei ( unele echipe isi fac bilele pe balta :wink: ) este sprijin moral, mai ales noaptea...
Personal NU sunt de acord cu echipa de 3 cu drepturi egale...la 4 lansete...daca se pescuia cu 6...era o treaba buna, cate 2 de caciula, mai multe posibilitati pt incercat diferite nade, distante, paturi, etc :roll:
Si + de asta, in 3...gandesti mai bine ca in 2... :wink:
Singurul lucru care "ma deranjeaza", este ca runner-ul NU are voie sa manuiasca minciocul...in cazul in care "iti pleaca 2 odata" :wink:
La concursul din Mai - Darvari, il avem pe Radu (Jean)runner...este fratele lui Claudiu si f bun prieten cu mine...deci 3 frati...stie Maestru la ce ma refer :lol:
La Cupa Cupelor, eu voi fii runner, echipa face Claudiu Buca cu Dragos Manciu
In nici-un caz nu ma voi simti "sluga"... :twisted:

Cristi Y
pescar de competitie

Mesaj de Cristi Y »

@Cristi

anul trecut la Maconka am facut echipa de trei cu vladut si andrei eu intrand in concurs ca runner schimbandu-l la jumatatea concursului pe vladut...nimeni nu a fost considerat sluga sau stapan...am facut o echipa in care fiecare avea rolul lui

dealtfel si anul asta la Haromfa vom face din nou echipa toti trei , cu diferenta ca de data asta comform regulamentului nu sunt acceptate schimbari drept pentru care tragem la sorti cine va fi runner (lucru care dovedeste ca fiecare dintre noi are incredere in ceilalti doi)...runnerul aici va avea un rol aproape egal cu cel al titularului

@Maestrul

uite ca se poate face si echipa de trei pescari care sa dea rezultate ( vezi Maconka) ...ne-am inteles foarte bine :D :D ...nu s-a injurat de mama :lol: :lol: :lol: :lol:
CAPUL PLECAT SABIA IL TAIE

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Adevarul e ca de multe ori eu chiar doresc sa fiu runner..... :D
Poti sa faci mult mai multe lucruri decat cei care sunt direct implicati in concurs.Si daca cumva te imbeti ,ai scuza : Pai ce vreti domne, eu sunt runner ! :D
Cel mai bine este sa ai un runner ca nea Creanga care vinde rime si viermusi, adica un BAITRUNNER.... :D
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Cristi_Mosharu

.

Fratilor, stim cu totii ca fara runner este f nasol la un concurs...
Cristi Y, m-am referit la "sluga"...referitor la ce scrisese Adigogo mai sus.

Cristi_Mosharu

.

@Vladut....chiar crezi ca te vor lasa baietii la un concurs sa fi runner? :roll: :lol: :lol:

Roger

Mesaj de Roger »

In cazul in care exista posibilitatea ma gandesc serios sa "ma fac" runner acolo unde se poate.O data,de doua ori.Pe banii mei.Am si masina... :D :D
Acum stiu precis ca "la locul faptei" e piatra filozofala.
Alexandru Marcu

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “ARHIVA”