Moderator: Victoras Petcu
petcuvicto scrie:Anuntam pe cei interesati,ca in zilele de vineri si simbata( 29 si 30 .10 .2010) balta Moara Vlasiei 2 va fi populata cu inca 6 tone de crap,care are o medie generala de 4,2 kg!!!!!! Cei care vor sa asiste la populare sunt rugati sa sune la 0728 908 400,pentru a afla orele cind sosesc masinile cu peste pe balta!!!!!!!
Se poate pescuii in orice zi inclusiv miercuri (joi incepe concursul!!!!!)lulupescar scrie:petcuvicto scrie:Anuntam pe cei interesati,ca in zilele de vineri si simbata( 29 si 30 .10 .2010) balta Moara Vlasiei 2 va fi populata cu inca 6 tone de crap,care are o medie generala de 4,2 kg!!!!!! Cei care vor sa asiste la populare sunt rugati sa sune la 0728 908 400,pentru a afla orele cind sosesc masinile cu peste pe balta!!!!!!!
se poate pescui in zilele astea?sau duminca,dupa populare va trage pestele?sau va fii ametit...
eu as merge doar 12 h..paul schilders scrie:Vrea cineva sa mearga la pescuit pt 24 de ore la MV2?
Am fost eu duminica, din pacate a crescut apa si asta a afectat pescuitul, am inteles ca sunt ceva probleme cu o vana de la Fieni ( care s-ar fi sparat si se incearca repararea ei in timp util ), mustaciosi nu au raspuns foarte bine...sa speram ca pana la ora inceperii concursului sa se rezolve problema cu apa.Vladut Mateianu scrie:Victorash, asteptam filmari de la populare....
Si ii rog pe cei care au pescuit zilele astea sa ne spuna cum a mers. Sunt curios daca inghetul a afectat apetitul crapilor, la Tancabesti am vazut ca au fost echipe care in 4 zile nu au reusit sa captureze niciun crap !
Daca te referi la Cupa Iernii MV2 e anuntata de la 1/2 augustmarius mihaila scrie:domnule petcu, cnd mai faceti concursuri ar fi frumos sa anuntati ca sa nu mai batem drumul de pomana ! nici macar paznici nu erau informati.