PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Victoras Petcu »

Anuntam pe cei interesati,ca in zilele de vineri si simbata( 29 si 30 .10 .2010) balta Moara Vlasiei 2 va fi populata cu inca 6 tone de crap,care are o medie generala de 4,2 kg!!!!!! Cei care vor sa asiste la populare sunt rugati sa sune la 0728 908 400,pentru a afla orele cind sosesc masinile cu peste pe balta!!!!!!!
Victoras Petcu

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

petcuvicto scrie:Anuntam pe cei interesati,ca in zilele de vineri si simbata( 29 si 30 .10 .2010) balta Moara Vlasiei 2 va fi populata cu inca 6 tone de crap,care are o medie generala de 4,2 kg!!!!!! Cei care vor sa asiste la populare sunt rugati sa sune la 0728 908 400,pentru a afla orele cind sosesc masinile cu peste pe balta!!!!!!!

se poate pescui in zilele astea?sau duminca,dupa populare va trage pestele?sau va fii ametit...

paul schilders

Mesaj de paul schilders »

Vrea cineva sa mearga la pescuit pt 24 de ore la MV2?

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

lulupescar scrie:
petcuvicto scrie:Anuntam pe cei interesati,ca in zilele de vineri si simbata( 29 si 30 .10 .2010) balta Moara Vlasiei 2 va fi populata cu inca 6 tone de crap,care are o medie generala de 4,2 kg!!!!!! Cei care vor sa asiste la populare sunt rugati sa sune la 0728 908 400,pentru a afla orele cind sosesc masinile cu peste pe balta!!!!!!!

se poate pescui in zilele astea?sau duminca,dupa populare va trage pestele?sau va fii ametit...
Se poate pescuii in orice zi inclusiv miercuri (joi incepe concursul!!!!!)
Mai mult ca sigur pestele o sa traga!!!!!! Balta nu sta in pestele care se baga in aceste zile!!!!! Acest peste poate fi considerat un "desert" !!!!!! :wink:
Victoras Petcu

florin pocris
pescar de competitie

Mesaj de florin pocris »

paul schilders scrie:Vrea cineva sa mearga la pescuit pt 24 de ore la MV2?
eu as merge doar 12 h.. :D

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Victorash, asteptam filmari de la populare....
Si ii rog pe cei care au pescuit zilele astea sa ne spuna cum a mers. Sunt curios daca inghetul a afectat apetitul crapilor, la Tancabesti am vazut ca au fost echipe care in 4 zile nu au reusit sa captureze niciun crap !
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Vladut Mateianu scrie:Victorash, asteptam filmari de la populare....
Si ii rog pe cei care au pescuit zilele astea sa ne spuna cum a mers. Sunt curios daca inghetul a afectat apetitul crapilor, la Tancabesti am vazut ca au fost echipe care in 4 zile nu au reusit sa captureze niciun crap !
Am fost eu duminica, din pacate a crescut apa si asta a afectat pescuitul, am inteles ca sunt ceva probleme cu o vana de la Fieni ( care s-ar fi sparat si se incearca repararea ei in timp util ), mustaciosi nu au raspuns foarte bine...sa speram ca pana la ora inceperii concursului sa se rezolve problema cu apa.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

domnule petcu, cnd mai faceti concursuri ar fi frumos sa anuntati ca sa nu mai batem drumul de pomana ! nici macar paznici nu erau informati.

zfcristian
Pescar de competitie

Mesaj de zfcristian »

marius mihaila scrie:domnule petcu, cnd mai faceti concursuri ar fi frumos sa anuntati ca sa nu mai batem drumul de pomana ! nici macar paznici nu erau informati.
Daca te referi la Cupa Iernii MV2 e anuntata de la 1/2 august :mrgreen: :mrgreen:
http://www.crapmania.ro/forum/viewtopic ... 74&start=0

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

Din pacate nu particip la concusuri si nici nu ma intereseaza. Asa ca nu intru la rubrica de concursuri.Putea sa faca anuntul aici unde ne tine la curent cu ce se prinde in balta.
Nu sunt suparat, dar am facut drumul de pomana apoi am ajuns la o alta balta celebra din zona si am plecat cu coada intre picioare :( Noroc cu vremea asta ca saptamana viitoare ma razbun si dau iama in crapii de la MV2. De abia astept sa vad si noaptea cum este cu nocturna !

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”