Dupa 8 zile petrecute in Delta m-am intors si eu !
Vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat in buna desfasurare a acestui inedit concurs ( Teleasca, Tavi, Oana, Costel), precum si tuturor concurentilor care au contribuit din plin la minunatele seri petrecute la pensiunea Big Fish. Si nu in ultimul rand multumiri celui care a facut ca acest eveniment sa ne ramana in memorie, multumim Ciprian !!
As mai vrea sa anunt si alte cateva premii acordate la festivitatea de prtemiere :
SARMAUA DE AUR - Cornel Iacob ( a venit cu 400 de sarmale care au fost fierte in 10 litri de vin alb la fata locului !)
MISTER PLESCOI -Florin Genes ( a facut ca toata Mila 23 sa miroasa a pastrama si a carnati de Plescoi !

)
PRIVIGHETOAREA COMPETITIEI - Vali Tanase si Costel(Bacau) care ne-au incantat serile prin frumoasele cantece prestate live...
PREMIUL KARATE KID - Cezar Radu, cel mai curajos tanar prezent la competitie.... a provocat uraganul la bataie....
PREMIUL "Costin Popescu"-ptr. bautura - este o lista lunga, dar cred ca in capul listei ar trebui pus CEL care a varsat 4-5 sticle de wiskhy la chiuveta pe motiv ca ii face rau....
Felicitari Hary si Dorin, pe mine m-ati impresionat. Este usor sa prinzi peste cand prinde toata lumea, greu este sa prinzi atunci cand nu prinde nimeni...