Desfasurare TROFEUL BIG FISH MILA 23

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
doru_croc
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare TROFEUL BIG FISH MILA 23

Mesaj de doru_croc »

Genes Florin scrie:
baros scrie:ceva legat de arbitraj ???????????
A lipsit. :lol: :lol:
Trebuia sa te cantareasca pe tine :lol:
Pentru unii umorul este ca si o limba straina: fara subtitrare nu inteleg nimic!
Este de o mie de ori mai bine să fii optimist şi să te înşeli, decât să fii pesimist şi să ai dreptate.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

doru_croc scrie:
Genes Florin scrie:
baros scrie:ceva legat de arbitraj ???????????
A lipsit. :lol: :lol:
Trebuia sa te cantareasca pe tine :lol:
Tot Hari castiga :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Balta Puiesti

GabiT

Mesaj de GabiT »

Personal felicit organizatorii pentru ca un astfel de concurs nu a mai avut loc in Romania.Aici conditiile sunt diferite iar avantaj au clar cei care cunosc locurile bine.A cistigat detasat echipa care are cu adevarat profesionisti din Delta.Si ca sa desconspir "creierul"nu e Hari ci Dorin Forgo, care pentru cei care il cunosc este cu adevarat vorba reclamei "probabil cel mai bun pescar din Delta".De altfel Hari a invatat de la Dorin cam totul despre acele locuri si a pescuit cu sculele lui mult timp.Asta nu inseamna ca Hari nu e un pescar excelent iar meritul lui e ca a introdus cu multi ani in urma nada de calitate in Delta atunci cind majoritatea nu o foloseau(boilesuri,pelete etc)
Forgo are peste 30 de ani de pescuit(cam zilnic)in Delta si este cu adevarat fabulos.
Am pescuit mult cu el dupa 1990 si pot spune ca ai ce invata de la un profesionist.La ce trofee are prinse in Delta e greu de egalat si impreuna cu doctorul Vasile Otel(multi il stiti din superbele articole scrise in ultimii ani in Aventuri la pescuit)au devenit legende in Delta.
Ma mir ca Dorin Forgo a acceptat sa participe la acest concurs cred ca e primul din viata lui .
Din ce am inteles de la el a fost o perioada foarte capricioasa de pescuit pe timpul concursului, practic nu a mincat mai de loc iar cantitatile prinse sunt explicabile.
Poate nu ar fi rau si aici ma adresez lui Vladut si Andrei V.sa existe o rubrica in revista Superpescar cu portrete de pescari iar la loc de cinste pot sta si Forgo si Hari.
Felicitari inca o data tuturor participantilor si organizatorilor.
Respecte "profesore"Dorin Forgo de la unul din elevii tai silitori.
Gabi T

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Dupa 8 zile petrecute in Delta m-am intors si eu ! :D
Vreau sa le multumesc pe aceasta cale tuturor celor care m-au ajutat in buna desfasurare a acestui inedit concurs ( Teleasca, Tavi, Oana, Costel), precum si tuturor concurentilor care au contribuit din plin la minunatele seri petrecute la pensiunea Big Fish. Si nu in ultimul rand multumiri celui care a facut ca acest eveniment sa ne ramana in memorie, multumim Ciprian !! :wink:

As mai vrea sa anunt si alte cateva premii acordate la festivitatea de prtemiere :

SARMAUA DE AUR - Cornel Iacob ( a venit cu 400 de sarmale care au fost fierte in 10 litri de vin alb la fata locului !)

MISTER PLESCOI -Florin Genes ( a facut ca toata Mila 23 sa miroasa a pastrama si a carnati de Plescoi ! :D )

PRIVIGHETOAREA COMPETITIEI - Vali Tanase si Costel(Bacau) care ne-au incantat serile prin frumoasele cantece prestate live...

PREMIUL KARATE KID - Cezar Radu, cel mai curajos tanar prezent la competitie.... a provocat uraganul la bataie.... :D

PREMIUL "Costin Popescu"-ptr. bautura - este o lista lunga, dar cred ca in capul listei ar trebui pus CEL care a varsat 4-5 sticle de wiskhy la chiuveta pe motiv ca ii face rau.... :lol:

Felicitari Hary si Dorin, pe mine m-ati impresionat. Este usor sa prinzi peste cand prinde toata lumea, greu este sa prinzi atunci cand nu prinde nimeni... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Vladut Mateianu scrie: ... in capul listei ar trebui pus CEL care a varsat 4-5 sticle de wiskhy la chiuveta pe motiv ca ii face rau.... :lol:
Asta e curata blasfemie, ar fi trebuit ars pe rug

:lol: :lol: :lol:
Mircea B.

will popa

Mesaj de will popa »

Domnule Gabi daca tot stiti asa bine ce se intampla la Mila atunci poate ne spuneti si cu ce se ocupa nea Forgo in timpul liber, cum retine ciortanii de 300 grame intro zona cu pescuit in sistem NO KILL si cum a reusit sa construiasca o mare casa de vacanta -viitoare pensiune se pare cu bani obtinuti din vanzarea pestilor la cherhana. Asta ca sa nu ne ascundem duapa degete si sa laudam un om fara scrupule care numai bine nu este vazut de localnicii din Mila.

S daca tot esti pescar de Mila, intreaba si la nea vica cu ce se mai ocupa omul tau cand nu intra pestele pe nada !

GabiT

Mesaj de GabiT »

Stimate domnule Will Popa,

Nu vreau sa intru in polemica cu dvs, insa ar fi bine sa cititi ce a scris in ultima fraza Vladut M.in mailul anterior.Pentru cultura dvs generala Dorin Forgo este unul dintre cei mai vechi oameni de afaceri din Tulcea .Acum doi ani avea peste 1000 de angajati in fabricile sale.Pensiunea de care vorbiti e de fapt un hotel pe care il puteti vedea pe malul opus de unde se afla" Big Fish".
Daca dvs credeti ca din pescuit se poate face un hotel atunci fie Dorin Forgo este un pescador ,fie aveti ceva personal cu el.In ultimii 20 de ani nu am vazut nici un localnic in Delta bucuros ca s-a investit in pensiuni,hoteluri,barci etc.
Intrebati-l si pe Ciprian (Big fish)daca nu a intimpinat aceleasi probleme.
Eu am vorbit in mailul meu de un pescar care este de exceptie si care nu intimplator a cistigat acest concurs.
Intrebati orice localnic din MILA 23 si va raspunde ca Hari este un braconer notoriu care le fura pestele si da in apa cu niste bile urit mirositoare care fac pestii sa se agate de cirlig.

Cu stima,
Gabi T

GabiT

Mesaj de GabiT »

Ciprian felicitari pentru organizare, ca de obicei la tine se simte lumea perfect.
Ai grija de Viorel care este la tine acum sa nu prinda prea mult peste, ca-si face si el pensiune curind.
Succes in toate si poate venim si noi curind la vinatoare.

GabiT-Iasi

ciprian mila 23

Mesaj de ciprian mila 23 »

salut Gabi T. nu imi dau seama cn esti si cand ne-am cunoscut. Te astept la o cafea cand treci pe la Mila sau sa facem o vanatoare ori un pescuit. :D

ciprian mila 23

Mesaj de ciprian mila 23 »

pt Baros din partea mea si a personalului Big-Fish ii uram insanatosire grabnica:D:D:D::P:P:P::P:P::X:X:X:X::X:X:X:X:X

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Concursuri de Pescuit”