Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee
da Vladutu da nu stiu cati oameni cunosc care ar fi procedat asa ... putini , foarte putiniVladut Mateianu scrie:Un om care ajuta financiar de cate ori este nevoie (echipa nationala, copii bolnavi, sinistrati) credeti ca se bucura la sculele de pescuit ale unui client ? Sa fim seriosi.
Este un gest normal, asa procedeaza intotdeauna un OM.
Mah frate,da' cat antigel ati avut la bord de-ati reusit asa o performanta?Si mai ales cum ati reusit sa mai ajungeti acasa?CostinCod scrie:Dupa o partida de 12 ore pe MV2 in data de 31.10.2010 , impreună cu prietenul meu Alex Ghiga s-a intamplat sa uitam pe balta urmatoarele : 4 bete venture steve brigs , 4 shimano aerotehnium, si un spod senzor (in total 4000 EUR) . Duminica pe la ora 20 dupa aproximativ 24 de ore am observat lipsa echipamentului, l-am sunat pe Dl. Victor, care ne-a descreţit frunţile, cu vestea că sunt in posesia sa si ne asteapta sa ni le inapoieze !!!
Vreau sa ii multumesc public acestui DOMN, care a dat un exemplu bun, greu de intruchipat in tara in care traim si mai ales in vremurile in care traim !!!
Si nu este prima data cand acest om face un astfel de gest, in urma cu cateva luni cineva si-a pirdut portofelul cu 3 mil lei rol , acte , carduri si l-a recuperat teafar si nevatamat !!!!
BRAVO VICTOR PETCU !