FELICITARI VICTOR PETCU !!!

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

CostinCod
Puncte: 0

FELICITARI VICTOR PETCU !!!

Mesaj de CostinCod »

Dupa o partida de 12 ore pe MV2 in data de 31.10.2010 , impreună cu prietenul meu Alex Ghiga s-a intamplat sa uitam pe balta urmatoarele : 4 bete venture steve brigs , 4 shimano aerotehnium, si un spod senzor (in total 4000 EUR) . Duminica pe la ora 20 dupa aproximativ 24 de ore am observat lipsa echipamentului, l-am sunat pe Dl. Victor, care ne-a descreţit frunţile, cu vestea că sunt in posesia sa si ne asteapta sa ni le inapoieze !!!

Vreau sa ii multumesc public acestui DOMN, care a dat un exemplu bun, greu de intruchipat in tara in care traim si mai ales in vremurile in care traim !!!

Si nu este prima data cand acest om face un astfel de gest, in urma cu cateva luni cineva si-a pirdut portofelul cu 3 mil lei rol , acte , carduri si l-a recuperat teafar si nevatamat !!!!

BRAVO VICTOR PETCU !
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

vali s.

Re: FELICITARI VICTOR PETCU !!!

Mesaj de vali s. »

Mai rar ceva onorabil in tara asta! Foarte frumos d-le Petcu, felicitari dumneavoastra si angajatilor!

Respect!
Mr. Fish

Ciuchi

Mesaj de Ciuchi »

Intr-adevar, un gest foarte rar intalnit printre romani. Toata stima si admiratia! 8)
Daniel Ciuchendea

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Un om care ajuta financiar de cate ori este nevoie (echipa nationala, copii bolnavi, sinistrati) credeti ca se bucura la sculele de pescuit ale unui client ? Sa fim seriosi.
Este un gest normal, asa procedeaza intotdeauna un OM. :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

mircea62

Mesaj de mircea62 »

Din pacate traim in Romanica unde un asemenea gest este considerat ceva extraordinar desi, asa cum spunea si Vadut, ar trebui sa fie ceva normal.
Felicitari personalului de la MV2.
Mircea B.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Un gest superb, felicitari!! Dar am o intrebare : cum draq de-ati uitat atat amar de scule pe balta???? :?: :oops: Mai uita omu' un cutit, un pichet, ceva maruntisuri dar sa-ti uiti bete, mulinete ... :mrgreen:
Fir intins

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

frate nu bei nu uiti :))
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

Vladut Mateianu scrie:Un om care ajuta financiar de cate ori este nevoie (echipa nationala, copii bolnavi, sinistrati) credeti ca se bucura la sculele de pescuit ale unui client ? Sa fim seriosi.
Este un gest normal, asa procedeaza intotdeauna un OM. :wink:
da Vladutu da nu stiu cati oameni cunosc care ar fi procedat asa ... putini , foarte putini
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

CostinCod

Mesaj de CostinCod »

daca pescuitul romanesc ar avea un hall of fame Victor Petcu ar avea locul asigurat !

ar merge si un hall of shame sincer .

ia vezi cum face un topic :)
CRAPOHOOLIC
CPK CARP TEAM

mariusangler

Mesaj de mariusangler »

CostinCod scrie:Dupa o partida de 12 ore pe MV2 in data de 31.10.2010 , impreună cu prietenul meu Alex Ghiga s-a intamplat sa uitam pe balta urmatoarele : 4 bete venture steve brigs , 4 shimano aerotehnium, si un spod senzor (in total 4000 EUR) . Duminica pe la ora 20 dupa aproximativ 24 de ore am observat lipsa echipamentului, l-am sunat pe Dl. Victor, care ne-a descreţit frunţile, cu vestea că sunt in posesia sa si ne asteapta sa ni le inapoieze !!!

Vreau sa ii multumesc public acestui DOMN, care a dat un exemplu bun, greu de intruchipat in tara in care traim si mai ales in vremurile in care traim !!!

Si nu este prima data cand acest om face un astfel de gest, in urma cu cateva luni cineva si-a pirdut portofelul cu 3 mil lei rol , acte , carduri si l-a recuperat teafar si nevatamat !!!!

BRAVO VICTOR PETCU !
Mah frate,da' cat antigel ati avut la bord de-ati reusit asa o performanta?Si mai ales cum ati reusit sa mai ajungeti acasa?
Mad carp Team

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”