Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Mai tai-o frate cu atatea marci inregistrate si lasa lumea sa se distreze.Cristi Y scrie:Buna idee asta cu concursurile in delta , ar trebui sa inregistrezi marca poate se trezeste vreun binevoitor si i-ti preia ideea sa si-o insuseasca
Nu e topic sa nu te bagi in seama spunand multe si netransmitand nimic...nicio idee!miyagi scrie:Mai tai-o frate cu atatea marci inregistrate si lasa lumea sa se distreze.
Si postare unde sa nu ma ataci. Ai vreo propunere sau pur si simplu esti schimbul 2?claudiue scrie:Nu e topic sa nu te bagi in seama spunand multe si netransmitand nimic...nicio idee!miyagi scrie:Mai tai-o frate cu atatea marci inregistrate si lasa lumea sa se distreze.
Vezi si rubrica diverse....
Si eu credeam ca a scris-o un contemporan de-al meu. Ce ignorant sunt?!Cristi Y scrie:Mihai Eminescu - CRITICILOR MEI
Da` trebuia sa am ca sa-ti povestesc ca marcile inregistrate au un oaresce regim? Apreciez acel concurs si pe organizator intr-o optica personala, ca pescar de Delta si organizator de competitii. De-asta imi permit sa vorbesc.Cristi Y scrie:ai avut cumva vreun amestec cu concursul din delta ?