Scuze

Aici putem discuta sau dezbate orice legat de pescuit.

Moderatori: Alin Galbenu, mariosilaghi, Bogdan Zaharia, odoctee

claudiue
Puncte: 0

Re: Scuze

Mesaj de claudiue »

claudiue scrie:lasa ca am gasit solutie sa scap de tine.... te trec la "neagreati".

Solutia ta este minunata minunata :wink:
Post editat ptr limbaj trivial...by ShimanoBig
@ShimanoBig
Mie imi stergi din postare pt mesaj trivial ca l-am facut prost, el imi spune ca am o atitudine infantila si ca ma va injura si il lasi in pace :)). Bine, a zis si ca ma scoate pe interval dar inca nu m-am lamurit ce vrea sa zica cu asta...
Vezi ca l-au mai facut si altii ( deci poate am dreptate)...si mai vezi ca mi-ai lasat mesajul citat in intregime mai jos...

@Genes, nu am inteles ce ai vrut sa zici nici cu RAR nici cu plecatul :D

gor965
Moderator

Mesaj de gor965 »

andrei vladeanu scrie:de asemenea
vreau sa-mi cer scuze lui razvan ulmeanu si andrei ionita pt ca i-am jignit intr-un topic pe care l-am si sters ulterior.
de asemenea, tuturor membrilor senior crap care s-au simtit atinsi de cuvintele mele vreau sa transmit regretele mele si asigurarea ca asa ceva nu se va mai intampla.
regret si porecla prezon balamuc (data lui city) pe care nu am s-o mai folosesc niciodata. scuzele mele si lui dan.
av
1. Nu mai stergeti postari sau topicuri ptr. ca va faceti rau si daca la un moment dat aveti nevoie de-o proba ,o dovada , nu mai aveti de unde s-o luati ! Obligatoriu, trebuie o Arhiva la vedere numai ptr. staff-ul tehnic !
2. Nu mai banati utilizatori care au alte pareri decat cele ale staff-ului acestui sit ! E sufienta editarea posturilor calomnioase si combaterea cu argumente pro si contra a ideilor personale !
3. Daca tot suntem la capitolul scuze, ar trebui ca cei banati sa li-i se ridice sanctiunile ptr. a lua la cunostinta ,sa accepte (daca vor ,daca pot ,daca s-au simtit jigniti) si sa-si prezentat la randul lor scuze (daca vor ,daca pot,daca se simt vinovati )
Varga sa fi fost din fier...ce brand aveam !!!
George Iorga
Imagine

Lao
pescar de competitie

Mesaj de Lao »

Acum pe bune: dintre toti userii vechi de pe aici nu ati gasit sa puneti moderator decat pe el, cel care a jignit si injurat jumate de utilizatori ai acestui forum si nu numai?
Credeti ca niste scuze sterile din partea lui va sterge toate aceste jigniri si apostrofari?
Este pus si simplu o parere si o constatare din punct de vedere al utilizatorului acestui forum.
In rest..numa' de bine...
Ultima oară modificat Mie Noi 03, 2010 16:55 de către Lao, modificat de 2 ori în total.

Genes Florin
pescar de competitie

Mesaj de Genes Florin »

claudiue scrie:
claudiue scrie:lasa ca am gasit solutie sa scap de tine.... te trec la "neagreati".

@ShimanoBig
Mie imi stergi din postare pt mesaj trivial ca l-am facut prost, el imi spune ca am o atitudine infantila si ca ma va injura si il lasi in pace :)). Bine, a zis si ca ma scoate pe interval dar inca nu m-am lamurit ce vrea sa zica cu asta...
Vezi ca l-au mai facut si altii ( deci poate am dreptate)...si mai vezi ca mi-ai lasat mesajul citat in intregime mai jos...

eram beat
Balta Puiesti

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

Lao scrie:Acum pe bune: dintre toti userii vechi de pe aici nu ati gasit sa puneti moderator decat pe el, cel care a jignit si injurat jumate de utilizatori ai acestui forum si nu numai?
Credeti ca niste scuze sterile din partea lui va sterge toate aceste jigniri si apostrofari?
Este pus si simplu o parere si o constatare din punct de vedere al utilizatorului acestui forum.
In rest..numa' de bine...

Prin postarea ta nu inteleg decat ca-ti placeam mai mult ca user decat ca moderator :lol:
Este o parere si trebuie luata ca atare insa ii mai rog pe cei cu care m-am certat sa spuna cum au decurs lucrurile ulterior.
Oricum multumesc ptr incurajare :lol:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

claudiue scrie:

@ShimanoBig

Vezi undeva limbaj trivial in postarea lui?Eu nu :wink:
Si eu am avut cu el un conflict care s-a terminat cu zambete si promisiuni ca ne batem in pahare :wink:
Asa cred ca ar trebui sa faci si tu :mrgreen:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

Razvan, felicitari ptr atitudine. Un om inteligent raspunde la jigniri cu zambete, iar la provocari cu imbratisari.... :wink:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Bine, a zis si ca ma scoate pe interval dar inca nu m-am lamurit ce vrea sa zica cu asta...

a scoate pe interval : expresie folosita la inchisoare in momentul in care un detinut vrea sa se bata cu un alt detinut.
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

maxx1979 scrie:Bine, a zis si ca ma scoate pe interval dar inca nu m-am lamurit ce vrea sa zica cu asta...

a scoate pe interval : expresie folosita la inchisoare in momentul in care un detinut vrea sa se bata cu un alt detinut.
Iaca-ta Claudiue!
.... si daca tot "ne detine" site-ul asta "ambitiile" ti-am raspuns la provocare spunandu-ti ca te-njur. De ce n-am facut-o in loc sa te avertizez asa cum ai facut-o tu in mod repetat? Ti-am spus ca ai o atitudine infantila prin luarea aia de pozitie fara a-ti da satisfactie la josnicii. Prin etimologia termenului iti spuneam mot a mot ca ai o purtare copilareasca. Vezi bine ca si eu imi exprim parerile personale tot public insa nu am sa fac prost pe nimeni niciodata chiar daca asa consider ca i se potriveste omului. Am s-o pastrez pentru mine si am sa-l las sa-si posede prostia. Basca, mai afirmi ca au mai existat asemenea afirmatii la adresa mea pe care tu le-ai preluat. Prin asta am dedus eu ca pe tine te interesa doar "prostia imaginata sau preluata de la cei la care faci referire" si de aceea ti-am raspuns in consecinta.
In plus, te-ai gandit vreo clipa ca nu ma cunosti nici cat e negru sub unghie sau n-avea importanta? Te-ai gandit vreun pic la titlul topicului? Deloc. Altfel ai fi gandit in alt fel.
Ai gresit si mi-ai adus un prejudiciu de imagine. Nu-ti pasa! Mie da.
Urban culture.

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Vezi undeva limbaj trivial in postarea lui?Eu nu :wink:
Si eu am avut cu el un conflict care s-a terminat cu zambete si promisiuni ca ne batem in pahare :wink:
Asa cred ca ar trebui sa faci si tu :mrgreen:[/quote]
Inainte sa-ti multumesc pentru sprijin vreau sa fac si eu aprecieri la modul prompt in care ai reactionat. Bine! fiind unul dintre subiecti parerea personala va fi specifica insa ca om care se pricepe un pic la comunicare, care monitorizeaza la randu-i site-uri pot zice ca numai un om cu anumite uzante analitice si capacitate de sinteza ar fi procedat ca tine.
`da treaba iz gud. Sunt convins ca la cat te-ai anghiolit cu lumea n-ai facut-o decat pentru culoare. Eu unul m-am bosumflat pe moment, ca-i normal sa reactionezi, da` te-am asteptat sa dezamorsezi. Nu mi-ai inselat asteptarile si ar fi trebuit sa fiu capcaun ca sa nu dau curs la "batalia paharelor" :lol: .
Urban culture.

senzor planet
Scrie răspuns

Înapoi la “Discutii Generale despre Pescuit”