andrei vladeanu scrie:de asemenea
vreau sa-mi cer scuze lui razvan ulmeanu si andrei ionita pt ca i-am jignit intr-un topic pe care l-am si sters ulterior.
de asemenea, tuturor membrilor senior crap care s-au simtit atinsi de cuvintele mele vreau sa transmit regretele mele si asigurarea ca asa ceva nu se va mai intampla.
regret si porecla prezon balamuc (data lui city) pe care nu am s-o mai folosesc niciodata. scuzele mele si lui dan.
av
1. Nu mai stergeti postari sau topicuri ptr. ca va faceti rau si daca la un moment dat aveti nevoie de-o proba ,o dovada , nu mai aveti de unde s-o luati ! Obligatoriu, trebuie o Arhiva la vedere numai ptr. staff-ul tehnic !
2. Nu mai banati utilizatori care au alte pareri decat cele ale staff-ului acestui sit ! E sufienta editarea posturilor calomnioase si combaterea cu argumente pro si contra a ideilor personale !
3. Daca tot suntem la capitolul scuze, ar trebui ca cei banati sa li-i se ridice sanctiunile ptr. a lua la cunostinta ,sa accepte (daca vor ,daca pot ,daca s-au simtit jigniti) si sa-si prezentat la randul lor scuze (daca vor ,daca pot,daca se simt vinovati )