Le acceptam si needitate. numai sa vina ceva informatii.andrei vladeanu scrie:nu nu nu![]()
atunci am lungit-o, dar acum lucrez la montaj. va pun filmul si apoi pozele. in seara asta.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Le acceptam si needitate. numai sa vina ceva informatii.andrei vladeanu scrie:nu nu nu![]()
atunci am lungit-o, dar acum lucrez la montaj. va pun filmul si apoi pozele. in seara asta.
...e vorba de doua clasamente calitate si cantitate, ce vor da clasamentul final prin cumularea nr de puncte din cele doua clasamente. Cele mai putine puncte...cistigajorjinio33 scrie:clasament ceva ?
Cu toate ca sunt trei "echipe" de arbitri, daca crapu "maninca" bine, "cintarul" merge mai greu, pt ca se cintareste si noteaza fiecare crap, iar la o captura peste 8kg trebuie doi martori.jorjinio33 scrie:cred ca toti cei care sunt on acum vor ambele cleasamente cat mai repede!
nu stiu cat de bine mananca pestele astazi am fost pe balta si nu era multa activitateviorel dulamita scrie:Cu toate ca sunt trei "echipe" de arbitri, daca crapu "maninca" bine, "cintarul" merge mai greu, pt ca se cintareste si noteaza fiecare crap, iar la o captura peste 8kg trebuie doi martori.jorjinio33 scrie:cred ca toti cei care sunt on acum vor ambele cleasamente cat mai repede!
Cred ca d=l Stanila face tot posibilul sa "publice" cit mai repede clasamentele![]()
.
Se pare ca cea mai buna solutie este sa mergi iar la balta si sa ne transmiti de acolo.jorjinio33 scrie:nu stiu cat de bine mananca pestele astazi am fost pe balta si nu era multa activitateviorel dulamita scrie:Cu toate ca sunt trei "echipe" de arbitri, daca crapu "maninca" bine, "cintarul" merge mai greu, pt ca se cintareste si noteaza fiecare crap, iar la o captura peste 8kg trebuie doi martori.jorjinio33 scrie:cred ca toti cei care sunt on acum vor ambele cleasamente cat mai repede!
Cred ca d=l Stanila face tot posibilul sa "publice" cit mai repede clasamentele![]()
.
nu am spus ca nu face tot posibilul domnul Stanila sa afiseze clasamentul dar cantarul s-a terminat la ora 18 si acum e ora 20 deaceea astept cu nerabdare.
...raulejorjinio33 scrie:captura de astazi de pe balta era de 14 kg nu va spun cine la parcat sa asteptam sa vedem daca s-a luat si mai mare asadar suspanssss![]()
![]()