Un concurs foarte frumos cu multe rasturnari de situatie . O balta care are pesti din ce in ce mai mari si "decarii" sunt mici in clasamentul de "calitate". Asa cum am mai zis am plecat chitit pe calitate si pe un pescuit curat si comod si am fost foarte aproape de un rezultat bun . Parca sunt blestemat sa nu castig niciodata pe Moara nimic si spun asta ca am pierdut la diferenta foarte mica si am pierdut la mal un peste cu greutatea in jur de 16-20 kg care ne "arunca" pe 1 . Nu cred ca am avut mai mult de 10 pesti sub 5 kg si majoritatea erau sesari si optari .Asta este, cel de sus ne-a dat dar nu ne-a bagat si-n traista . Felicitari castigatorilor ,organizatorului si patronului baltii . Ne vedem la primavara .
Acum am ajuns acasa si vreau sa-i felicit pe baietii de la senzor si senior pt organizarea acestui concurs in special lui Vladut si Costel S.Felicitari castigatorilor cat si invinsilor care au dat dovada de fair-play.Felicitari lui tata Nitu care a scos tot ce a putut dupa acel loc,un ADEVARAT CAMPION!De acum inscrieti-ne si pe noi la concursul din primavara.Nu in ultimul rand vreau sa-l felicit si pe Dl Victor Petcu pt tot ceea ce a facut din Moara Vlasiei,o balta adevarata de crap.
jorjinio33 scrie:Iohann Kraus-Popescu Andrei - Razvan Garcea
Sa nu uitati sa faceti cinste ca v-am indicat unde sa lansati si am vazut rezultatul
Sunt destul ce cinstiti baietii,ii cunosc personal .
Felicitari tuturor particpantilor in special castigatorilor,organizatorilor, precum si dl. Petcu Victor!