Un pret aproximativ pe abonament ?petcuvicto scrie:Sunt de acord cu dvs!!!!!!In primul si in primul rind ,eu ma gindesc la pescari!!!!! Nu sunt adeptul concursurilor si nu doresc ca M.V.2 sa devina o balta pentru concursuri!!!!!! Pentru concursuri sunt alte balti care se ocupa cu asa ceva !!!!!marius mihaila scrie:petcuvicto scrie:Informam pe aceasta cale,ca balta M.V.2 este inchisa in perioada 11-14.11.2010,datorita unui concurs!!!!!!!!
Si cu noi pescarii ce faceti ? saptamanal concurs, nu cred ca este bine. Este balta dv. dar asa o sa va pierdeti clienti, o sa mergem iar la Greaca si poate ne indragostim ! Cu toate ca speram sa inchidem sezonul pe MV2.Pe M.V.2 nu au avut loc niciodata mai mult de 4 concursuri pe an!!!!!! 2 concursuri la inceputul deschiderii sezonului de pescuit si 2 concursuri la sfirsitul sezonului de pescuit!!!!! Anul acesta a mai avut loc in vara" FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010!!!!! Anunt pe aceasta cale,ca incepind cu anul 2011 pe M.V.2 nu se vor tine mai mult de maxim 5 concursuri pe an ( cele 4 cunoscute deja si probabil unul in vara!!!!! Mentionez ca o sa fac tot posibilul pentru ca unele din aceste 5 concursuri sa se desfasoare in cursul saptaminii!!!!!!Tot o data aduc la cunostinta ca incepind cu anul 2011 pe M.V.2 se vor elibera abonamente anuale!!!!! Aceste abonamente vor fi maxim in numar de 20 si vor fi eliberate numai pescarilor care practica C&R si care sunt recunoscuti pentru sportivitatea lor!!!!!!
In aceasta iarna pe M.V.2 se vor construii 6-7 pontoane pentru cei care dores abonament cu ponton rezervat!!!!!! Primele 5-6 pontoane vor fi construite la inceputul baltii(in zona unde nu se pescuieste decit la concursuri si un ponton in padure,unde nu s-a pescuit niciodata!!!!!! Daca am suparat pe cineva cu acest ultim concurs,imi cer scuze!!!!!!!