PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
Marciuc Vasile

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de Marciuc Vasile »

petcuvicto scrie:
marius mihaila scrie:
petcuvicto scrie:Informam pe aceasta cale,ca balta M.V.2 este inchisa in perioada 11-14.11.2010,datorita unui concurs!!!!!!!!

Si cu noi pescarii ce faceti ? saptamanal concurs, nu cred ca este bine. Este balta dv. dar asa o sa va pierdeti clienti, o sa mergem iar la Greaca si poate ne indragostim ! Cu toate ca speram sa inchidem sezonul pe MV2. :(
Sunt de acord cu dvs!!!!!!In primul si in primul rind ,eu ma gindesc la pescari!!!!! Nu sunt adeptul concursurilor si nu doresc ca M.V.2 sa devina o balta pentru concursuri!!!!!! Pentru concursuri sunt alte balti care se ocupa cu asa ceva !!!!!:wink: Pe M.V.2 nu au avut loc niciodata mai mult de 4 concursuri pe an!!!!!! 2 concursuri la inceputul deschiderii sezonului de pescuit si 2 concursuri la sfirsitul sezonului de pescuit!!!!! Anul acesta a mai avut loc in vara" FINALA CAMPIONATULUI NATIONAL DE PESCUIT LA CRAP 2010!!!!! Anunt pe aceasta cale,ca incepind cu anul 2011 pe M.V.2 nu se vor tine mai mult de maxim 5 concursuri pe an ( cele 4 cunoscute deja si probabil unul in vara!!!!! Mentionez ca o sa fac tot posibilul pentru ca unele din aceste 5 concursuri sa se desfasoare in cursul saptaminii!!!!!!Tot o data aduc la cunostinta ca incepind cu anul 2011 pe M.V.2 se vor elibera abonamente anuale!!!!! Aceste abonamente vor fi maxim in numar de 20 si vor fi eliberate numai pescarilor care practica C&R si care sunt recunoscuti pentru sportivitatea lor!!!!!! :wink: In aceasta iarna pe M.V.2 se vor construii 6-7 pontoane pentru cei care dores abonament cu ponton rezervat!!!!!! Primele 5-6 pontoane vor fi construite la inceputul baltii(in zona unde nu se pescuieste decit la concursuri si un ponton in padure,unde nu s-a pescuit niciodata!!!!!! Daca am suparat pe cineva cu acest ultim concurs,imi cer scuze!!!!!!!
Un pret aproximativ pe abonament ? :D
Respecta pestele si el te va rasplati !

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

Nu e suparare domnule Victor, dar este greu sa nu poti pescui pe balta preferata pe o asa vreme frumoasa. As fi venit si la concurs, dar am aflat ca de fapt este vora de nite paruri intre pescari pe sume mari, iar eu nu sunt adeptul jocurilor cu mize asa mari.
Sa speram ca vom avea vreme frumoasa si saptamana viitoare ! :D

floricel

Mesaj de floricel »

zfcristian scrie:Se pare ca va fi un concurs organizat de persoanele non grata care in ultima vreme nu mai au dreptul sa scrie pe aici.
Sunt info despre acest concurs pe celelalte forumuri de profil
nu va fi un concurs propriu-zis, va fi o cheta ptr lotul lui dan mitranescu ca sa faca un revelion fericit cu 5000 de euro in buzunar !
:D

am vazut cum pescuieste, nu are cine sa-l bata in romania pe mv. curajos din partea celor ce accepta provocarea, oamenii cu bani au multe capricii si vise neatinse.

Madalin Dirla
Pescar de competitie
Puncte: 0

Mesaj de Madalin Dirla »

floricel scrie:
zfcristian scrie:Se pare ca va fi un concurs organizat de persoanele non grata care in ultima vreme nu mai au dreptul sa scrie pe aici.
Sunt info despre acest concurs pe celelalte forumuri de profil
nu va fi un concurs propriu-zis, va fi o cheta ptr lotul lui dan mitranescu ca sa faca un revelion fericit cu 5000 de euro in buzunar !
:D

am vazut cum pescuieste, nu are cine sa-l bata in romania pe mv. curajos din partea celor ce accepta provocarea, oamenii cu bani au multe capricii si vise neatinse.
Vezi ca l-a batut Nitu si Baboieru :wink: !!!

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

claudiue scrie:Foarte buna initiativa cu pontoane, mai ales la inceputul baltii.
Intrebarea mea este daca acestea vor fi accesibile NUMAI abonatilor sau vor putea fi inchiriate si de catre ceilalti pescari in caz ca sunt libere?
Multumesc si felicitari !
In acest moment nu stiu!!!!! Ma mai gindesc!!!!!! :wink:
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Ieri,dupa terminarea concursului,mai precis in juriul orelor 14.00,in timp ce concurentii isi stringeau sculele si bagajele,am mai adus in afara de cele 6 tone de crap cu,care am populat saptamina trecuta,inca o masina cu 1,7 tone de crap cu greutati cuprinse intre 4-8 kg!!!!!!!!! In total in ultimele 10 zile,M.V.2, a fost populata cu inca 7,7 tone de crap!!!!!!!
Victoras Petcu

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

in curand, imagini PV TV de la aceasta populare-surpriza
si fotografii, aici pe crapmania.ro
The One Team

petre iulian
Pescar de competitie

Mesaj de petre iulian »

buna idee cu pontoanele dar atentie cum le construiti sa fie cat mai functionale . Daca vreti avem dimensiunile de la unele gandite de noi pe alta balta dar au si casuta pe ele . Eu zic ca e bine ca se pot inchiria ca multi pescari prefera sa nu se mai care cu ,cortul mai ales cand ploua . :wink: .
Membru Fondator al Clubului Sportiv Green Lake

claudiue

Mesaj de claudiue »

Trebuie sa fie suficient de lungi sa poti lansa linistit...
Am intalnit pontoane prea scurte de nu puteai lasa lanseta pe spate cand voiai sa arunci.

claudiue

Mesaj de claudiue »

petcuvicto scrie:
claudiue scrie:Foarte buna initiativa cu pontoane, mai ales la inceputul baltii.
Intrebarea mea este daca acestea vor fi accesibile NUMAI abonatilor sau vor putea fi inchiriate si de catre ceilalti pescari in caz ca sunt libere?
Multumesc si felicitari !
In acest moment nu stiu!!!!! Ma mai gindesc!!!!!! :wink:
Ganditi-va cu o taxa suplimentara, gen plantat, pt accesul pe ponton. Oricum se stie ca locurile de pe fatza tin peste mare...deci merita!

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”