Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
Sic,sic,sic!!!!!! Din primavara pe M.V.2,vor fi amplasate trei toalete ecologice!!!!!!!norisss scrie:ok, ok....amenajari care au in centru siguranta pestelui(adica sa nu cumva sa plece din balta fara stirea cui trebuie).Jos palaria aici,..... dar nu zice nimeni ca nu exista macar o buda pe undeva?
Ma declar impotriva tradatorilor de la "avps acvila" !!!!!!!buhac constantin scrie:Felicitari pentru toti cei implicati la acest minunat concurs !
Timpul a tinut cu pescarii si pestele avea o pofta nebuna de mancare .
Din cauza ca aveam programata o partida de vanatoare am fost nevoit sa plec dupa prima noapte de pescuit !
Dl Petcu va felicit pentru balta dv si amenajarile facute !
Dl Petcu este adevarat ca dv ati vrut sa dati foc ...............? Eu nu cred .
Imi cer scuze!!!!! Catelul nu se obisnuise cu lumina de pe balta!!!!!Oricum nu o sa mai tulbure linistea baltii!!!!!! De fapt a fost dus in alt loc si cred ca nu a mai deranjat in urmatoarele doua nopti!!!!!!!maxx1979 scrie:sa vazut si efectul...Vladut Mateianu scrie:La anul vor exista 3 wc-uri ecologice..![]()
PS Un zvon de ultima ora : Ghita se plimba noaptea pe balta cu 2 galeti de motorina intr-o mana si cu 10 litri de vin si 200 lei in cealalta ca sa ii cinsteasca pe cei cu utilajele din spatele echipei Iohan-Garcea -Toto ca sa munceasca si noaptea si sa faca galagie....au vazut cativa martori !![]()
...
D-le Petcu...cu catelu' ala care urla toata noaptea ce facem? Ne-a tinut un concert de mai mare frumusetea...