Desfasurare Cupa Iernii ed. a IV-a MOARA VLASIEI 2

Concursuri de crap. Anunturi, regulamente, inscrieri, desfasurare, clasamente, foto, concluzii.

Moderatori: odoctee, Irinel Nitu

Scrie răspuns
RazvanG
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Desfasurare Cupa Iernii ed. a IV-a MOARA VLASIEI 2

Mesaj de RazvanG »

maxx1979 scrie:
Vladut Mateianu scrie:La anul vor exista 3 wc-uri ecologice.. :wink:

PS Un zvon de ultima ora : Ghita se plimba noaptea pe balta cu 2 galeti de motorina intr-o mana si cu 10 litri de vin si 200 lei in cealalta ca sa ii cinsteasca pe cei cu utilajele din spatele echipei Iohan-Garcea -Toto ca sa munceasca si noaptea si sa faca galagie....au vazut cativa martori ! :wink: :D
sa vazut si efectul... :D ...

D-le Petcu...cu catelu' ala care urla toata noaptea ce facem? Ne-a tinut un concert de mai mare frumusetea... :shock:
........................................................................................
iubiti si cainii vagabonzi :lol: :lol:

mesaj editat pt libaj calomnios
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

Oare am gresit cind ieri,dupa terminarea concursului,mai precis in juriul orelor 14.00,in timp ce concurentii isi stringeau sculele si bagajele,am mai adus in afara de cele 6 tone de crap cu,care am populat saptamina trecuta,inca o masina cu 1,7 tone de crap cu greutati cuprinse intre 4-8 kg!!!!!!!!! In total in ultimele 10 zile,M.V.2, a fost populata cu inca 7,7 tone de crap!!!!!!! Intreb pentru ca nimeni nu a mentionat nimic despre acest lucru!!!!!! :(
Victoras Petcu

norisss

Mesaj de norisss »

nea Petcu...toata stima pentru popularile pe care le faceti.Asta presupune investitii mari si ne da noua de insteles ca pe langa faptul ca scoateti bani frumosi din balta asta va ganditi sa mai si investiti in ea, pentru ca altfel s-ar duce de rapa.Daca dvs credeti ca imi faceti "sic" cu toaletele eu o iau ca pe o gluma.Este in sfarsit o davada de civilizatie care s-ar face simtita pe aceasta balta.Eu va doresc ca pe langa toaletele astea ecologice sa mai construiti si un mic amplasament in care sa gasim ceva d-ale gurii(lichide si solide, alcolizate si nealcolizate).

toate bune.

marius mihaila

Mesaj de marius mihaila »

Nea Victore, ce reprizinta 1.7 tone de crap la cat peste este in MV ? :roll: un fleac.

Crap ai din belsug, mai umbla la confortul pescarilor si o sa ai numai de castigat. Si poate mai umbli la taxa de la anul pentru cei care pescuiesc doar de placere ! :?

Bogdan Dragan
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Bogdan Dragan »

Tudor Cosmin scrie:Maimutoi, esti de acord???????????????????
Total de acord cu tine!!! :lol:

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Mesaj de Alexandru Mihai »

Sectantule ala a fost motivul ptr care nu ai prins baboii?hahahahahahaha

Huoooooooo....ceasul rau pisica neagra...nu ai vazut bre unde am nimerit? ...intre Maty si Dan M. :cry: :cry: :cry:
''Daca mintea iti este oarba ochii sunt inutili.''

Anthony Hopkins

RazvanG
Pescar de competitie

Mesaj de RazvanG »

shimanobig scrie:
maxx1979 scrie:
Vladut Mateianu scrie:La anul vor exista 3 wc-uri ecologice.. :wink:

PS Un zvon de ultima ora : Ghita se plimba noaptea pe balta cu 2 galeti de motorina intr-o mana si cu 10 litri de vin si 200 lei in cealalta ca sa ii cinsteasca pe cei cu utilajele din spatele echipei Iohan-Garcea -Toto ca sa munceasca si noaptea si sa faca galagie....au vazut cativa martori ! :wink: :D
sa vazut si efectul... :D ...

D-le Petcu...cu catelu' ala care urla toata noaptea ce facem? Ne-a tinut un concert de mai mare frumusetea... :shock:
........................................................................................

mesaj editat pt libaj calomnios
Domnule admin sau moderator,daca dvs considerati apelativul sectant ca limbaj calomnios ,va rog sa-mi stergeti absolut toate mesajele sau postarile pe care le voi face cand voi vb cu Maxx deoarece asa il alint eu.Nu cred ca pot fi calomnios in mom in care ma adresez unui prieten :oops: :oops: :oops:
Nume utilizator schimbat din shimanobig in RazvanG

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Sustin ce a scris Big mai sus, suntem prieteni, si nu ma simt lezat cu apelativul folosit de el...

ps: mare branza nu faceai nici tu intre Dan si Maty...

Anthony Hopkins

andrei vladeanu
Veteran

Mesaj de andrei vladeanu »

big & max

faptul ca voi nu va simtiti lezati conteaza mai putin. important este ce vad si ceilalti vizitatori ai acestui forum.
cunosc prieteni care se simt foarte bine adresandu-se unul altuia cu - puscarie, belitule, pishatule, etc. asta nu inseamna ca acest gen de prietenie apelativa trebuie sa-l exhibe si aici, pe forum. adica sa-l arate lumii.

multumesc pentru intelegere
The One Team

Alexandru Mihai
pescar de competitie

Ok, am inteles.

Anthony Hopkins

senzor planet
Scrie răspuns