Am o nelamurire. Din poze se vede ca proiectoarele de pe malul de vis-à-vis cam bat in ochii pescarilor. Cam deranjant… Si apoi, ce sens mai are punctul ala din regulament cu iluminatul pe balta, daca tot e lumina ca pe bulevard… ???
Moderatori: odoctee, Irinel Nitu
OK. Asa se vede din poze.maxx1979 scrie:Erau pozitionate in unghi, nu afectau pescari.
Multumesc pentru felicitari!!!!!oanavictor scrie:Felicitari tuturor castigatorilor cu un plus pentru vicepresedintele ligii .
felicitari tuturor concurentilor .
felicitari Victor Petcu pentru cantitatea impresionanta de crap din balta dar si pentru media destul de rasarita a lor .
felicitari tuturor celor implicati in desfasurarea concursului .
"e lumina ca pe bulevard… ???"Vali Vesa scrie:Felicitari tuturor. Bravo Toto & Co, bravo Cosmin & Co. Frumoasa lupta, cel putin de pe margine![]()
![]()
Am o nelamurire. Din poze se vede ca proiectoarele de pe malul de vis-à-vis cam bat in ochii pescarilor. Cam deranjant… Si apoi, ce sens mai are punctul ala din regulament cu iluminatul pe balta, daca tot e lumina ca pe bulevard… ???
Chiar nu ma cunoasteti. Daca am ceva de spus o spun in fata. Nici urma de rautate, ca n-am de cepetcuvicto scrie: Sper ca nu ati facut aceasta remarca cu iz de rautate!!!!!! [/b]
andrei vladeanu scrie:big & max
faptul ca voi nu va simtiti lezati conteaza mai putin. important este ce vad si ceilalti vizitatori ai acestui forum.
cunosc prieteni care se simt foarte bine adresandu-se unul altuia cu - puscarie, belitule, pishatule, etc. asta nu inseamna ca acest gen de prietenie apelativa trebuie sa-l exhibe si aici, pe forum. adica sa-l arate lumii.
multumesc pentru intelegere