Strict legat de umanitate - am un caz SOCIAL ( nu e legat de boala ) a unei familii din Prahova - mama , tata si 3 copii . Simbata asta de abia isi crestineaza copii , pe mama am reusit sa o angajez undeva la ROSAL , cu tata sunt pe cale sa il rezolv ca sofer , amariti rau de tot !!! Impreuna cu 2 frati de-ai mei , le crestinam copiii simbata asta , la biserica de pe DN 1 dupa Baicoi .
Ma gindeam ca din banii strinsi , sa mergem sa vedem ce le trebuie si sa ii aranjam peste iarna ... fara bani cash - sau ma rog intr-o masura rezonabila - cota parte .
Faceti o comisie care sa ii ajute si sa cumpere ce le trebuie sa treaca iarna ! ( lemne , carbuni , haine , hrana , rechizite , samd ) Mie nu imi trebuie banii ca atare ci ceea ce le este de folos , cumparate din banii astia .
O propunere si atit . Acesti oameni se vor ruga de sanatatea noastra - multi ani de acum incolo ...
eu unul sunt de acord cu propunerea lui Val, mai ales ca acele cazuri cu boli destul de grave(majoritatea in faza terminala sau sanse minime de supravietuire) la care tratamentul este de ordinul zecilor sau sutelor de mii de euro nu cred ca au vreo sansa de rezolvare cu ajutorul nostru care nu va fi substantial. Asa ca mi se pare mult mai bine sa ajutam pe cineva care chiar va simti acest, sa zicem, cadou de sarbatori. Asta este parerea mea.
Doamne cata suferinta pe lumea asta .....Victore pina la urma tu decizi si crede-ma ca ai o misiune atit de grea incit nici nu stiu cum sa te ajut .
In alta ordine de idei - nu e rau sa pui la dispozitie un cont ( chiar personal ) in care sa viram banii - pentru ca de exemplu eu nu stiu daca pot ajunge de joi , duminica sponsorizez un concurs de trap la Ploiesti , samd . E bine sa iei banii chiar si anticipat , sa ajunga macar la tine . Eu unul nu am probleme daca iti virez banii tie si tu sa ii dirijezi unde se hotaraste .
Din ING Bank astazi au plecat 800 lei in contul din Transilvania bank . Rog barca si casuta ! Copie dupa OP maine , dupa procesare ... de catre banca .