@Genes&gabi
Cred ca dorinta voastra de a ajuta pe micutul Alex, va influenta pozitiv concurentii, iar banii ce se string vor fi donati parintilor lui Alex, pt ca in 25.11 sa se poata prezenta la clinica din Regensburg.
casuta 1............................Laurentiu Sarghie....................500
casuta 2 ...........................Nitu.....................................1000
wc ..................................Team Brasov...........................500
casuta 3 ..........................Irinel.....................................500
casuta 4 ..........................Val -Mitrea .............................550
casuta 5 ..........................Badica-Viteza .........................1000
statia mica .......................Caterinca.................................500
casuta 6 ..........................Top-Banana ............................400
Luxten..............................Dragoi ....................................200
casuta 9 ..........................Genes.....................................650
casuta 10 ........................info-pescar ..............................400
gard ...............................Dinu Sorin.................................500
podu-rupt.........................Bebe Moise...............................500
gunoi ..............................iorgos.......................................600
drum ..............................Barnea Madalin............................500
casuta sat ......................Ionescu Marian............................450
stadion ...........................Cornel Serbu...............................500
inalta .............................Orhei .........................................300
baraj ..............................Buturugeanu ...............................500
.....................................viteza .......................................1000
ghita ...............................................................................500
Vali Vesa ..........................................................................500
Marius Barbu-Din.................................................................500
Pasa ................................................................................500
MARIAN CONSTANTIN ..........................................................100
mai sunt promisiuni ca pana duminica vor mai veni niste bani .
DUMINICA SE VA STI CU SIGURANTA SUMA TOTALA CAT SI DESTINATIA BANILOR .
LUNI BANII VOR FI DEPUSI IN CONTUL PERSOANEI CARE VA BENEFICIA .
SAU MAI STRANS ..................1500 DIN INCHIRIEREA CABANELOR ,BANI CE REPREZINTA COSTUL ARBITRAJULUI .
SAU MAI STRANS ....................600 DIN INCHIRIEREA BARCILOR.
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
mai sunt promisiuni ca pana duminica vor mai veni niste bani .
DUMINICA SE VA STI CU SIGURANTA SUMA TOTALA CAT SI DESTINATIA BANILOR .
LUNI BANII VOR FI DEPUSI IN CONTUL PERSOANEI CARE VA BENEFICIA .
SAU MAI STRANS ..................1500 DIN INCHIRIEREA CABANELOR ,BANI CE REPREZINTA COSTUL ARBITRAJULUI .
SAU MAI STRANS ....................600 DIN INCHIRIEREA BARCILOR.[/quote]
Cea mai mare realizare a diavolului a fost aceea ca a convins lumea ca nu exista
Un concurs foarte frumos si care paoate deveni o data pe an un simbol al pescuitului pentru ajutorarea unor cazuri nefericite.
Multzumim domnului Oana pentru gazduire si participantzilor pentru intelegere.
Pacat ca nu am strans mai multzi pescari poate la anu sa va ganditzi mai bine.
acum am ajuns acasa dupa 4 zile capricioase...pestele de darvari cu greu se lasa prins...am pescuit la cabana luxten 4 crapi-12,800 kg, cel mai mare 3,900kg. Am mai avut 3 scapari unul destul de mare. Felicitari castigatorilor si tuturor celor care au participat si care au donat cate ceva. S-a hotarat dupa concurs ca banii sa mearga la cazul prezentat de Genes cu baietelul de 8 ani din Pitesti. Am inteles ca s-au strans aprox. 15.000 RON. As vrea sa mai vad astfel de actiuni. NOTA 10 Dl. VICTOR. Oficial GATA crapul pe anul asta(pt mine )
P.S. borsul de peste criminal iar multi care au donat nici nu au participat la concurs.
deocamdata doar poze astea le am...dar mai mult ca sigur se vor posta toate pozele cu pestii prinsi
Fişiere ataşate
crap sui darvari 1.900kg.JPG (96.47 KiB) Vizualizat de 767 ori