Moderatori: Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee
La fel cum le poti tine paralel cu solul sau cu varfurile in jos si daca ai Sky PodVladut Mateianu scrie: Dar nu uita ca poti sa ti lansetele cu varfurile in sus si daca nu ai Sky-Pod Fox,.
Corect, ai dreptate in toate cele 3 cazuri prezentate. Si probabil ca mai sunt situatii.ReMuS scrie:Le tii cu varful in sus doar in 3 situatii ( zic eu ) daca nu ai "fite:
1. daca plantezi, cum zicea si Cipica, poti iesi, intra mai usor la mal etc
2. daca ai multa vegetatie si vrei sa-ti intre firul peste, sau cat mai putin din el prin vegetatia respectiva( care o fi ea: hinar, nuferi etc)
3. pe ape curgatoare, unde din nou vrei sa intre cat de putin fir in apa, din cauza curentului , depunerilor etc
In rest daca le tii cu varful in sus....
plantat la ghiolul mare la 350 de metrii,am prag de scoici in fata.Vladut Mateianu scrie:Multi asa au vazut la tv, si de..... e trendy !Sunt foarte putine partide de pescuit in viata unui pescar cand este mai indicat sa pescuiasca cu varfurile spre cer....si nu prea in tara noastra !
![]()
Dar nu uita ca poti sa ti lansetele cu varfurile in sus si daca nu ai Sky-Pod Fox, cam orice rod-pod iti da aceasta posibilitate !
Astept si eu sa vedem pareri de la pescari care folosesc stilul cu varful in sus !Si motivatia...