Moderator: andrei vladeanu
buhac constantin scrie:Un ROM avea un porc si un cal .Intr-o seara vine calul de la munca si cade rupt de oboseala planganduse porcului ca nu stie ce sa mai faca sa scape si el de munca .Porcul il invata sa se prefaca ca este bolnav si va sta si el in grajdi la umbra .Dimineata cand vine stapanul calul nu se mai scula prefacanduse ca este bolnav .Galagie mare si trimite piranda dupa veterinar .Vine veterinarul consulta calul ,ii face o injectie spunandui proprietarului ca daca pana maine nu se repara nu are decat sa ajunga cu el la abator .Toata ziua calul si porcul au discutat ajungand la concluzia ca trebuie sa mearga la munca decat sa fie sacrificat .A doua zi dimineata vine stapanul ,calul necheza si era mai vioi ca niciodata .Atunci stapanul fericit zise catre piranda sa cheme veterinarul ca injectia miraculoasa a salvat calul si de bucurie trebuie taiat porcul pentru a da o petrecere !
vorbeste cu administratorul site ului inainte de posta alte site uriVal scrie:Scrie d-l Iuga
"Ca sa nu mai existe speculatii, textul articolului a fost retras la solicitarea mea deoarece am considerat nepotrivita copierea lui dezgolit de incarcatura imagistica, asa cum apare in editorial pe prima pagina a infop.........Pentru cei care se prind mai greu, le fac un rezumat pe intelesul tuturor, ca sa nu se mai chinuie sa umple pagini intregi de presupuneri despre ... nimic.
Pe scurt, e vorba despre cei care se simt datori sa solidarizeze cu masculul alfa caruia au ale sa i se prosterneze si in numele caruia tavalesc pe oricine in noroi chiar fara sa li se ceara, ca sa ramana in gratii sau sa-si demonstreze, absolut gratuit de altfel, apartenenta la clan. Specimenele se regasesc pretutindeni, nu sariti sa va identificati in articol. Separat dar nu fara legatura, am introdus in text cateva stereotipii des folosite in catalogarea incomozilor care indraznesc sa vorbeasca in front.
Capite?"
Nu capite ! Oricum este incorecta exprimarea !
Cind ai refulari in scris despre esenta masculului alfa , nu o faci pe forum public , cu apropouri mai mult decit clare la niste oameni care sunt inca in viata ! Daca tinzi spre Paler , Liiceanu , si speri la Eliade (sarac nebun ! ) , fa-o pe vreun blog personal si nu confunda site-ul tau despre pescuit cu negura mintii tale . Specimenele s-au sesizat .... pentru ca mai mult decit cereri si sesizari nu poti scrie .
Costele stii cum inteleg eu fabula ta . Cind o sa apara stapinul grajdului pe vreun cal alb si o sa faca liniste in padoc intre toate orataniile , imi asum si eu atitudinea de porc . Dar cind ma obliga sa stau capra , pozitie standard , ca sa nu moara elefantii , nu mai pot sa nu scriu . Macar atit ! Si uite ca se gaseste un greiere din grajd care spune o poveste , despre porci si capre .....asa cum a priceput-o el .buhac constantin scrie:Un ROM avea un porc si un cal .Intr-o seara vine calul de la munca si cade rupt de oboseala planganduse porcului ca nu stie ce sa mai faca sa scape si el de munca .Porcul il invata sa se prefaca ca este bolnav si va sta si el in grajdi la umbra .Dimineata cand vine stapanul calul nu se mai scula prefacanduse ca este bolnav .Galagie mare si trimite piranda dupa veterinar .Vine veterinarul consulta calul ,ii face o injectie spunandui proprietarului ca daca pana maine nu se repara nu are decat sa ajunga cu el la abator .Toata ziua calul si porcul au discutat ajungand la concluzia ca trebuie sa mearga la munca decat sa fie sacrificat .A doua zi dimineata vine stapanul ,calul necheza si era mai vioi ca niciodata .Atunci stapanul fericit zise catre piranda sa cheme veterinarul ca injectia miraculoasa a salvat calul si de bucurie trebuie taiat porcul pentru a da o petrecere !
Si tu unde te postezi in .... menajeriecarpmaster scrie:mai sus...