Moderator: andrei vladeanu
Bine Burak, din cate am inteles da` vezi ca am si eu un nume, poza la avatar, nu sunt o clona, iar bullshitul prefer sa-l discutam nu sa mi-l arunci tu in fata ca nici tu nu ma cunosti.carpmaster scrie:usor cu turcule , nici nu ma cunosti , vladuti isi permita sa imi spune turcule ca ne cunoastem de mult , dar tu sa ai limite ...ti am zis punctul meu de vedere , nu iti place problema ta ...as vrea sa nu mai repeti adresare asta ...
Vrei sa spui ceva concret Paule? ... Stabileste data spritului.paulletta scrie:Myagi, stai la semafor frate ca iti iei amenda daca treci pe rosu.
Vezi daca fierbe ceva in oala ta si lasa-i pe altii sa vada ce e in oala lor.![]()
PS:
Si nu mai face amenintari de care nu te poti tine..... CA bem spritul ala.... am baut zeci de cand ai spus tu...
mult noroc in viitor.miyagi scrie:Bine Burak, din cate am inteles da` vezi ca am si eu un nume, poza la avatar, nu sunt o clona, iar bullshitul prefer sa-l discutam nu sa mi-l arunci tu in fata ca nici tu nu ma cunosti.carpmaster scrie:usor cu turcule , nici nu ma cunosti , vladuti isi permita sa imi spune turcule ca ne cunoastem de mult , dar tu sa ai limite ...ti am zis punctul meu de vedere , nu iti place problema ta ...as vrea sa nu mai repeti adresare asta ...
Asemenea si tie.carpmaster scrie:mult noroc in viitor.miyagi scrie:Bine Burak, din cate am inteles da` vezi ca am si eu un nume, poza la avatar, nu sunt o clona, iar bullshitul prefer sa-l discutam nu sa mi-l arunci tu in fata ca nici tu nu ma cunosti.carpmaster scrie:usor cu turcule , nici nu ma cunosti , vladuti isi permita sa imi spune turcule ca ne cunoastem de mult , dar tu sa ai limite ...ti am zis punctul meu de vedere , nu iti place problema ta ...as vrea sa nu mai repeti adresare asta ...
claudiue scrie:Miyagi tu te mai suporti?
Te-ai suparat o data cand m-am indoit de inteligenta ta...dar vad ca vrei cu toate postarile sa imi dai dreptate...
Daca taceai....pescar (poate) deveneai...