cumpar masina 4x4

Moderatori: Dan Mateianu, Alin Galbenu, Bogdan Zaharia, odoctee, Cristi Matei

Încuiat
miyagi
Pescar de competitie
Puncte: 0

Re: cumpar masina 4x4

Mesaj de miyagi »

Dan M scrie:salut.

navara nu, ma intereseaza ceva gen hyundai santa fe.. rav 4..etc..

si nici preluare leasing nu e cazul.

multumesc.
Daca doriti va pot spune cum am procedat eu. Am mers pe varianta Santa Fe desi ma gandeam la Patrol sau Pajero Sport. Acesta a fost mult mai accesibil si fiabil ca investitie in timp. In plus cred ca e mai spatios decat Rav-ul. Daca vreti sa-mi spuneti si va trimit nr meu de tel pe privat.
Urban culture.

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

miyagi scrie:
Dan M scrie:salut.

navara nu, ma intereseaza ceva gen hyundai santa fe.. rav 4..etc..

si nici preluare leasing nu e cazul.

multumesc.
Daca doriti va pot spune cum am procedat eu. Am mers pe varianta Santa Fe desi ma gandeam la Patrol sau Pajero Sport. Acesta a fost mult mai accesibil si fiabil ca investitie in timp. In plus cred ca e mai spatios decat Rav-ul. Daca vreti sa-mi spuneti si va trimit nr meu de tel pe privat.
pai ma intereseaza un santa fe, chiar asta as vrea, dar nu stiu niciun vanzator cu o oferta buna:P

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Aveti mp.
Urban culture.

SATANA

Mesaj de SATANA »

Ce gluma buna! Hyundai -masina fiabila! :lol: :lol: Poate ieftina si atata tot!

Miyagi draga, in viitor te vad cel putin moderator pe aici, daca nu chiar urmasul lui Base la Cotroceni!
Nu stiu cand mai dormi sau te duci la buda, esti omniprezent peste tot non-stop, atotcunoscator si atotstiutor!
Esti iritabil, chiar si numai vizual, vezi ca mai exista viata si dincolo de ecranul calculatorului!

Dan Mateianu
Site Admin
Puncte: 300

Mesaj de Dan Mateianu »

SATANA scrie:Ce gluma buna! Hyundai -masina fiabila! :lol: :lol: Poate ieftina si atata tot!

Miyagi draga, in viitor te vad cel putin moderator pe aici, daca nu chiar urmasul lui Base la Cotroceni!
Nu stiu cand mai dormi sau te duci la buda, esti omniprezent peste tot non-stop, atotcunoscator si atotstiutor!
Esti iritabil, chiar si numai vizual, vezi ca mai exista viata si dincolo de ecranul calculatorului!
@Andrei I,

te rog vezi -> http://crapmania.ro/forum/viewtopic.php?f=37&t=7025

miyagi
Pescar de competitie

Mesaj de miyagi »

Multumesc.
In 38 de ani omul acumuleaza cate ceva. Din pacate acum sunt cam dependent de calculator ca nu ma pot misca bine. Ce sa-i faci? Altfel as avea multe de facut sa fi convins.
Urban culture.

Vladut Mateianu
CS SENZOR

Mesaj de Vladut Mateianu »

@alex leonte

Ma faci sa rad ! Cred ca nu sti cat a scazut piata auto, la masina ta este greu sa gasesti pe cineva sa-ti preia leasingul, tu vrei sa mai si recuperezi din banii dati ? :D
Si eu sunt in aceiasi situatie, de aia rad..... Cu cat platim noi la leasing, ne luam acum cate 2 masini la fel de maximum 2 ani ! :wink:

Cred ca a fost greseala vietii sa iau masina in leasing, cine face ca mine ca mine sa pateasca ! :twisted:
CS SENZOR

http://www.snz.ro
http://www.crapmania.ro

"Studiati trecutul, daca vreti sa divinizati viitorul." - Confucius

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

@ Vladut

Nu a fost greseala ca ai luat masina in leasing , foarte multi au procedat asa ptr ca nu erau atunci atatia bani cash , dar si daca ar fi fost si lumea ar fi cumparat cash , unde era diferenta ? Casco tot iti faceai la asa o masina , restul cheltuielilor erau neglijabile versus avantajul ratelor.

Piata oricum ar fi cazut cu criza , deci si pretul masinilor (cash sau leasing nu are importanta) sunt la gara acum ... Situatia era alta daca erai proprietar (daca era cash) si miroseai ca se duce totul de rapa mai din vreme si apucai sa o vinzi pe bani mai buni , spre exemplu prin vara toamna 2008. Si o vindeai si ai fi luat alta , nu ? Tot noua si totul se repeta ... zic si io nu dau cu paru ...

Sentimentul meu este ca putini au estimat la cumpararea unui auto nou mai scump cat de tare va fi devalorizarea fireasca dupa 3 sau 4 ani , dar criza care a venit a amplificat si mai tare efectul devalorizarii .

Masina se depreciaza cu sa zicem cca. 50-60% din pretul de noua dupa 4 ani in mod normal , dar una e sa aplici 50% la o masina care de noua a fost 8 mii si alta e sa aplici la o masina care a fost de noua 50 mii , pierderea in valoare absoluta e suportata diferit de client desi procentual ea e egala ... Daca mai vine si criza , te bate gandul sa-ti iei logan SH pana trece vifornita ... sau vestitul Duster care face furori prin ioropa :).

Respectele mele doctore !

sebyy

Mesaj de sebyy »

Eu va recomand Subaru Forester dar nu cred ca la banii aia gasitit varianta diesel. Din punctul meu de vedere si al altora este o masina pe care te poti baza o viata.
P.S Nu vreau sa o vand era doar un sfat...

Marinarul

Mesaj de Marinarul »

Subaru Forester , subscriu , e o masina tare , robusta , fiabila , are o colega de-a mea varianta 2,0 X (nu 2.0 XT) benzina si e spaima portofelului , consuma ca dracii , in oras 16 - 18 % . Daca e si automata mai pune 1 l.

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “ARHIVA BAZAR”