PARTIDE DE PESCUIT MOARA VLASIEI 2

Moderator: Victoras Petcu

Încuiat
robyvan
pescar de competitie
Puncte: 0

Re: Moara Vlasiei 2

Mesaj de robyvan »

Dani Hentiu scrie:Nu este o vrajeala de 2 bani absolut deloc si nici nu am spus ca ar trebui sa lasati pescarii sa aibe saci de pastrare, am spus doar ca cei care au, nu inseamna ca sunt hoti. Am scris clar mai sus ca daca nu vreti sa lasati cu saci e ok, este balta dvs si va faceti singuri regulile. Am spus totodata ca facand pozele noaptea poti sa ai o calitate a imaginii mai proasta. Nu ma cunoasteti si va pronuntati agresiv in ceea ce priveste intentile mele prin postarea pozei respective, dar daca cautati mai indelung pe aceasta pagina nu o sa gasiti poze cu mine si asta nu din cauza ca nu am ci pur si simplu nu am avut motive sa le postez, am vrut doar sa va arat calitatea indoielnica a unei fotografii care insa ar fi putut iesi mult mai bine daca era facuta ziua.
PS
Modul in care tin pestele nu e cel mai ortodox imi cer scuze, nu eram grabit eram doar obosit, era la un pescuit pe o balta cu putin peste in apa, doar 10 tone pe 6 hectare si absoluti toti pestii erau ciortani de la 10kg in sus :D si o taxa de pescuit nesimtit de mare 50 de euro pe 4 zile si 3 nopti, conditii de tot rahatul ( pontoane, loc special sapat in mal pentru pus cortul, restaurant, dusuri, wc), ingrozitor... :wink:
Si mergi doar cu buletinul........si daca ai nevoie, vin si fetitele din Subotica.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
slowly we rot- by Obituary

Dani Hentiu

Mesaj de Dani Hentiu »

Eu am vrut sa scot in evidenta doar incomoditatea de a nu folosii saci de pastrare. In rest nu judec nici regulamentul, nici taxa, nici conditile, oricum nu sunt clientul dansului si am inteles una peste alta ca MV2 este una daca nu cea mai buna din baltile acestei tarisoare.
Ironia facuta mai devreme a fost ca un raspuns la ironia domnului Petcu si nu doresc sa ii aduc nici un afront personal, mai ales ca pe undeva cred ca are dreptate si dansul sa se fereasca prin orice mijloace de pescarii care fura. Vorba aia: cand te-ai ars odata suflii si-n iaurt

senov telici

Mesaj de senov telici »

vezi cu informatile despre baltile din ungaria ca ajung la urechile celor de la baia mare si ii lasa pe unguri cu baltile goale ! la multi ani romani si romania ! :lol:

norisss

Mesaj de norisss »

asta am cerut si eu domnule Petcu.WC-uri ca sa nu se mai sperie nevasta de tot felul de ciudati de prin padure, si taxe mai mici pentru C&R.Promit ca daca se rezolva astea 2 puncte ma fac inapoi pescar....ca acum sunt clona lui CHUCK NORISS.

Cucu Ionel

Mesaj de Cucu Ionel »

Senov, balta cu pricina ii in Serbia! :D
Fir intins

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Mesaj de Victoras Petcu »

norisss scrie:asta am cerut si eu domnule Petcu.WC-uri ca sa nu se mai sperie nevasta de tot felul de ciudati de prin padure, si taxe mai mici pentru C&R.Promit ca daca se rezolva astea 2 puncte ma fac inapoi pescar....ca acum sunt clona lui CHUCK NORISS.
In sfirsit am obtinut aprobare de la dl Primar(sa-i de Dumnezeu sanatate) si in primavara pe M.V.2,vor fi montate 3 toalete ecologice!!!!!!Taxa C&R,dupa primele trei sedinte de pescuit:
50 lei = 12 ore
100 lei = 24 se ore
Deci dupa parerea mea problemele sunt ca si rezolvate
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

Dani Hentiu scrie:Eu am vrut sa scot in evidenta doar incomoditatea de a nu folosii saci de pastrare. In rest nu judec nici regulamentul, nici taxa, nici conditile, oricum nu sunt clientul dansului si am inteles una peste alta ca MV2 este una daca nu cea mai buna din baltile acestei tarisoare.
Ironia facuta mai devreme a fost ca un raspuns la ironia domnului Petcu si nu doresc sa ii aduc nici un afront personal, mai ales ca pe undeva cred ca are dreptate si dansul sa se fereasca prin orice mijloace de pescarii care fura. Vorba aia: cand te-ai ars odata suflii si-n iaurt

MULTUMESC PENTRU INTELEGERE SI IMI CER SCUZE PENTRU FAPTUL CA AM CREZUT CA DVS DORITI "SA PUNETI PAIE PE FOC"!!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

marius6251 scrie:anu asta se mai pescuieste pe moara sau deja pestii sunt la ''depou''?
Se pescuieste pina ingheata apa!!!!
Victoras Petcu

Victoras Petcu
Partener Crapmania.ro

dan_margarit scrie:totusi, nea petcule mai sunt cateva lucruri pe care le poti face pentru binele pescarilor.
nu uita ca nu ai wc-uri, iar daca venim cu nevestele este groaznic. la fel ai putea umbla si la taxa pentru C&R , nu ai nimic de pierdut de pe urma celor ca mine care iti elibereaza toti pesti neconditionat. (vezi greaca , 30 lei/zi si are si crapi de peste 20 kg). si ca sa compensezi, baga taxe mai mari la cei care vor peste acasa, sa se sature.

este o parere, un sfat. este balta dvs. si faceti cum credeti, dar nu uitati ca este criza.!

Si M.V.2 are crapi de peste 20 kg!!!! Pe M.V.2 se supara "unii" ca le spui sa parcgeze masinile in spatele lor in linie dreapta (ca sa arate frumos),iar pe Greaca-Cercani,am auzit ca intri cu masina,descarci bagajele si pe urma trebuie sa duci masina la parcare!!!!!
In sfirsit am obtinut aprobare de la dl Primar (pamintul este al primariei,fiind izlaz comunal) si in primavara pe M.V.2,vor fi montate 3 toalete ecologice!!!!!!Taxa C&R,dupa primele trei sedinte de pescuit:
50 lei = 12 ore
100 lei = 24 se ore
Deci dupa parerea mea problemele sunt ca si rezolvate

Victoras Petcu

premio

Mesaj de premio »

Am si eu 2 intrebari:

- se mai poate pescui pe Moara ? si daca da pana cand ?

imi retrag intrebarile ...

senzor planet
Încuiat

Înapoi la “MOARA VLASIEI 2”